Livet har verkligen varit galet, jag har haft ca noll fritid och absolut ingen tid till internet alls, mer än min mail. Politiken har tagit all min tid den senaste månaden då det har varit valrörelse inför den 25e maj. Det varit innerligt roligt och intensivt, precis så som det skall vara under en period som denna. Förhoppningsvis är jag tillbaks till bloggandet från och med nu. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Dessa två par skor blev mina nyligen. Vans:en köpte jag i London och New Balance via Nelly. 


Vans; ca 500 kr. New Balance; Ca 700 kr. 


xx


Likes

Comments

Jag kom hem ifrån London i Söndags och kände hur det tog emot att sätta mig på planet hem. Ville gärna ha stannat en vecka eller två till. London är verkligen min favoritstad, jag mår så innerligt bra när jag befinner mig där. Denna gång bjöd London på halvbra väder, lite kyligt men dock en massa roliga aktiviteter. Bland annat så besökte vi Parlamentet, och fick se House Of Common och House Of Lords, vilket enligt mig var otroligt mäktigt. Dessutom besökte vi Churchill War Rooms, vilket också var sjukt spännande, och lärorikt. Utöver det så blev det en del shopping, god mat, öl och promenerande i Camden, Hyde Park och längs Oxford Street. Vill redan tillbaks! 

Vad det gäller shoppingen så tänkte jag visa lite saker allt eftersom. xx 

Likes

Comments

Lite kass bild, men mina nya skor är här och dom är toppen! Superduper sköna och snygga på det, vilket är en toppenbra kombo. 


New Balance - Nelly.com ca 700 kr

xx

Likes

Comments

New Balance - Jag älskar sneakers och jag har viljat ha ett par från New balance ett bra tag och nu beställde jag dessa nedan, hoppas dom hinner komma innan London, annars kommer dom i nästa vecka och då får jag istället en liten present när jag kommer hem till Sverige igen. Beställde via Nelly.com btw, och som student fick jag 10 % rabatt, love it. 


xx

Likes

Comments

Hejsan!

Egentligen hade jag tänkt sitta hemma under påsk och möjligtvis plugga lite då min familj inte brukar fira Påsk, men istället så blev jag medbjuden till Strängnäs för att hänga med g',g' och deras familj ute på deras landställe och hem. Det har verkligen varit en toppen helg med trevliga människor, goda drinkar och grym mat - så grymt nice och behövligt då det varit så mycket senaste tiden med allting. xx

Likes

Comments

För två helger sedan var jag i Gbg för Sverigemötet tillsammans med 2801 moderater, åkte dit tillsammans med Örebro Moderaterna och att få delta på ett sådant här event ger verkligen motivation. Motivation till att hålla på med politik, till att vilja göra ett bra Sverige ännu bättre. Att jag fick chansen att åka och höra grymma talare och träffa massor av grymma människor och dessutom få mängder av nya vänner är otroligt mycket värt - Detta fick mig bli ytterligare motiverad till att vinna valen, supervalåret är i full gång. 
xx


Likes

Comments

Tiden går så enormt fort. Mina dagar är fyllda av politik främst och andra aktiviteter och någonstans i allt detta så har jag massor av studier att hinna med. Dock är det supervalår och politik är det roligaste som finns så it's all worth it. Bristen på sömn är okej när man ser resultatet. Loving it. Hur som helst så har tiden passerat så fort att det enbart är 8 dagar kvar till London, vilket känns så galet, har knappt hunnit tänka på allt och helt plötsligt är resan ikapp mig. 

xx

Likes

Comments


... drömmar du har? Att få jobba med Mode, att syssla med politik på heltid, bo i London, äga en egen lägenhet. 

.. saker du inte kan? Ta det lugnt, bestämma mig, matematik och laga mat. 

.. favoriter i din garderob? En av mina väskor, McQ scarf, mina bruna boots och min skinnjacka. 

... personer som gör dig lycklig? Hm, Y' P', I' och T'  - Såklart otroligt många fler.

.. favorit maträtter? Pizza, Lax, kyckling och Sallad.

... hallonställen? London, Sthlm, Mallis och Skåne. 

.. saker du är bra på? Beslutsamhet, shopping, te drickande och drömma. 

... saker du inte äter/dricker? Broccoli, majs, Salami och Bruna bönor. 

.. ord som beskriver dig? Glad, bestämd, öppen och flummig. 

... destinationer du vill besöka? LA, Paris, Australien och Sydafrika. 

xx 

Likes

Comments


När jag åker till London har jag en liten lista på vad jag absolut måste göra under mina dagar där. 

1. Äta på YO sushi - Ett grymt bra matställe, älskar det innerligt mycket. 

2. Besöka Waterloo - Det är ett område som känns som ett hem, hittar som en fena där och får inte nog av allt som finns i den fina stadsdelen, därför måste jag besöka den för att återuppliva gamla minnen. 

3. Äta på Nandos - Specialiserade på kyckling, det kanske bara är kycklingrätter här? Hur som helst så är det ett nice matställe för en sådan som mig som absolut älskar kyckling. Dessutom är personalen alltid otroligt trevlig vilket gör allting lite bättre. 

4. Besöka Camden - Sedan första gången jag besöka London så fastnade jag för Camden. Jag gillar mentaliteten där, hur folk klär sig och alla mysiga klubbar som finns i det området. 

5. Pret istället för Starbucks - Jag totaldissar starbucks om det finns ett Pret i närheten. Mysigare, bättre produkter och massa bra villkor för medarbetare och produkterna dom säljer. Det gillar vi! 

6. Vandra längst Southbank - Favorit ställe nr 1. Jag absolut älskar att vandra längst Themsen, vid london eye och dessutom blicka ut över westminister, det är så innerligt vacker, jag älskar det! 

7.  Liverpool Street, och Spitalfields market som är så toppen och härlig att vandra omkring vid. 
Dessa 7 saker MÅSTE hinnas med, tror inte jag kan lämna London utan att ha gjort dessa ovanstående. 

Likes

Comments