Tjoo!
Just nu sitter jag på en brygga vid gästhamn med Emelie och Matilda och väntar på att Emilia ska komma hit. Vi har varit på teater och nu ska vi bara umgås lite!

För övrigt så har jag slitit hål i hälen i sulan på skorna efter all longboarding senaste månaden.. Men förhoppningsvis håller de fram tills kylan kommer och man behöver ha varmare skor. Jag har även gymmat tillsammans med Elin idag, jag körde lite all round, men mest ben och hon körde lite allt möjligt hon med.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag har nyss kommit hem från bilskolan där jag suttit sen 09:00 i morse. Men nu är handledarkursen avklarad och papper är på väg så jag äntligen kan få börja övningsköra. Så taggad!

Men nu ska jag snart åka till skolan och gå på de två lektioner som är kvar utav dagen, vi höres!


Likes

Comments

Godkväll!
Nu när det mörknar utanför fönstret och skuggorna lägger sig i rummet kände jag en stor tomhet. Jag saknar någon att gosa med och ta hand om såhär på kvällen. Jag saknar vår katt. Något enormt.

Det är snart en månad sedan hon gick vidare den där hemska onsdagen, sista veckan på sommarlovet. Jag har aldrig levt utan henne eftersom hon var hela fem år äldre än mig själv så det känns verkligen tomt här hemma nu.

Jag kommer ihåg mig själv som yngre, jag kunde redan då ligga och gråta om kvällarna för att jag trodde hon skulle gå bort, men att vi fick ha henne så länge gjorde att jag ändå redan hade förberett mig någorlunda innan det skedde. Eller så har verkligheten bara inte riktigt kommit ikapp mig ännu.

Det har blivit en hel del sömnlösa nätter och många tårar. För första gången i mitt liv måste jag säga att jag inte längre har ett husdjur. Första spanskalektionen när vi skulle intervjua varandra fick jag den frågan och tro det eller ej, men jag blev helt tårögd.

Döden suger verkligen, men det var det bästa för Jaffa när jag kom hem från jobbet den där hemska onsdagen. Hon mådde verkligen inte bra. Hon kunde inte stå, inte dricka och bara skakade. Hon hade ingen koordination i kroppen och man hörde hur kämpigt det var att andas o ja, usch det var så hemskt. Men nu är hon uppe i himlen med alla de andra vi saknar här på jorden, tack för sexton underbara år tillsammans

Likes

Comments

Hade tänkt att städa, men kom inte så långt innan jag hittade min "donut" så det blev hårpyssel istället!

Likes

Comments

När jag skulle blogga igår så låg sidan nere ett bra tag så jag kunde inte skriva något medan jag hade tid. Klockan 20:10 började terminens hiphop, vilket kändes jättebra! När jag kom hem igen runt halv tio så var jag så trött så jag duschade och la mig i sängen och somnade. MED BLÖTT HÅR! Vet ni om hur jobbigt det är att vara lockhårig och somna med blött hår utan att ha flätat det eller liknande? Man vaknar upp och ser ut som en galning och när man försöker borsta ur tovorna blir iallafall mitt hår EXTREMT fluffigt. Men jag lyckades reda ut det någorlunda innan jag behövde cykla till skolan.

Dagen har gått rätt så fort. Men jag har dragit på mig en förkylning, men jag hoppas verkligen jag kan vara med på hemmatävlingarna till helgen! Efter skolan så pluggade jag och bakade kärleksmums 😉

Likes

Comments

Min sommar har varit helt fantastisk! Allting har varit så bra och jag kände att jag inte slösade bort en enda dag av lovet. Men jag kände också att jag inte hann med att uppdatera här. Men nu när gymnasiet har börjat och allting återgår i en rutin så har jag tänkt mig att göra en comeback.

Jag köpte mig en ny mobil under sommaren, så nu är jag en ägare av Iphone 5 som det faktiskt går att använda till skillnad från min gamla Htc Sensation XL som tyvärr inte klarade av mitt beroende till kamera, sociala medier och internet längre, så den bara la av.

Det kommer komma upp inlägg om hur min sommar har varit allt eftersom, men som ni kanske vet, jag lever i nuet så det går före! 

Likes

Comments

Idag har jag målat naglarna riktigt somriga. Väldigt enkla att göra och det går fort! Vitt nagellack som bas och sen "svampa" på med blått glitternagellack. Tummen målade jag helblå och ringfingret fick prydas med en blomma. Glöm inte bas-och topplack! 

Likes

Comments


Mina gamla springskor har äntligen gått sönder helt så jag har med gott samvete kunnat köpa ett par nya utan att behöva känna att jag köpte dem i onödan. Jag köpte dem på Intersport här i Kristinehamn då de dessutom var på rea. Ordinarie pris på dem är 1199:- men jag fick dem för 699:-, så jag är supernöjd! Det stod mellan dessa från Adidas och ett par från Nike, men skor från Nike tycker jag i allmänhet är konstiga i hälarna. Det är som en stor grop där hälen är och Nikes skor är lite för breda. Adidas skor är mer smala i passformen och det passar mina fötter bättre!

Likes

Comments