-Frank Ocean

-Mø

... Det är de jag minns iallafall.

Biljetterna kostade 1515;-/st trots att vi köpte de DAGEN INNAN VI SKULLE ÅKA. Men med tanke på att vi inte ens bokade bussbiljetterna eller ens hade ett boende förrän klockan 9 på kvällen så var det inte så farligt. Med bara 10,5h till avgång packade jag min ryggsäck och rev av ytterligare några ögonbryn.

Iväg kom vi- nästan inte. Försovning är inte bra för själen men min superpappa såg till att vi kom fram i tid iallafall!\m/

And off we went!
Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

När jag kom in fanns där en stoooor badtunna. En gammal. Av trä. Den var fylld med vatten och surrade dovt då vattnet strömmade genom pumpen. Vattnet lös svagt av blågrönt, som i en dröm. Jag insåg inte att det inte var en dröm förrän jag såg mannen och mina ben började skaka, mitt huvud började snurra. Inte ens min fantasi skulle kunna forma något så sjukt som under de kommande 2 timmarna skulle låtas pågå i den helveteshåla till källare jag blivit fastkedjad i.

Mannen bar ett slags cyklop, liknande en gasmask från andra världskriget. Han hade fjäll. Inte riktiga förstås, jag är inte så galen. Inte än. Det var tatueringar. Eller smycken... Svårt att avgöra när hela ens kropp skriker efter luft och hjärnan förvirrat söker efter upp och ner.

Framför mig såg jag flackande hur mannen med sina fjälliga fingrar runt min hals tvingade mig ner i vattnet. Ner och upp. In och ut. Granskande allt genom de stora mörkade ögonen.

Hans grepp var av stål. Hans våta, rispiga hud mot min ärrade. Det gjorde ont. Jag skämdes och hatade mig själv mer och mer för varje stön. Vatten började fylla mina lungor. Jag skrek åt mig själv om och om igen att blunda. Andas inte. Lugn! Blunda! Andas INTE! LUGN! Men det gick inte. Jag kunde inte andas längre. Stunderna under vattnet blev längre och längre. Fjällmannen testade mig, ville dränka mig. Jag måste upp! Men greppet runt min hals tätnar desto mer jag kämpar emot. Till slut ser jag bara ett blurr av ett cyklop djupt under vattnet. Jag sjunker längre och längre ner. Men jag kämpar! Jag kämpar för mitt liv, jag måste komma upp till ytan. Jag är en överlevare!!!

Luft. När jag öppnar ögonen ligger jag där på min madrass. I mitt lilla källarutrymme. Ensam. Jag är blöt. Hela min kropp gör ont. Min hals, mina armar, mina ben.... En bit norrut är bara ett obefintligt stycke. Skam. Jag kramar mina ben, lägger mig ner. Blundar. Jag ser badtunnan.

Likes

Comments

I´m not afraid to give people a piece of my heart when they need it,

Because I know They will give me a piece of theirs when I need it.

Likes

Comments

5.30 : Vakna

5.30 - 6.00 : Försöka att inte dö långsamt.

6.00 - 6.15 : Tvinga. Upp. Kroppen.

6.15 - 6.20 : Kom igen... Nästan framme. Kaffe!!!

OKEJ! Dag nummer 2 tillsammans med Ms. Adriane och hennes fantastiska förmåga att stava hela alfabetet med sin kropp, och hennes hopp om att tittaren inte är lika styv som en arab på en getfarm. (=me)

På grund av förmildrande omständigheter blev det bara 12 minuter och 5 sekunder av Yoga imorse. Men jag åt frön nog att kunna skita ut föda åt en hel fågelart. Så jag får väl förlita mig på att alla hälsokostsidor har rätt om att några av de oljor och fetter och den besprutning som finns i dem gör någon nytta.

Utöver det har jag haft tankar på tidskonceptet, efter att ha pratat med elever från Tanzania som blir bestraffade av en arg människa med en pinne om de är försenade till lektioner. Tiden är ett koncept påhittat av människan, som egentligen inte ens finns- Varför ska man bli straffad för något som inte ens finns???

"Punctuality is the thief of time"

Nu ska jag se serie om en tjej som har en låtsaskompis som hjälper henne ta sig igenom sina svåra stunder. Och ja, jag kan relatera. För det är ännu en sak som man blir bestraffad av som inte ens finns.


Likes

Comments

Yoga är en av de få aktiviteter som jag lyckats fastna för och har nu blivit mitt senaste sociala -ensam hemma i mitt vardagsrum- experiment. Yogaövningar ska enligt hundratals artiklar och yogaentusiaster kunna öka byststorleken! Gör ett par specifika övningar 2-3 gånger varje dag och BAM! Spara pengarna du sparat till skönhetsoperationen, vi har hittat lösningen till naturligt större bröst!

Idag! Egentligen för en vecka sen, men bloggen startar nu, så IDAG! Är dag nummer 1. Jag följer "yoga with Adriane"´s 30 dagar av yoga, för ätligt talat har jag ingen aning om vad jag gör... Den första videon var ganska simpel, till varje video ska jag lägga till ytterligare 2 övningar som fokuserar just på bysten, vilket de 30 videorna inte gör.

1. The Cow Face Pose; (Kunde bara relatera liksom)

2. "Stabdhasana"; (Med en liten twist som fungerar mer effektivt för moi!)

DAG ETT IALLAFALL. Jag tog mitt måttband, tog ett djupt andetag och mätte runt den bredaste delen av bysten. 77 cm nätt och jämt... Det är på grund av sånna siffror som jag är så arg på världen, Gravitationen måste påverka mig mindre än andra människor - Vilket resulterar i att jag väger mindre, är smalare, och är allmänt liten så... ja. Skyller på fysikens lagar idk sue me. (Breaking the law, breaking the law...)

Än så länge har jag inte märkt så stor skillnad mer än att jag ÄÄÄÄLSKAR yoga!!! Det får mig att faktiskt VILJA gå upp ur sängen. Kaffedrink + Yoga = Y.E.S.

Nackdel; Det hjälper inte om man redan mår piss, eller minskar risken att senare må pissigare än piss...

Likes

Comments