Efter att några få justeringar med passformen av lite olika delar försöker jag nu få de att smälta ihop lite bättre med lite olika metoder. Men största delen har varit att få de i samma färgskala samt att justera ljusintesiteten på vissa delar, sen har det även komplicerats lite med penseln och att copy/paste vissa delar fast med ett väldigt transparent lager (ca 20-30%). Näst på tur blir att försöka fixa små detaljerna samt att applicera vinyldekaler för att få lite mer bankänsla på det hela.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Efter mycket prövande har jag hittat några av de stora komponenterna som jag vill använda mig av och dessutom breddat ut vissa delar av karossen.

Likes

Comments

Några snabba skissar senare bestämde jag mig för att välja denna och påbörja ritandet på datorn. Tror inte det ge mig så mycket om jag skulle skanna in skissen så jag skippar det och går rakt på och gör mitt bästa för att replikera det jag ritat.

Likes

Comments

Tanken med där inlägget är att bara komma igång med allt. Planen just nu är att börja skissa med penna på en bananpassad version av någon av dessa klassiker för att sen replikera och fortsätta med datorn som verktyg.

Likes

Comments