Som ni har märkt så har jag skämtat väldigt mycket på mina senaste inlägg. Anledningen till det är att jag är " troll" av mig och även för att få er att le och det har jag lyckats med enligt några och det glädjen mig!

Men just idag tänker jag prata om något som jag anser vara riktigt allvarligt, något som leder till de största problemen i vårt samhälle, och det är depression och ångest.


Har ni någonsin frågat er själva varför eller kanske till o med NI dricker, röker, tar droger osv osv?

Jag kommer att berätta utifrån mina egna värderingar och åsikter, egentligen så vill jag bara släppa ett skämt nu o fucka hela inlägget men nej haha får hålla den trollen jag är inom mig denna gången.

Vi lever i ett tyvärr tråkigt samhälle, det är samma rutin hela tiden, på vintern är det nästan mörkt hela tiden och kylan är obeskrivlig.

Festa är typ det enda man kan göra på vintern, är dock inte någon fest människa längre men iallafall.

Jag tycker att det är hemskt att vissa dricker ( vissa dricker för att det är gott) men de flesta dricker för få en unik känsla, sätta på en helt annan mask, för att fly ifrån verkligheten, vissa tar droger för exakt samma anledning, för att kunna uppleva andra saker, men alla har en gemensam grej, alla vill må bra.
Ingen vill må dåligt.

Droger mina vänner, det hjälper för stunden, kanske en vecka, en dag, en månad, jag vetifan, visst hjälper det för stunden! Men i längden är det som att ta självmord sakta, även om ni ej märker det.
Med droger menar jag allt från alkohol, hasch osv osv.

Livet är tufft! Och det ska den va, för hur spännande hade livet varit om du redan hade varit " born rich" hade haft finaste kroppen, osv osv? Hur spännande hade det varit? Det hade varit tråkigt, och det är en anledning till varför vissa rika människor begår självmord, det är för dem har redan gjort det mesta i live och för att det inte fanns något mer att göra helt enkelt.
Hur kul hade det varit att spela ett spel med samma bana hela tiden? Det hade varit för jävligt eller hur?

Det ni istället kan göra som kommer hjälpa er resten av era liv är:

Släppa taget om folk som trycker ner dig

Det finns säkert någon eller några i ditt liv, det kan va din partner, ditt ex, din vän osv.
Att släppa taget om folk som ej uppskattar dig för den du är, för det du har gjort för dem är ett stort framsteg, tro mig! Det kommer göra så att du fokuserar på dig själv, fokuserar på din familj, fokusera på dem äkta, som uppskattar dig för den underbara människan du är!
Låt dem gå! Så kommer dem rätta in i ditt liv, tro mig!

Håll hårt i folk som lyfter upp dig!

Ta vara på dem som ger dig till en bättre människa! En bra omgivning gör det till en bättre person! Det finns tyvärr inte många där ute som kommer att pusha dig till att träna, till att ta tag i din framtid, till att få dig sluta röka, dricka osv. Har ni en vän, en partner eller en familj som gör allt det där för dig, håll jävligt hårt i dem!


Sudda bort folk som försöker förstöra flör dig!

Jag har en vän som har mått dåligt över att hennes vänner alltid förlsker förstöra mellan henne och hennes kille. Hennes vänner säger att hon ska skita i honom, att hon kan ha riktigt kul utan honom osv. Ska jag vara ärlig så tycker jag inte man kan kalla sånna typer för vänner! Om du har vissa du pratar med om dina problem oavsett om det är din familj eller vänner, och dem VET att du älskar den personen från djupet av ditt hjärta, så ska dem istället finnas där för dig och stötta dig och ge dig positiva råd som kan hjälpa DIG med ditt förhållande! Jag kan förstå om personen har gjort något völdigt illa, typ som otrohet och förrådd, då kan jag förstå! Man att man säger sådana grejer bara för en situationen i relationen är dålig är man inte riktig " äkta"

Har du problem med ditt förhållande, tänk själv, släpp ALDRIG in andra, för det kan göra så att dit förhållande raser ner och det är därför ett av mina tog slut! Så snälla, tänk själv, i vilken situation som helst! DET ÄR ENDAST DU SOM VET VAD DITT EGET BÄSTA ÄR! För det finns bara en typ av varje människa, finns ingen annan i hela universum som är som DU eller den personen du älskar, INGEN ANNAN VET BÄTTRE ÄN JUST DIG OM HUR DU HAR DITT I DITT FÖRHÅLLANDE! Ta det tipset, visst kan du må bra med vänner också? Men varför ska man riskera en person som har funnits där för dig o lyft upp dig? Varför ska man ge upp en sån person resten av livet? Håll hårt i dem, släpp taget om dem som förstör dig i smyg, använd din hjärna och tänk själv. Låt aldrig någon tänka åt dig och manipulera dig! Tyvärr är det lätt att manipulera svaga personer, men tänk utanför boxen! varför ska du riskera någon du redan har klickat med, varit tillsammans med i flera år, som har fått dig att skratta så du nästan spytt för " vänner " som inte ens vet hur ni har det? Vi lever inte förevigt folket, så ta vara på det ni har!


Börja träna

Mina kära läsare, TRÄNING IS THE SHIT! Träning är en av de bästa medicinen som finns! Det gör inte bara dig finare, ger dig bättre självförtroende och mer " uppmärksamhet"
Utan det ger bygger dig själv som person!
Träning är väldigt ångestdämpande och det märker ni redan från första passet, SO MAKE THEM GAINZ BABY!


Våga vara dig själv och våga ta emot smärtan på egen hand!

The wolf on the hill, is not as hungry as the wolf climbing the hill~

Våga va ensam! Våga vara ledsen, ta emot smällar på egen hand! Din mamma, pappa, vänner finns där för dig för stunden! Men om du varje gång går till någon av dina nära o kära o söker stöd varje gång livet trycker ner dig kommer inte göra dig lika stark om du tar emot smällen själv! Du är en människa och vi människor är kraftfulla! Ni vet ej vad vi är kapabla till! Så våga stå era egna fötter för den tuffa vägen man går ensam är den vägen som gör er starka! Era nära o kära finns där för er för stunden sen är dem gone och det är livets gång! BE A FUCKING WOLF!Ta inte livet så seriöst!


I slutändan är livet inte så seriöst mina damer o herrar! Livet handlar inte bara om jobba från 8 till 5 varje dag och betala utgifter. Nej, slappna av.
Reeeelaaaax!
Va er själva, e ni rädda för att någon inte ska tycka om er bara för ni ej har märkeskläder på er? KASTA DEM OCKSÅ! Haha vem fan e människor för att döda människor, mobba människor o trycka ner människor? Pshh
LE, SKÄMTA O SKRATTA MER!


Ha en riktig förebild!

Som ni märker så är det tusentals normer om hur en kvinna ska vara, om hur en man ska vara osv.
Vet ni vilka det är som kommer på dem normerna? Det är människor, precis som dig o mig, vem fan e dem att dem ska säga hur vi ska vara? Tjejer ser bilder på tjejer som har värsta silikonbröst, opererad röv,killar ser killar med stora armarna fyllda med olagliga preparat, ser hur mycket likes osv dem får på instagram osv!
Det gör att vi får mer ångest o press på oss!
NEJ ni ska inte behöva se ut så, ni är fina som ni är, precis sol ni är, det finns bara en av dig i hela världen, försök ej vara någon annan som du inte är! Du är bra som du är, dem som inte tycker om det, KASTA DEM! OCKSÅ!

Jäääävlar med kastande vaaaa, ja precis, vi kommer få kasta mycket ifrån våra liv, och så är det!

Fråga dig själv!
" vill jag leva eller inte? Vill jag må bra?"

Det klart du vill! So go get it baby, and remember!

YOU ARE AMAZING, JUST THE WAY YOU ARE ❤️Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 180 Readers

Likes

Comments

Låt mig presentera min kära lillebror, han är 11 år och heter karrar 😍

Man kan absolut inte ha bättre lillebror än honom, han e en riktig gentleman, kärleksfull, rolig , riktigt jävla smart för att vara 11 och haaaan e sååå söt!
Ett exempel är att han alltid tröstar en ifall man är ledsen, säger emot när man gör/säger något dumt, matar fåglar när för han tycker synd om dem, lånar ut jackan till den som fryser osv....im blessed 🙏

" Saif kan vi gå ut o clownhunta" 😂😂😍😍 #lillaskit
Slutet e bäst 😂

  • 192 Readers

Likes

Comments

Hej kära läsare.

Som rubriken säger, så tänkte jag berätta anledningen till varför jag började med detta.

För er som känner mig så vet ni ju mycket väl om vad jag har haft för förhållanden i mitt liv.
För er som inte vet så kan jag kort och enkelt säga att jag har gått genom ett helvete när det gäller relationer med tjejer.
Förresten så var jag en förhållande människa, en kille som bara vill ha äkta kärlek och ha det bra helt enkel men riktigt så gick det inte till tyvärr, jag har haft misslyckade förhållanden som har gjort att jag har tappat hoppet på mänskligheten.

Jo, efter att jag och mitt ex gjorde slut blev jag helt annorlunda, blev den personen som många av er skulle kunna kall för " fuckboy"
Jag var sårad, jag var vilse och helt förstörd och jag är inte stolt över mitt förflutna.

En dag träffade jag en tjej, åhhhhh herregud vilken vacker tjej tänkte jag, jag kunde inte hjälpa att falla för den tjejen, hon hade samma humor, samma skämt, samma allt, hon väckte mig från den personen jag va, jag fick hoppet igen och hon samlade de krossade bitarna på plats och vi blev tillsammans.
Vi gjorde det mesta med varandra och båda två var väldigt bekväma.

Vi kämpade tillsammans, torkade varandras tårar när vi behövde varandra, sov varje dag hos varandra, tränade tillsammans, lagade mat tillsammans och ja, vad ska man säga?
Det var ett helt jävla perfekt förhållande och jag tänkte WOOOOW den här tjejen vill jag ha för mig själv resten av livet.

Jag var så kär i den tjejen att helt seriöst kunde dö för henne, om henens hjärta skulle stannat hade jag kunnat dra ut mitt o ge den till henne.

Det tog slut mellan mig och henne för fem dagar sen, jag är en öppen person men jag kan tyvärr inte gå in på detaljer.

Just nu skulle jag beskriva mig själv som sårad, vilse, nedtrampad, knivhuggen i ryggen och varje andetag gör fruktansvärt ont i bröstkorgen.

Det var inte ett normalt sätt att förlora sin partner på, och det är det som får mig att känna mig helt nerstampad och förrådd.
Det gör så ont att jag inte bryr mig om något längre, om någon hade kommit och slagit sönder och knockat mig hade jag ej brytt mig för de hade fått mig att komma över smärtan jag har.

För er som läste mitt förra inlägg, ni har kanske en liten bild om vad jag har gått genom, och det där är bara en liten liten berättelse om vad jag har gått genom i livet, men tro mig, detta gör ondare, jag skulle hellre hoppat från en bro så ont gör det.
Det är en smärta som jag ej önskar att någon går genom.

Jag var galen i den tjejen.

Idag mår jag extra dåligt, eftersom idag, den 17de var ett väldigt speciellt datum för mig och henne .


Nä men att ge upp är ingen allternativ, jag kommer fortsätta kämpa tills dagen jag dör, för livet är det bästa som finns och jag har lärt mig oerhört mycket av det, jag älskar den känslan när livet verkligen knäcker mig och jag ställer mig upp och fortsätter kämpa.

Jag är tacksam för den lektionen jag fick lära mig av mitt kära ex. Det har som allt jag har gått genom gjort mig starkare, jag är oslagbar, jag ÄLSKAR storm och utmaningar, så komigen livet, jag längtar till nästa utmaning och jag kommer att visa dig vad jag är gjord för 😈

Veni, vidi, Vici ☝🏽


  • 410 Readers

Likes

Comments