Note to self: Jag älskar livet så jävla mycket. Det är det bästa som finns. Försök att komma ihåg det.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Ritade denna för ett tag sen, inte jättenöjda med skuggningen men ville gärna lägga ut nånting, för just nu drunknar jag i stress (förra inlägget om att stressen höll på och lägga sig var en klar osanning ser jag nu haha.. *skrattar som ett skydd för att jag håller på och dö*)

Likes

Comments

Appen är nu nedladdad igen och det betyder bara en sak: att jag är tillbaka på bloggen! Känn er fria att skrika av lycka.

Jag har tänkt på en sak: Har ni, och i det menar jag mig själv och eventuella okända personer som läser denna blogg, hört talas om Lucid dreaming? Det går alltså ut på att man styr sina egna drömmar, alltså att man vet i drömmen att det är en dröm! Jag har hört talas om det innan men förstod inte riktigt vad det innebar förrän idag. Detta fascinerade mig något fruktansvärt. Jag slängde genast iväg allt arbete och läxor jag var tvungen att göra ikväll och började helhjärtat titta på Youtube-klipp om fenomenet. När man kommer in i en Lucid dream kan man välja exakt vad man ska göra, från att flyga till att ha sex med vem du vill. Dessutom känns det tydligen sjukt verkligt. Jag hittade även massor med knep om hur man ska uppnå detta så är skulle gärna vilja pröva. Nackdelen är dock att jag är en lättskrämd skit som har förmågan att bli rädd för allt jag ser och hör, vilket också innebär att jag är livrädd för alla risker som kan hända, som att fastna i en mardröm eller i en sömnparalys, så jag får se ifall jag vågar pröva detta eller ej.


Jag har tänkt på en annan sak också, och det är skolstressen. Just nu har jag faktiskt nästan taggat ner lite från skolstressen, för jag har insett nånting. Jag kommer inte bli sänkt i betyg. Lärare vill inte sänka elever sista terminen i nian, det kommer ge dem dåligt rykte och dessutom tror jag inte att de tycker det är schysst mot eleverna. Så i princip skulle jag kunna sitta och slöa i resten av terminen, vad ska de göra? Dessutom är jag en exemplarisk mönsterelev så jag kommer lätt undan med saker, som att inte göra läxor eller plugga ordentligt till prov.
Haha.

Det var bara några små tankar jag hade nu på kvällskröken, godnatt!Likes

Comments

Hej alla fans och tusentals beundrare! Jag känner lite för att citera Eminem "guess who's back, back again" men eftersom jag har noll koll på Eminem och inte ens säker på att det är så texten går så borde jag undvika det. Syftet blir iallafall detsamma. Idag när jag satt och kollade på Suits slog det mig att "vänta, jag har ju faktiskt en blogg!" Så jag impulsivt letade upp bloggen som jag förövrigt glömt namnet på (Salisao btw, jävligt bra namn som jag borde använda oftare). Hursomhelst resulterade det i ett blogginlägg. Jag vet egentligen inte vad jag vill skriva men jag vill endå bara checka upp lite eftersom sånt här är jävligt kul att läsa i efterhand. Däremot laggar hemsidan nåt fruktansvärt och jag har inte kvar appen (nouw, step up tor game) så det får bli ett kort inlägg idag. Men jag tror att jag eventuellt kommer tillbaka nu, iallafall för ett tag. Seyaaaa!!!


Åh Fyfan vad löjligt avslut. Nu ska jag gå och skämmas under en sten.

Likes

Comments

Jag ser att jag har typ 4 läsare på vissa inlägg vilket stressar mig som fan. Jag vet dock inte om det är fyra individer som har läst dom eller om det bara är jag som har gått in fyra gånger på inlägget. Ifall du läser detta och inte är jag, så kommentera gärna så jag vet ifall jag har några läsare eller inte, ifall jag inte har det skadar det dock inte mig, detta var trots allt tänkt som en dagbok på internet ungefär. Men ifall jag har några läsare: hej! Välkomna..?

Iallafall: Hej! Det var längesedan! Jag suger verkligen på att lägga upp inlägg på någorlunda jämna tider.

Jag har tänkt på en sak...att jag inte har tänkt på en sak, vet inte vad jag ska skriva i detta inlägg, har massor med idéer men har inte lust att skriva någon av dom, så hejdå, vi ses!

Nailed it.

Likes

Comments

Jag har tänkt på en sak: lärare. Lärare kan vara skitbra, de kan vara skitdåliga (tråkigt nog är det sistnämnda mer vanligt). Men lärarna är ändå värda att hylla, de är fan starka som klarar av att arbeta tillsammans med nästan bara människor som är 30 år yngre än de själva. De strävar på trots sina låga löner och helt utan tjänstebil eller tjänstemobil klarar av sin arbetsdag. Men det är nog ett ganska bra yrke egentligen, jag själv älskar att undervisa och skulle själv lätt kunna tänka mig att bli lärare. Men nog babblat om yrket, nu till frågan; hur tänker de när de lägger in datum på redovisningar och prov? Jag menar pratar aldrig lärare med varandra? Denna vecka har vi: två prov, två redovisningar: 3 läxor. För två veckor sedan hade vi: noll prov, noll redovisningar, noll läxor. Kan inte typ lärare snacka lite med varandra så att läxorna och proven sprids ut lite? Va? För jag pallar inte med den här veckan!
"Mm, men du vänta bara inför gymnasiet och universitetet, då blir det mycket värre!! Var glad över att ha så lite som ni har nu, va?"
Jag spyr på dig. (Tänk också ovanstående replik med en överdrivet peppande röst för att riktigt få fram den där känslan av spya som halstras upp ur din strupe.)

Självklart blir det värre på gymnasiet och universitetet. Tack för påminnelsen. Men det förändrar fan ingenting så Fuck You!

Likes

Comments

Ojojoj! Två inlägg precis efter varandra! Det beror på att det är lördag och jag är sjuk, så jag har ändå inget att göra. Idag blir ett väldigt kort inlägg, ett kort och enkelt råd: Titta på Bob Ross på youtube. Det går ut på att Bob Ross står och målar i realtid i en halvtimme. Det är skitbra! Det är en avslappningsmetod, lite som yoga fast utan att du behöver röra på dig.

Likes

Comments

Jag har tänkt på en sak: Jag är en sån människa som kan fastna för en låt i två timmar, tycka att det är det vackraste som mänskligheten någonsin skapat och sen tröttna på låten och inte vilja höra den igen på nåt år. Det är synd, för de riktiga konstverken i musik kan jag bara lyssna på typ två dagar på ett år. Detta resulterar i att jag har en spellista i nån vecka, sen gör jag en ny. Iallafall fick jag en idé för några dagar sen att samla ihop de allra bästa låtarna, alltså de få låtar som jag tänkt att detta är den bästa låten som gjorts, vilket inte får blandas ihop med att bara fastna på en låt och tycka den är bra. Det blev en lista på 44 låtar och jag är nöjd, jag har hittat många gamla favoriter som jag inte lyssnat på på flera år. Nu läser jag igenom det här inlägget och inser att det är sjukt ointressant och blir själv häpen av min egen okreativitet. Men jaja, jag lägger väl upp det ändå för att det är nice, och dessutom har jag inte lagt ut något på typ en vecka. Men okej vi ses hejdå!

Likes

Comments

(Bilder från Pewdiepie, Clara Henry, 2chips1cola, Lakidoris, Hejainternet och Therese Lindgren)

Hej! Jag har tänkt på en sak: Youtubers. Jag har ett obsession med youtubers, jag tittar nästan inte på några tv-serier, bara youtube. I flera år har min dröm varit att själv börja, men jag vågar inte. Men det var inte det jag tänkte prata om idag, utom om de som lägger ner sitt liv åt att två gånger i veckan lägga upp nåt roligt klipp för mig att kolla på, youtuberserna (eventuellt youtubserna eller youtuberna, lite osäker på hur man säger). Dessa guldsjälar och förebilder må vara roliga nu, men tänk om kanske fem tio år? Många börjar redan gå uppemot trettioårs-åldern, tänk om tio år, då kommer vissa youtubers var nära fyrtio! Det är verkligen inget fel med att vara fyrtio, min tanke är bara att de som tittar också åldras. Jag tänker att det kommer ju bli gamlingar (alltså vår generation) som kommer titta på pewdiepie "fyller femtio"-video, Clara Henry "jag är i klimakteriet" och misslissibell "bokförings-haul" medan de som räknas som ungdomar då kommer göra nånting som är modernt då. Eller? Det kanske också blir att youtube dör ut och alla börjar med det nya (lite som bloggvärlden är idag, no offense). 

Det var iallafall en sak jag tänkte på idag, hejdå!

Likes

Comments