Nöjen, Vänner

Nu är lördagen slut och jag har absolut inte gjort något produktivt alls. Dagen började med att jag vaknade 7, kul att vakna tidigt en helg, sen låg jag kvar i sängen till klockan var 12 för då skulle jag iväg och kolla på fotboll. Pappa spelade men han var bara inne i 30 minuter innan han sträckte baksidan. Sedan fick jag köra hem och sen gjorde jag inte så mycket mer tills Julia frågade om vi kunde ses i stan. Vi träffades på Östersskans, gick till Espresso House och där köpte jag en Islatte caramel, tyvärr tog jag ingen bild på den men hade en "gammal" bild så kan lika gärna ta med den.. Träffade även en före detta klasskamrat en liten stund innan man åkte hem :)

Nu ska jag sova, Godnatt!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vardag

Hej!
Mitt namn är Kannika Posri men kallas även för Sai. Jag är 17 år och bor Halmstad med min mamma, lillebror och pappa. Är från Thailand men flyttade hit till Sverige när jag var ca 1,5 år. Jag går andra året på Aspero Idrottsgymnasium där jag läser samhälle beteende med inriktning fotboll. På fritiden spelar jag ganska mycket fotboll men just nu är jag tyvärr skadad och kan inte spela, men förhoppningsvis kommer jag snart tillbaka.

Utöver fotbollen gillar jag att läsa mycket böcker, gå en runda på stan med några kompisar eller bara sitta hemma och ta det lugnt. Jag älskar att lyssna på musik och dricka islatte. Älskar även att resa och helst till ett varmt ställe. Kommer inte på något mer just nu så detta får räcka.

Här är lite bilder på mig och några kompisar :)

  • Vardag
  • 38 Readers

Likes

Comments