Imorgon är det en vecka sen jag gjorde mig redo för hemfärd från Kapstaden. Känns som att det var igår jag var där eller 100 år sedan. Känner ni igen känslan? Mina rutiner och min vardag sitter fortfarande i. Som tillexempel mitt lås på min dörr i Kapstaden så fick man vända nyckeln upp och ned- jag gör fortfarande samma sak, fast nu på min lägenhetsdörr i Sverige. Men alla saker som jag fått uppleva och gjort känns som att det aldrig hänt eller att det var 100 år sedan det har hänt.

Min resa var helt otroligt underbar och jag har nog inte riktigt förstått att jag har gjort den än.

Likes

Comments

Inlägget innehåller annonser

Är så inne på att göra om här hemma nu när våren står vid vår tröskel. Det ska vårstädas, rensas, flyttas till förråd., inredas och planteras. Skulle behövt få en månad ledigt så jag kan komma i fas med allt det här, haha.

Likes

Comments

Sitter på balkongen med en islatte och försöker få igång den här bloggen. Det är någonting med mig och denna teknik som aldrig vill gå hand i hand. och ändå ska jag föreställa en tidigare generation? pfft.

Likes

Comments

Skolan flyter på i vanlig ordning. Har en sista kurs innan jag får ta sommarlov och börja på mitt sprillans nya jobb. Cykeln är framme vilket betyder att det är officiellt vår nu!

Likes

Comments

Inlägget innehåller länkar

Bästa plagget i min garderob då jag jobbade i Sydafrika- Jumpsuits. Så himla behändigt då jag jobbade med barn. Det är inte för kort, du blir inte på något sätt begränsad i din interaktion med människor då man kanske måste sitta på knä. Ja, ni vet hur det är.

Är van med affärerna i Sydafrika nu och River Island blev en klar favorit då man slipper "ha samma kläder som alla andra i Sverige" samtidigt som det är en ganska vänlig butik för plånboken.


Likes

Comments

Är egentligen alltid ledig på tisdagar från skolan men lyckas aldrig vara ledig ändå. Det som är vuxenlivet?

Hade möte med mitt nya jobb. Det känns så himla roligt! Vill kolla igång NU, helst igår.

Möte upp Sandra och Sara för en lunch. Vi satt i solen och drack kaffe, snacka skit i timmar och bara umgicks. Så härligt att få vara tillbaka till min vardag med massa bollar i luften.

Likes

Comments

Det är något med mig och måndagar som inte går ihop. Vaknade riktigt seeent, svepte kaffe och sprang mot bilen. Rasmus är så söt som tog hundarna medan jag höll på missa min skoldag, haha. Mitt i all denna nyvakna stress så knäckte jag bilnyckeln i två delar också. Jippie!

Måndagar ❤

Är nu tillbaka i skolan. Känns himla roligt faktiskt! Och imorgon har jag ett möte med mitt nya jobb! Supertaggad.
Ska även försöka att sluta oroa mig då mycket för pengar men är så himla tungt just nu!

Likes

Comments

Nya inlägg