Tjolahopp sa det och vipps var det min födelsedag, tin går så fort att jag knappt håller reda på vilken dag det är. Iallafall är jag i Vadstena över helgen, firar mig och pappa lite granna, födelsedag och fars dag då.

Annars så är det fortfarande mycket i skolan, inlämningsuppgifter och rapporter hit och dit. Dock är det kul, jag trivs bra det gör jag.

Nu har jag precis ätit pappas hemmagjorda hamburgare som födelsedagsmiddag och snart blir det film med Ellen. Kan inte klaga asså.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Steker schnitzel, lyssnar på disneymusik och vattnar blommor. Riktigt händelserik onsdagskväll må jag säga. Idag har jag faktiskt varit på skolan hela dagen, från 9 till 4 då vi gick till puben på jibs(handelshögskolan) och tog en öl. Har iallafall fått igång tentaplugget lite, eloge till mig själv.

I måndags var vi på studiebesök, kikade på ett område som vi har i uppgift att planera med förskola, boende och trafiklösningar. Kul men klurigt. .

​studiebesök och en mongobild på mig, standard. 

Nu ska jag kolla på suits och äta min schnitzel som blev bränd för att jag skrev det här samtidigt. Godkväll

Likes

Comments

Såg filmen 'Dope' och åt äpplepaj med My idag, mys. Fett bra film förövrigt. 


Likes

Comments

Om exakt 18 dagar har jag tenta och det hade jag tänkt börja plugga till idag. Det gick dock inget bra och jag fastnade som vanligt framför tv-serier istället.
Peppar mig själv med att det snart är jul, världens bästa högtid som jag aldrig kommer tröttna på. Har redan börjat lyssna på julmusik för att få in känslan.

NU SKA JAG PLUGGA. Måste nog göra lite flashigt kaffe i min kaffepress först dock, inget produktivt blir gjort innan kaffe och det är fakta.

Bild 1 visar mig innan jag började plugga. Bild 2 visar hur det egentligen gick (svartvit för mer effekt).

Likes

Comments

Två bilder från min helg som jag spenderade i Göteborg. Liseberg, Tacos och bra grabbar. 

Just nu sitter jag och varvar plugg med tvserier, blir mest tvserier om jag ska vara ärlig men det är tanken som räknas.

Likes

Comments

Ojoj, nu var det väla längesen jag skrev här, har haft ganska fullt upp om jag nu ska skylla på något.

Insparken kan vi ju börja med, 2 veckor fyllda med nya människor, aktiviteter varje dag och sen ganska mycket öl på det. Man blir ganska trött efter dom här två veckorna och då var jag ändå på övning fyra av dagarna. Det har varit allt från nattuppdrag och drickspel till uppblåsbara hinderbanor och sumofotboll. Klart jag hade roligt men höjdpunkten på dessa två veckor var nog ändå övningen jag var på.

Dels för att jag fick träffa mina underbara plutonskompisar men också för att jag den här övningen hade introduktionsutbildning på ett nytt vapenslag, nämligen kulspruta 58. Fyra dagar fyllda av kånkande på de stora lådorna, fylla på band med ammunition som tar ungefär 25 sekunder att skjuta upp och 30 grader& sol hela helgen, skapligt fin bonnabränna efter det vill jag lova.

Annars så har skolan dragit igång på riktigt, 2 veckor och vi har redan haft en redovisning och inlämning av rapport. En studieresa till växjö har också hunnits med så det går ingen nöd på mig inte.

Nu ska jag äta pizza med Gusten&Elsa och vila upp mig så jag blir av med förkylningen jag lyckats dra på mig!

Catrine, Jonas & Jag efter en lång dag på skjutbanan- Jag och Catrine myser på ett gympasalsgolv, standard.

Posera vid måltavlan efter dom allra första skotten med kulsprutan

Jag har tagit några av bilderna från www.violflickorna.blogg.se

Likes

Comments

​Hej! 

I lördags hade jag min sista arbetsdag för den här sommaren och i söndags gick flyttlasset till Jönköping. Jag själv och min dator flyttar dock inte förrens imorn. 

Trots att jag fortfarande är asnervös inför allt som har att med skolan att göra ser jag fram emot dom kommande två veckorna. Dels för att det är inspark och det var ju kul förra gången men också för att jag nästa vecka ska på min tredje hemvärnsövning. 

Nu ska jag packa lite och sen ner på stan med mammi och försöka glömma att jag sover sista natten i vadstena på ett bra tag om några timmar. 


Likes

Comments

Första augusti och det innebär 16 dagar kvar av sommarlovet. Första dagen av ännu en trälig sommarmånad och jag går i stickad tröja & svarta chinos hehe.Likes

Comments

Hej! Har inte så mycket att skriva om nuförtiden eftersom det enda jag gör om dagarna är att jobba och efter det jobbar jag lite till.

För några helger sen hade jag ju iallafall Stina på besök. Vi tog en turistrunda här i Vadstena på fredagen och på lördagen hämtade vi upp My., Lovisa och Gusten för att sedan bege oss ut mot Davids sommarstuga för den årliga sjöfalletfesten. Bra människor, bad, grill, Gin&tonic och beerpong, jävligt bra helg om du frågar mig.

Nu har jag enbart en vecka kvar med jobb, sen blir det en heeel vecka ledigt innan skolan drar igång. Det får gärna gå sakta då jag är förjävla nervös inför att börja plugga igen. Menmen det är väl sånt som rer sig antar jag.


​Två bilder från sjöfallet och en på mig med en godis. Story of my life.

Likes

Comments