Fotboll, Mat, Nöjen, Resa

Kom precis på att jag inte har skrivit något om gårdagens match, Manchester United vs Crystal Palace. Det var en riktigt häftig upplevelse att få sitta på Old Trafford och kolla på United även om man inte är deras fan. Många säger att det inte brukar vara någon bra stämning där men kan ju då säga att det var en riktigt magisk och fantastisk stämning i arenan. Det slutade med en vinst för United, 4-0.

Innan matchen fick man gå in i ett rum och där det fanns en bar så man kunde äta och dricka. Jag och Erik beställa Fish and Chips, sedan gick vi och satte oss på våra platser. Under halvlek kunde vi gå tillbaka till rummet och få gratis dricka och kakor.

Matchen var ju bra men vädret var då mindre bra. Det regnade hela dagen men det gjorde inte så mycket då vi satt under taket. Innan matchen började gick vi in i deras shop där vi handlade lite United kläder osv. Jag köpte en keps, pappa och Erik köpte tröja, halsdukar och mössor. Tog tyvärr inga bilder då det var någon som stal våra tröjor. :’(
Efter matchen gick vi tillbaka till hotellet för att vila lite och sedan ut till stan för att äta. Det var nog allt eller kommer iallafall inte på något mer. Vi ses!! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nöjen, Resa, Fotboll

Det är andra dagen i Manchester och idag blev det en heldag i stan.

Det vi planerade att göra först var att åka till National football museum, sedan åka till ett stort köpcentrum för att shoppa osv. Det regnade när vi var påväg dit men det klarnade upp senare under dagen och det blev faktiskt riktigt fint väder. Efter att vi hade gått runt i stan bestämde sig pappa för att vi skulle gå till Old Trafford, fotbollsarenan, och se hur det ser ut där osv. Påvägen dit gick vi såklart fel då pappa har noll lokalsinne och ville inte lyssna på mig.. Efter hundra år, kändes det som, kom vi äntligen fram, vi tog några bilder och sedan tog en taxi tillbaka till hotellet. Vi hade tänkt att ta det lite lugnt och sedan gå ut och äta på någon resturang i närheten.

Här är lite bilder från museet..

Efter museet gick vi till ett köpcentrum som heter Arndale och där handlade vi lite kläder.

Vi åt mat på någon sushi resturang och där fick man plocka mat från ett rullande band.

Efter hundra år var man äntligen framme, skönt.

Det var nog allt för idag, vi ses!!

Likes

Comments

Nöjen, Mat, Resa

Tjena!

Det var ju ett tag sen, är faktiskt ganska dålig på att uppdatera osv, men ska försöka förbättra mig. Dagen började med att åka till Tandläkaren, sedan åkte man hem och packade det sista inför resan. Jag, Erik (lillebror) och pappa åkte på en liten fotbollsresa till Manchester för att kolla på, såklart, Manchester United på Old Trafford när de möter Crystal Palace. Är dock inte ett Untied fan men det är pappa och Erik så det blev att man åkte hit. Vi tog tåget från Halmstad vid elva och kom fram till kastrup ungefär halv tre, vi gick runt och kollade på olika saker och vi åt även pizza. Flyget gick 16.45 och vi kom fram ca 19.

Såhär ser hotellrummet ut, ganska litet men ändå lite mysigt.

Detta var allt jag hade för idag, det blev ju inte än lång dag då vi kom hit på kvällen men imorgon blir det en heldag i stan.

Likes

Comments

Nöjen, Vänner

Nu är lördagen slut och jag har absolut inte gjort något produktivt alls. Dagen började med att jag vaknade 7, kul att vakna tidigt en helg, sen låg jag kvar i sängen till klockan var 12 för då skulle jag iväg och kolla på fotboll. Pappa spelade men han var bara inne i 30 minuter innan han sträckte baksidan. Sedan fick jag köra hem och sen gjorde jag inte så mycket mer tills Julia frågade om vi kunde ses i stan. Vi träffades på Östersskans, gick till Espresso House och där köpte jag en Islatte caramel, tyvärr tog jag ingen bild på den men hade en "gammal" bild så kan lika gärna ta med den.. Träffade även en före detta klasskamrat en liten stund innan man åkte hem :)

Nu ska jag sova, Godnatt!

Likes

Comments

Vardag

Hej!
Mitt namn är Kannika Posri men kallas även för Sai. Jag är 17 år och bor Halmstad med min mamma, lillebror och pappa. Är från Thailand men flyttade hit till Sverige när jag var ca 1,5 år. Jag går andra året på Aspero Idrottsgymnasium där jag läser samhälle beteende med inriktning fotboll. På fritiden spelar jag ganska mycket fotboll men just nu är jag tyvärr skadad och kan inte spela, men förhoppningsvis kommer jag snart tillbaka.

Utöver fotbollen gillar jag att läsa mycket böcker, gå en runda på stan med några kompisar eller bara sitta hemma och ta det lugnt. Jag älskar att lyssna på musik och dricka islatte. Älskar även att resa och helst till ett varmt ställe. Kommer inte på något mer just nu så detta får räcka.

Här är lite bilder på mig och några kompisar :)

  • Vardag
  • 78 Readers

Likes

Comments