Denna helgen har varit rätt tuff. En massa plugg, blivit sjuk eller håller på att bli och framförallt saknad av att ha sin pojkvän till hands. Hur hanterar man egentligen lång distans? Har inte riktigt löst den gåtan. Trots att jag har det så bra här, trivs till hundra procent och räknar inte med och komma hem på ett tag. Så finns de något som saknas. Ännu jobbigare är väll när båda är inne mitt i tenta perioder och allt fokus ligger på pluggandet.

Snart har jag även varit här halva tiden, vilket skrämmer mig något så otroligt. Jag vill verkligen inte hem, hade lätt kunnat flytta right now, forever. Synd att jag inte riktigt kan de. Min vardag för tillfället är inte de roligaste och läsa heller, mycket plugg och sedan är det bara ut och äta middag sen hem igen för plugg.

Saknar också alla mina fina vänner och framförallt min familj, något som står mig enormt nära. Just nu befinner både jag och min bror i andra länder, då han är i Finland och gör lumpen ett år(?) ❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Halloj!

Nu är det verkligen en tuff vecka, nästa vecka har jag midterms. En måndag, en på tisdag och tre på torsdagen. Stressad är bara förnamnet. Det handlar om och veta exakta orden och faktan. Känns väldigt ovant jämfört med vad vi är vana med i Sverige.

Nu har vi även fixat visum för Kina, så efter midterms far vi iväg till Beijing. Nästa resa kommer inom kort att presenteras.

Här från ni min första officiella business photo, från Korea. Lite tomt på bilder nu när jag endast sitter och kollar ner i en dator i biblioteket.

Likes

Comments

Hej igen!

Nu har jag inte skrivit på 12 dagar, och det är ju inte så kul för er läsare kanske. Men iallafall har jag haft 12 otroligt roliga dagar med min kära vän.

Började med att jag plockade upp Henke på flygplatsen för att sedan åka vidare till hotellet och för att ladda om för resan till Busan(fem/sex timmar från seoul). I Busan var det film festival men det var inte det roligaste kanske, vi såg en otroligt dålig Thailands film.. och koreanen rekommenderade den. Vad hon hade för filmsmak var ju en fråga i sig.

Så att helgen spenderade vi där. Där vi bland annat shoppade, kollade på ett otroligt fint tempel vid havet, traditionella marknaden, fick se den berömda stranden(även fast de spöregnade & hade varit en tyfon).

Söndagen där, kom vi hem till Seoul. För att bara byta om och dra ut och käka. Vilket slutade i att vi drog ut för att festa. Vi träffade ett par amerikanska soldater, en amerikans tjej och andra amerikanska killar. Vilket slutade i att vi var ett helt gäng amerikaner. Vilket var superkul, kände som hemma. Lite kul var väll att de noterade min amerikanska/California accent. Vilket nästan alla amerikaner gör. Har varit så hela tiden, vart jag än reser. Och det typiska att jag har så mycket "calli" i mig. Men man har ju inte bott där för ingen anledning så.

Sen resten av veckan har vi varit i Gangnam, Samsung D-lights, ätit sushi på rullande band, spelat på arkaden, ätit med mina vänner här ifrån seoul, varit på akvarium, varit på massa tempel, varit på bio, varit i hongdae & playgorund, varit ute igen med henkes kompisar från Korea, varit i myeong-dong och shoppat, varit på både hund och katcafe, kollat på "the lightings flower", varit på nöjespark och en massa. Tänkte ladda upp en massa bilder istället så ni får se, skrivandet är ju inte riktigt min grej.

På återseende! 🇰🇷🌸

Likes

Comments

Hej!

Lite sen uppdatering, men har verkligen haft "mitt livs bästa helg"!

Jag skämtar verkligen inte! I fredags så hade vi ju "new moon party", som var utan tvekan riktigt roligt. Började med att vi hade panik över vilka kläder vi skulle ha eftersom färgen som vi skulle använda som kropps/ansiktsmålning inte skulle gå bort, så valde ju såklart svarta kläder. Fick inte så många bilder från den kvällen, men det är jag nog glad för idag med, haha skämt och sido. Lördag och söndags var jag ju på Spectrum, vilket är en variant av ULTRA/Wonderland. Vilket var hur häftigt som helst. Trodde Summurburst va ballt men detta är i en helt ny nivå. Scenerna och ljuset, har inte sätt något så sjukt. Riktigt bra, lika så musiken. Så nu ska jag bara försöka få med min kära pojkvän på ULTRA och wonderland. Har filmat en massa, men som vanligt så går det inte och lägga upp dem.. men här är en film jag hittade på youtube, inte bästa kvaliten men jag ni förstår nog lite hur det föreställer sig. Nedanför ser ni också vilka som fanns, hann se bland annat SIGMA, R3HAB, Galantis, Dimitri las vegas osv..

Likes

Comments

Hej!
Dom senaste dagarna har varit så roliga! Så inte haft tid och skriva. Vi har ju som sagt haft festival på skolan i två dagar, där de har varit lite k-pop band och så. Sen har jag även ledigt idag(onsdag) eftersom de är någon kinesiskt tradition. Vår skola värnar väldigt mycket om traditioner. Satt i september och oktober har man väldigt många lediga dagar. Sen har vi ju också midterms, satt ledig och ledig är man väll inte.

Men till de roliga, har varit och fixat "Alien cardet" som måste has, då jag annars bli en olaglig invandrare. Men korten kommer någon gång nästa vecka, behöver även det för att resa utomlands och komma tillbaka till Korea. Sen har jag även själv rest lite runt seoul, har köpt biljetterna till Busan(fem timmar från seoul) där det är en internationell film festival, sen har vi även köpt biljetter till spectrum festival(vilket är som summerburst/ultra) vilket kommer bli superkul. Älskar och gå på såna festivaler, så härlig känsla med så bra musik.

Sen till slut så ska vi på new moon party(likt de dom har Thailand). Där man målar sig med massa färger, dricker buckets. Det är en jättestor grej i Thailand. Laddar upp bilder efter den festen.

Idag ska jag faktiskt bara plugga eftersom vi ska ut hela helgen satt har ej tid då och skriva tror jag eller plugga.

Kommer lite bilder från alla dagar i Korea, eftersom jag bara har en massa filmer nu❤️🌍🇰🇷

Likes

Comments

Igår var vi vid Korean folk village och såg allt från A till O(Bulgogi-bimbimbap, traditionellt tempel, gamla koreanska hus, nöjespark m.m.), enklare och förklara i bilder. Vi var där i några timmar, sedan åkte vi till vårt andra campus som ligger på andra sidan av seoul, där alla som läser datateknik, medicin och ingenjör saker är där. Så det var rätt mycket killar jämfört med tjejer. Deras campus var jättevackert, och dom har också samsung library, eftersom våran skola är en samsung skola. Där fick vi mat och sen var det dags för och åka hem, men vi gick ut till en pub i området efter. Sen var det även internationella killen födelsedag så vi firade även honom när vi var på suwon campus. 

Likes

Comments