Vi har ett ställe bredvid skolan som är så trevligt. En plugghörna med biljard, gratis kaffe och massor med ställen att plugga på.
Sitter och jobbar med min sista uppgift för den här kursen. Det är så spännande! Känner mig helt uppslukad av detta ämne och mitt framtida jobb!

Likes

Comments

Så mysigt med höstkvällar. Att få dricka nå varmt, tända ljus och mysa med mille. Enda som hade gjort det snäppet bättre hade varit om Ralle låg och snarkade bredvid

Likes

Comments

Det är min nya drog- chailatte. Gör den hemma på spisen och smakar som från Espresso House. Perfekt att slappna av till på kvällen.

Likes

Comments

Idag kände jag för ett miljöombyte så efter skolan så for jag till biblioteket och pluggade lite. Gick jättebra!

Likes

Comments

Ibland har man såna dagar då man inte kan slita sig ifrån sin pojkvänströja så då får man behålla den på!

Likes

Comments

Har börjat på ett nytt projekt. Är helt förälskad i eos fjäderlampa men känner personligen att 2000kr ligger tre mil utanför min budget för lampskärmar, haha.
Så testar att göra en egen.
Det är det bästa jag vet med mitt och Ralles hem, vi fixar så mycket själv så vårt hem känns som bara vårt. Ingen annan har sakerna vi har, kanske liknande men aldrig likadant.

Lite saker som vi gjort själv. Har ju också en händig man som gjort en lampa som jag visat tidigare. Vårt nästa projekt tillsammans blir nog ett nytt soffbord.

Längtar så innerligt tills vi har ett hus eller köpt en bostadsrätt som vi kan få fixa i.
Kollade på ett underbart hus idag som skulle vara ett underbart roligt renoveringsobjekt. Men lån och pengar får inte par i vår ålder tyvärr!

Likes

Comments

Dagarna tickar på i vanlig ordning.
Har börjat vakna tidigt utan väckarklocka och det känns så skönt trots att jag inte sover så bra om nätterna!
Locka hår och smink har även blivit ett nytt intresse igen då jag känner att jag har tid på morgonen. Känns dock lite "överdrivet" att komma fin till skolan då jag går en liten yrkeshögskola och man sticker ut så lätt, haha.

Likes

Comments

Insåg precis att jag glömt att laga både frukost och lunch till skolan imorgon. Milos ansikte summerar ganska bra vad jag känner just nu

Likes

Comments

För precis ett år sedan så vandrade jag och min prins runt Karlstad med en halv tryckt stämning ovanför oss. Ska bli bli ett par?

Vi hade väl länge agerat som en par men rullat utan etikett, vilket ändå funkade bra. Men den dagen, precis i kurvan efter busshållplatsen, alldeles innan hundgården så lyfter Ralle frågan. Är vi ett par?

Är så obeskrivligt lycklig med han. Han känner mig så väl men fortfarande har vi så mycket att lära om varandra. En tråkig dag vi upplevt förut kan han få mig att känna som om det vore första gången vi lagade middag tillsammans igen.
Han är mitt mirakel som kom till mig och aldrig någonsin har jag haft denna tur att få älska en människa som jag älskar han.
Han är min livs lycka ❤

Likes

Comments

Idag är jag mer gräsänkling än vanligt. Firade vår årsdag utan gubben som överlevt ett år med mig så tänkte ta tröstätandet till en ny nivå

Likes

Comments