Den här låten är ju för himla bra känner igen mig så mycket i denna låt, gåshud...​

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag hoppas ni alla vet om att ni är helt underbara som ni är. Kollar man sig omkring plågas vissa inombords av dålig självkänsla, och jag vill därför påminna er att oavsett vad andra idioter säger så är ni helt perfekta precis som ni är. Oavsett vad andra utsätter er för, så är du önskad här på jorden. Oavsett vad andra människor får dig att tro, så lyssna inte, du är bäst precis på ditt eget sätt. Jag önskar att jag kunde lova dig att allt kommer bli bra, att den där klumpen som finns i din mage och tårarna i dina ögon bara försvinner, men jag kan inte lova dig något, även fast jag vill. Men jag kan lova dig en sak, du är betydelsefull.Likes

Comments

Har satt lösögonfransar, får se hur länge de håller :) Verkar ändå helt ok. :)

Dessa har jag limmat fast själv en och en. 

Bara mascara.                                               Fransarna + böjning                          Utan böjning

Likes

Comments

Killar och tjejer verkar ha svårt att prata ibland. Så jag tänkte hjälpa till lite på traven med att skriva lite saker som vi tjejer menar (inte alla, men många)

Kan vi inte vara vänner istället?

1. Antingen vill hon bara veta om DU tycker om henne tillräckligt mycket (och hon vill vara tillsammans)

2. Eller så vill hon inte såra dig så mycket när hon lämnar dig.

Gör vad FAN du vill!

1. Gör det inte, IT'S A TRAP!

Låt mig vara, du kan gå till någon annan istället.

1. SNÄLLA kan du säga att du tycker om mig OCH VISA DET.

Jag är inte hungrig.

1. Jag är JÄTTE hungrig men är orolig att framstå som tjock framför dig. Cuz you're so SÖT.

Det är okej.

Nej det är det inte och jag behöver en kram.

Vad roligt för dig.

Önskar att jag kunnat få vara med dig.


Likes

Comments

-Vad kan man göra i Stockholm egentligen? -Jag vet svaret, det finns en hel del.

Aquaria ligger på djurgården och kostar 100kr i inträde för vuxna. Det är spännande för barn, par men även vuxna.

Sen har vi även kaknästornet, kostar ca. 50 kr att åka upp och det finns även en mysig restaurang där uppe. Perfekt för alla hjärtans dag.

Gokart finns i Hammarby Sjöstad och kostar 135 kr, det finns även bowling i Sickla för en billig peng, och jag rekomenderar "crazy mondays" där en timme endast kostar 175kr!


Och varför inte äta på Magic bar? Här trollar de för dig vid bordet och har en show med trollkarlar. Stockholm är ändå en rätt bra plats om ni frågar mig ^^

Likes

Comments

Vem vill inte göra en tattoo någon gång, det finns ju så många snygga. Det här mina absoluta favoriter :)

Likes

Comments

Yes yes, nu har jag varit hos frissan och lagt i slingor. Det skedde på HEAD SPOT och känner verkligen att jag rekomenderar stället. Duktiga och till ett bra pris.
Likes

Comments

Ja det kan låta hemskt, men jag shoppar när jag är stressad eller mår lite mindre bäst en vad jag brukar må. Helt stört kanske. Men jag älskar att shoppa så det får mig alltid på bättre humör. Därför tänkte jag beställa ner några goingar. Visst är det jul snart och så, men vem kan köpa bättre julklappar än en själv. Jag vet ju trots allt vad jag vill ha ;) Detta hittade jag, länkar till hemsidorna ni hittar dessa underbara saker på finns på bilden.


Puss

Likes

Comments

Jaha, då sitter man här igen då och tankarna svävar iväg. Hur kommer det sig att vissa människor lever för att göra andra ledsna och besvikna?. Jag kan lätt säga att jag inte längre orkar bry mig, men innerst inne så gör man ju det. Jag saknar stunderna då allt man gjorde var för att göra andra lite glada, men från och med nu ska jag även lägga lite mer tid på mig själv. Sprida kärlek helt enkelt. Jag hoppas det finns några som tänker på att sprida kärlek. Just nu längtar jag bara tills den här långa veckan ska komma till helg så jag kan vara med den personen som ger mig all lycka här i världen. Min kille. Jaja, långt inlägg, i know, men var tvungen att dela mina tankar.

Likes

Comments

Idag startade jag dagen med den supergod kaffe och lite choklad, lite onyttigt men så smaskigt. Idag har jag varit i skolan och pluggat som tusan eftersom att julen närmar sig och man orkar ju inte sitta och plugga så nära jul.

Likes

Comments