Sitter och dricker lite chaite framför Greys Anatomy. Imorgon är jag ledig från skolan men ska jobba, känns skönt att få ta det lugnt.
Beställde även kurslitteratur, typ det tråkigaste man kan lägga pengar på!
Har även skrivit månadsbudget idag så man har lite mer koll på matpengarna och så man slutar köpa massor med onödigt!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Äntligen tagit bort min prydnadspaprika och planterat ditt prydnadskål istället. Tycker det är så mysigt att ha växter överallt och ha lök framme. En härlig färgklick i vårat gråa kök!
Var och storhandlade, tänkte vara smart och göra det innan alla fick lön men det var många fler som tänkte som jag!
Testade även att göra chiapudding idag så jag får smaka på det imorgon.

Likes

Comments

Varit på skolan idag och börjat en ny kurs! Känns superroligt att läsa psykiatri men samtidigt svårt! Psykiatri är något som är mer fakta och "så här är det" tycker såna ämnen är svårare än psykologi som är mer flummigt.
Började må jättedåligt i skolan så kom hem och vilade ett tag

Likes

Comments

Ett år senare och mitt liv känns så komplett. Har börjat min absoluta drömutbildning och känner att varje dag så kommer jag närmare målet, har ett jobb som jag trivs så bra på, så otroligt fina människor i mitt liv, mina bästisar bara 25mil ifrån, äntligen fått rutiner i mitt liv och det bästa av allt är nog att jag får dela det här äventyret med en person jag verkligen älskar.

Likes

Comments

Har så svårt att förstå att för ett år sen bodde jag i Karlstad, jobbade dag och natt, hade ingeeet liv utanför jobb och var så missnöjd med vardagen. Visserligen vissa riktigt fina stunder i Karlstad och trivdes på något konstigt vis men det var inte en vardag för mig.

Likes

Comments

Det här är sjukt att det är min och Rasmus första "parbilder". Under den här tiden så hade vi distansförhållande mellan Linköping och Karlstad. Vi myste varannan helg och bara levde i vår bubbla  (otroligt bekvämt-klädd)
Visserligen så var detta en jobbig förhållande-situation men också så mysig som jag tittar tillbaka på med en varm känsla i magen.

Likes

Comments

Brukar inte prata med Becca så ofta men det är inte för jag ogillar henne eller dylikt.  Jag saknar bara hon så fruktansvärt efter varje samtal! Som tur är så har vi bara 25mil ifrån varandra nu

Likes

Comments

Jobbhelg så det bjuds inte på så många äventyr då! Kom hem och byggde ihop en garderobsställning. Så ikväll har jag sysselsatt mig med att omorganisera garderoben samt att tvätta.. Gud så jag saknar Ralle dessa helger! Tror att nästa helg får bjuda mig på ett glas vin!

Likes

Comments

Som gräsänkling så sker det inte så mycket på helgerna! Alva och jag hade en dag på stan sen avslutade vi den här hemma hos mig för lite middag och gottis.

Likes

Comments

Är fortfarande lika trött idag. Vet inte om det beror på pms, fullmånen, hösten eller att all min energi går åt att vara irriterad (haha)
Så behövde drömma mig tillbaka till ett varmt Spanien med min älskade man nära mig.

Har fått prata med Ralle idag, alltid så skönt att få höra hans röst. Fick gnälla av mig i en halvtimme men han är ju trots allt min bästa vän så han får bara härda ut!
Längtar tills den dag han kliver igenom vår dörr igen!

Likes

Comments