Header

Var på en safari igår och det var helt sjukt! Vi var så nära djuren att man nästan kunde ta på de!
Lägger ut lite mera sen när nätet tillåter.

Likes

Comments

Drog undan täcket igår och insåg att jag hade en sovkamrat. Lite äckligt var det men jag hade ju trots allt en kompis för natten!
Vaknade för varje ljud inatt men så är det ju alltid då man sover borta de första nätterna. Sov i min vanliga sovtröja a.ka. Rasmus tröja, haha. Han hade hett sin parfym på den och blev så glad när jag kände det. Plötsligt så var han mycket närmare.
Men allt som allt så har jag sovit gott och känner mig utvilad. Imorse var det fullrulle på korridoren, mixern körde, någon duscha, någon sjöng osv. Ganska mysigt faktiskt! Det var som att vakna i Husum då mamma smäller i köket, haha.

Idag är jag supertaggad för idag ska vi iväg på en Garden Route. Kommer ha kasst internet (mest troligt) men kommer få se så sjuka platser!
Pratade med Rasmus om resa hit igår och blev så taggad. Nu har vi hundvakt av min fina vän jossan som ställer upp.

Likes

Comments

Då var första dagen avklarad. Sitter just nu i allrummet och försöker prata med Rasmus i telefon men det är lite knackigt med uppkoppling!
Idag åt jag med Tania och hon presenterade mig för några svenska tjejer, vilket känns skönt. De ska också följa med imorgon på Garden Route. Det är någon utflykt vi ska göra i fyra dagar. Surfa, bada, se massor med otroliga ställen och hoppa bungyjump  (fast det kommer jag inte våga...)

Har iallafall haft en riktigt bra dag men varit helt slut i huvudet. Har behövt betänketid då jag tex ska svara vad jag utbildar mig till (?) haha.
Nu har jag duschat och känner mig som en ny människa, tror jag inte orkar plugga idag utan ska se lite netflix sen sova. jag ska kliva upp tidigt imorgon!

Likes

Comments

Detta är alltså mitt rum! En krok, en byrå.. som jag senare ska dela med en tjej. Alla ni som vet hur jag packar förstår hur panikslagen jag var då jag såg detta! haha
Finns även bara två uttag, ett för kylskåpet och ett för telefonen haha. men kan däremot inte ha sängen mot väggen om kylskåpet ska vara inpluggat. Fick dra ut byrån för att gömma den stora väskan.

update: pratade med Tania nu och detta är inte ett rum jag kommer dela med någon då det är så litet. däremot så bor jag i det i en månad och ska försöka få ut den andra sängen.

Likes

Comments

Haft en bra resa som pågått ungefär 20timmar. Blev korsförhörd i passkontrollen  men de släppte in mig.
Är framme i observatory och trivs faktiskt! Rummet är litet men jag behöver inte dela det fören i slutet av Mars vilket känns skönt!
jag har 33grader varmt och svetten bara rinner, haha. Lite skillnad från slask-Linköping!
Ikväll ska jag gå ut och äta med Tania. Hon som fixade allt det här för mig. Känns så roligt att äntligen träffa hon efter man har pratat i flera månader! Nästan som nätdejting och nu ska vi ha vår första dejt, haha.

Likes

Comments

Ja men då lyfter vi mot varmare breddgrader och kysser slasket och kärleken adjö!
Fått fönsterplats och det känns grymt trots att jag åker på natten, kan ladda telefonen och har en liten tv framför mig vilket också är lyx då detta är ett lågkostnadsflyg. Än så länge är etiophian airlines bra. Hoppas bara att jag får mat då jag endast ätit lunch som jag kräktes upp på tåget av nervositet.
Just ja, har jag sagt att denna blogg är numera ofiltrerad? Kommer berätta alla känslor, bra som dåliga. Detta är härmed min dagbok som jag delar med er alla och mitt framtida (senila) jag.

Yours truly, Salina.

Likes

Comments

Sista dagen hemma i Sverige spenderade vi i lunchsolen med pannacotta och kaffe.

Vi sa nyss hejdå. Det sög, väldigt mycket sug. Nu ses vi inte fören April om Rasmus kommer ner.
Jag trodde aldrig/lovade Milo att aldrig göra en sån här resa ifrån han och det gör så ont att lämna han hemma och bryta mitt löfte, trots att det är en hund. Men det är min hund.
Att säga hej då till Rasmus var ungefär som att tappa två strykjärn på vardera fot. Det gjorde otroligt ont i stunden och det värker fortfarande. Satt och tjöt på tåget - antar att det är normbrytande då alla stirrade på mig som om jag vore ett djur på ett zoo?

Jag är så himla glad för hans stöd! Jag hade aldrig kunna göra det här annars. Jag är så kär i han och vem vill lämna det i ett kvarts år?
Mina föräldrar visar sånt fint stöd med och mina vänner. Det hade aldrig gått utan allas stärkande ord. Jag vet att jag kommer ha så himla roligt och lära mig massor men det
betyder inte att det är lätt att lämna.

Likes

Comments

En promenad fick avrunda vår sista tid tillsammans men snart är vi återförenad.
Har haft fullt upp med packning, försäkringsbolag och CSN idag så det var så skönt att bara få komma ut och röra på sig med en fin vän.

Jag förstår inte varför jag ska komma på att jag måste fixa med csn, intyg, reseersättningar osv dagen innan jag åker till Afrika.

Likes

Comments

Contains affiliate links
River Island / GAP / River Island / River Island / ​River Island

Detta inlägg innehåller annonser

Fick med mig dessa sjukt snygga brallor från River Island i beige/ljus rosa. Jag stod och velade så länge på skorna men bestämde mig i sista sekund för att inte köpa de. Tro om jag kommer att ångra mig.. De fanns i så sjukt många färger och stilar.

Måste bara tipsa om dessa sjukt vanliga jeans, men de är också från River Island och sitter så fruktansvärt bra. Ralle fick med de och denna kappa fast i ljusgrå som han fyndade för 400:-

Likes

Comments

Då är vi hemma i vardagen igen.

5 dagar kvar till min födelsedag & 2 dagar kvar till avfärd mot Afrika. Hjärtat skuttar av lycka men blöder samtidigt. Det känns ruttet att lämna Rasmus men samtidigt så roligt.

Har handlat mycket fint och många praktiska saker inför resan så jag tror jag är klar men lite oklart än så länge.

Måste tacka min finast man för väldens mysigaste resa. Vi har hängt på pubar, druckit öl, spelat schack, njutit av solen, gått så oändligt långt, ätit gott, gråtit över köer, pussats & kramats på det finaste platserna, sett ekorrar, åkt dubbeldäckare som varit röda. Ja, vad har vi inte gjort?

Allt som allt så har vi haft en härlig resa tillsammans och snart bär det av på nya äventyr.

Likes

Comments