Ja mycket tankar i mitt huvud som far runt. Lite svårt att placera vad man vill o skulle vilja göra.
Väntar ju mitt andra barn är gift har ett bra liv i övrigt. Men ibland skulle man vilja ändra personer i den såkallade kärnfamiljen.
Jag har ju min far som jag har jättebra kontakt med o min bror som min son avgudar o min fars nya fru som jag kallar för min nya mamma numera.
Syrran har jag ju kontakt med men kan vara jobbigt ibland då hon är den ända som har kontakt med våran biologiska mamma.

Nu till saken känner att min biomamma som jag inte pratat med på 7år tror jag att det är. Iaf dkulle kunna försöka iaf få kontakt med mig o min familj. Hon vet ju x antal saker som ingen annan vet om mig vad jag gått igenom etc. Min son vart 3 i oktober o honom har hon aldrig träffat eller vet hur han kom till världen.

Den som jag kallar mamma idag har ju inga egna barn alls så blir lite svårt emellan åt att prata om tex graviditeten etc.

Men är iaf glad att jag har dom o en bror jag kan ringa när som helst.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ledig dag!
Ja då plockar jag o fixar med diverse saker. Ja har packat upp o fixat alla kläder till min inneboende i magen sängen är uppe men ännu inte bäddad. Alwin går runt o säger att jag ska klappa hans bäbis i magen 😍. Ska påbörja lite lunch så vi får mat i magen.

Så idag är det bara 79 dagar kvar. O i morgon är det besök hos bm för att se att allt rullar på som det ska. Blir att börja småhandla lite med så man inte står som med Alwin samma dag man ska åka hem från bb o inse att man måste handla blöjor etc innan man kan åka hem ☺

Längtar något otroligt efter den lille i magen som vi just nu har 2 olika namn på 😀

Likes

Comments

​Jaha idag går vi in i sista tredjedelen av graviditeten ☺ Väntar fortfarande på svar från Fk om jag får gå hem i början av februari . 

Idag är det jobb några timmar som står på chemat men känner att jag måste dra ner på tempot. Ja lättare sagt än gjort 😂.

Får väl se vad som händer efter jobbet. Pluttens mage håller iaf på att bli normal igen känns skönt. Ska fixa nya tider till dagis iaf så dom har det.

Känns bra som ett första inlägg blir nog mer när kvällen kommer 😀😀

Likes

Comments