View tracker

De va en vecka sen man skrev ett inlägg, sorry was busy getting shit Done 😉

Bara kolla, OMFG, I'm done.


Kommer inte vara här så mycket, så om ni vill så kan ni följa min snap, den är sluten och vem som helst kan se mina stories utan att lägga till som vän: Saifzyzzalmalik

Har precis jobbat/gymmat klart så nu e jag slut, godnatt 🤗

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 21 readers

Likes

Comments

View tracker

Ännu en video från nattens gympass🐎


#motivationsunday

  • 41 readers

Likes

Comments

View tracker

"If you really want to be successful, some day you’re going to have to stay up three days in a row because if you go to sleep you might miss the opportunity to be successful. That’s how bad you got to want it"


Sup WHO the fuck du än är som läser detta, hope u have a bice friday!
Eskiiih

För mig har det varit en perfekt fredag, skola, jobb o natt cardio,triceps och mag pass på gymmet 😍
Har alltid tyckt att jag ser liten ut, BUT WTF
SOMEBODY COME LOOK AT DIS AHHAHAHAHAHAH WAAAAATZAAAAFAAAAK
BIGGER THAN YA FUTURE BISH

Bruh, kalla det vad du vill, pump, ljus, anabola, vinkel eller vafan du vill, still bigger Than ur future 😩


Ha en fortsatt bra fredag folket, till er krigarna som springer runt med kuken på axeln, hoppas ni fick till det, och till er tjej soldiers där ute med fladdrande våta fiffin, hoppas no träffar på Carl den 12te

SÄGER VI, HAAAAAJ

Jag är svag för hundar, kolla vilken vacker varelse...😍😥

  • 49 readers

Likes

Comments

I'M BACK IN THIS BICTH and IM BACK ON MY SHIT
MAN THEY TELL ME BE HUMBLE I'M COCKY AS HELL 😈


SUUUUP DICKHEADS

Skola,jobb o nattpass på gymmet, heeelt tomt och allt är ledigt, det är det jag kallar för en perfekt dag 😍
Egentligen så tycker jag inte om att träna på kvällen, men hur i hela ollonet ska man hinna vara i skolan i 6h, jobba i 8-9 h , träna och få 8hs sömn? Bruh. VEM FAN KOM PÅ ATT EN DAG ÄR BARA 12 H ENS 😤


Juste, beställde this bad boy idag, riktigt speciell och FRESH AS FUUUU

FÖRRESTEN, jag e ej efterbliven, en dag e faktiskt 24h


SÄGER VI, HAAAAAAAAJ

  • 74 readers

Likes

Comments

Fucking clown😩
Bilden längst ner är gjord för att ge er lite ångest, mohahahaaaaaa

  • 82 readers

Likes

Comments

Jag fick dessa frågorna och jag hoppas att detta kan hjälpa dig, du som fråga och även er andra som undrar och känner detsamma😩

Du som fråga detta kommer tyvärr inte vara så glad över mitt svar, jag säger inte det folk vill höra utan säger endast det jag tycker.

Ni har varit tillsammans under ett o ett halvt år och gjorde slut för fem månader sen, du säger att du fortfarande älskar honom, att allting påminner om honom osv...men ändå går du och har sex med andra killar fast det inte känns rätt? Jag tycker inte att det är speciellt smart, speciellt INTE under den perioden, sorry but not sorry..

Så som jag uppfatta det så har försökt att komma över honom genom att festa, träffa på andra folk, vara och ha sex med andra killar och håller dig sysselsatt.
Kan tänka mig att du är den personen som inte vågar vara " ensam" för det är den bilden jag har efter allt du skriver.
Jag personligen hade inte kunnat göra det du gör eftersom att försöka gå över sitt ex genom att ha sex o träffa andra leder till sämre mående för ditt ex är ditt ex och det finns ingen människa på hela jorden som ditt ex va, oavsett om han var ett svin eller en bra människa. Så du kan ej ersätta honom med andra personer eller genom att du dricker och väljer den " ohälsosamma vägen" för det är inte så hälsosamt att ha sex med folk när det ej känns rätt eller att hålla på att dricka/festa och fejka ett leende.

Tyvärr, ni har förlorat varandra och ni kan ej ersätta varandra eftersom både är " speciella" för varandra.

Enligt mig kan man tyvärr inte glömma eller komma över en person helt och hållet resten av livet, visst man kan träffa och ha ett annat förhållande med äkta kärlek, men den personen kommer alltid att finnas i din hjärna/hjärta, kanske inte så att du tänker på personen varje dag men jag tror aldrig på att man kan glömma/gå över ett ex som har fått en att må bra under en lång period,det hade varit en annan sak om ditt ex hade behandlat dig riktigt illa under tiden.

Enligt mig så går man ej över sitt " riktiga kärlek" helt men man lär sig att leva med det, att acceptera att ingenting varar förevigt och att det är livets gång.

När du väl har accepterat den biten, accepterat att ingenting är här för att vara forever, det är då du börjar leva med det.

Du kommer självklart sakna personen och det gör man säkert livet ut! Och det är mänskligt! Liksom jag saknar den kycklingfilén jag åt igår, den va riktigt go men den har jag redan skitit ut, den e borta.. förevigt! Fan va sorgligt, den smaken saknar jag redan....nä skämt åt sido 😑


Du måste hitta dig själv och våga ta emot smärta på egen hand istället för att försöka gå över ditt ex på ett ohälsosamt sätt. Och låta ditt mående alltid vara beroende av andra, som tillexempel att ha ett behov att hela tiden göra grejer för att du ska må bra, om det är bra för dig så keep going men jag hade hellre vågat ta emot smällen, det är det som kommer göra dig starkare o mer redo för ditt nästa förhållande.

Ställ dig upp, hitta dig själv, drick vatten istället för alkohol, träna istället för festa ,va med vänner och familj, plugga/jobba istället för att hålla på att ha sex och lägga ner energi på killar!

Gör det på ett hälsosamt sött.

VIKTIGT TIPS!
Ät ej chips
Do some dips
Dont let fuckboys put their Dicks between your lips


Essssssskiiiiiihhhhhhh 😑
  • 121 readers

Likes

Comments

Idag fick jag en av de bästa pumpen jag har haft någonsin efter att jag körde rygg/biceps!
Att få en bra pump år en riktig härlig känsla, man känner sig så kraftig!

Dieten går framåt, hann dock inte riktigt laga mat igår så det fick bli en kyckling sallad med cashewnötter, torkad fikon och VW.
Har gått ner en hel del och bilder kommer förhoppningsvis senare.

Jag har gjort en ask sida just för att försöka hjälpa er läsare med allt från träning till jag vet inte vad, så känn er fria att fråga på, avskyr dock den sidan men allt för er!

Länken lägger jag upp längst ner och på min profil!

Byter ämne, FYFAN vad man garvar ibland åt saker man ser på internet, allt från tröga människor till Savage memes, här får ni några 😩😂😂
Ha det så bra så länge!Länken:  • 119 readers

Likes

Comments

Som ni har märkt så har jag skämtat väldigt mycket på mina senaste inlägg. Anledningen till det är att jag är " troll" av mig och även för att få er att le och det har jag lyckats med enligt några och det glädjen mig!

Men just idag tänker jag prata om något som jag anser vara riktigt allvarligt, något som leder till de största problemen i vårt samhälle, och det är depression och ångest.


Har ni någonsin frågat er själva varför eller kanske till o med NI dricker, röker, tar droger osv osv?

Jag kommer att berätta utifrån mina egna värderingar och åsikter, egentligen så vill jag bara släppa ett skämt nu o fucka hela inlägget men nej haha får hålla den trollen jag är inom mig denna gången.

Vi lever i ett tyvärr tråkigt samhälle, det är samma rutin hela tiden, på vintern är det nästan mörkt hela tiden och kylan är obeskrivlig.

Festa är typ det enda man kan göra på vintern, är dock inte någon fest människa längre men iallafall.

Jag tycker att det är hemskt att vissa dricker ( vissa dricker för att det är gott) men de flesta dricker för få en unik känsla, sätta på en helt annan mask, för att fly ifrån verkligheten, vissa tar droger för exakt samma anledning, för att kunna uppleva andra saker, men alla har en gemensam grej, alla vill må bra.
Ingen vill må dåligt.

Droger mina vänner, det hjälper för stunden, kanske en vecka, en dag, en månad, jag vetifan, visst hjälper det för stunden! Men i längden är det som att ta självmord sakta, även om ni ej märker det.
Med droger menar jag allt från alkohol, hasch osv osv.

Livet är tufft! Och det ska den va, för hur spännande hade livet varit om du redan hade varit " born rich" hade haft finaste kroppen, osv osv? Hur spännande hade det varit? Det hade varit tråkigt, och det är en anledning till varför vissa rika människor begår självmord, det är för dem har redan gjort det mesta i live och för att det inte fanns något mer att göra helt enkelt.
Hur kul hade det varit att spela ett spel med samma bana hela tiden? Det hade varit för jävligt eller hur?

Det ni istället kan göra som kommer hjälpa er resten av era liv är:

Släppa taget om folk som trycker ner dig

Det finns säkert någon eller några i ditt liv, det kan va din partner, ditt ex, din vän osv.
Att släppa taget om folk som ej uppskattar dig för den du är, för det du har gjort för dem är ett stort framsteg, tro mig! Det kommer göra så att du fokuserar på dig själv, fokuserar på din familj, fokusera på dem äkta, som uppskattar dig för den underbara människan du är!
Låt dem gå! Så kommer dem rätta in i ditt liv, tro mig!

Håll hårt i folk som lyfter upp dig!

Ta vara på dem som ger dig till en bättre människa! En bra omgivning gör det till en bättre person! Det finns tyvärr inte många där ute som kommer att pusha dig till att träna, till att ta tag i din framtid, till att få dig sluta röka, dricka osv. Har ni en vän, en partner eller en familj som gör allt det där för dig, håll jävligt hårt i dem!


Sudda bort folk som försöker förstöra flör dig!

Jag har en vän som har mått dåligt över att hennes vänner alltid förlsker förstöra mellan henne och hennes kille. Hennes vänner säger att hon ska skita i honom, att hon kan ha riktigt kul utan honom osv. Ska jag vara ärlig så tycker jag inte man kan kalla sånna typer för vänner! Om du har vissa du pratar med om dina problem oavsett om det är din familj eller vänner, och dem VET att du älskar den personen från djupet av ditt hjärta, så ska dem istället finnas där för dig och stötta dig och ge dig positiva råd som kan hjälpa DIG med ditt förhållande! Jag kan förstå om personen har gjort något völdigt illa, typ som otrohet och förrådd, då kan jag förstå! Man att man säger sådana grejer bara för en situationen i relationen är dålig är man inte riktig " äkta"

Har du problem med ditt förhållande, tänk själv, släpp ALDRIG in andra, för det kan göra så att dit förhållande raser ner och det är därför ett av mina tog slut! Så snälla, tänk själv, i vilken situation som helst! DET ÄR ENDAST DU SOM VET VAD DITT EGET BÄSTA ÄR! För det finns bara en typ av varje människa, finns ingen annan i hela universum som är som DU eller den personen du älskar, INGEN ANNAN VET BÄTTRE ÄN JUST DIG OM HUR DU HAR DITT I DITT FÖRHÅLLANDE! Ta det tipset, visst kan du må bra med vänner också? Men varför ska man riskera en person som har funnits där för dig o lyft upp dig? Varför ska man ge upp en sån person resten av livet? Håll hårt i dem, släpp taget om dem som förstör dig i smyg, använd din hjärna och tänk själv. Låt aldrig någon tänka åt dig och manipulera dig! Tyvärr är det lätt att manipulera svaga personer, men tänk utanför boxen! varför ska du riskera någon du redan har klickat med, varit tillsammans med i flera år, som har fått dig att skratta så du nästan spytt för " vänner " som inte ens vet hur ni har det? Vi lever inte förevigt folket, så ta vara på det ni har!


Börja träna

Mina kära läsare, TRÄNING IS THE SHIT! Träning är en av de bästa medicinen som finns! Det gör inte bara dig finare, ger dig bättre självförtroende och mer " uppmärksamhet"
Utan det ger bygger dig själv som person!
Träning är väldigt ångestdämpande och det märker ni redan från första passet, SO MAKE THEM GAINZ BABY!


Våga vara dig själv och våga ta emot smärtan på egen hand!

The wolf on the hill, is not as hungry as the wolf climbing the hill~

Våga va ensam! Våga vara ledsen, ta emot smällar på egen hand! Din mamma, pappa, vänner finns där för dig för stunden! Men om du varje gång går till någon av dina nära o kära o söker stöd varje gång livet trycker ner dig kommer inte göra dig lika stark om du tar emot smällen själv! Du är en människa och vi människor är kraftfulla! Ni vet ej vad vi är kapabla till! Så våga stå era egna fötter för den tuffa vägen man går ensam är den vägen som gör er starka! Era nära o kära finns där för er för stunden sen är dem gone och det är livets gång! BE A FUCKING WOLF!Ta inte livet så seriöst!


I slutändan är livet inte så seriöst mina damer o herrar! Livet handlar inte bara om jobba från 8 till 5 varje dag och betala utgifter. Nej, slappna av.
Reeeelaaaax!
Va er själva, e ni rädda för att någon inte ska tycka om er bara för ni ej har märkeskläder på er? KASTA DEM OCKSÅ! Haha vem fan e människor för att döda människor, mobba människor o trycka ner människor? Pshh
LE, SKÄMTA O SKRATTA MER!


Ha en riktig förebild!

Som ni märker så är det tusentals normer om hur en kvinna ska vara, om hur en man ska vara osv.
Vet ni vilka det är som kommer på dem normerna? Det är människor, precis som dig o mig, vem fan e dem att dem ska säga hur vi ska vara? Tjejer ser bilder på tjejer som har värsta silikonbröst, opererad röv,killar ser killar med stora armarna fyllda med olagliga preparat, ser hur mycket likes osv dem får på instagram osv!
Det gör att vi får mer ångest o press på oss!
NEJ ni ska inte behöva se ut så, ni är fina som ni är, precis sol ni är, det finns bara en av dig i hela världen, försök ej vara någon annan som du inte är! Du är bra som du är, dem som inte tycker om det, KASTA DEM! OCKSÅ!

Jäääävlar med kastande vaaaa, ja precis, vi kommer få kasta mycket ifrån våra liv, och så är det!

Fråga dig själv!
" vill jag leva eller inte? Vill jag må bra?"

Det klart du vill! So go get it baby, and remember!

YOU ARE AMAZING, JUST THE WAY YOU ARE ❤️  • 133 readers

Likes

Comments

Vi alla går genom fucked up svåra tider i livet, ibland känns det helt hopplöst o man kommer till den punkten där man verkligen inte orkar mig!
Jag vet det är svårt, svårt att bråka med vänner, familj, partner, svårt med ekonomin, problem, drama osv osv!
Ett tips från mig: Använd antingen saliv, olja eller glidmedel o sätt de på arslet o låt livet knulla er, sök stöd av andra, vänner elr vem som o låt dem spotta ifall ni ej har saliv kvar, kommer du från Turkiet eller Afghanistan är du räddad, livet knullar aldrig er för livet kan inte hitta era arslen, ni som kommer från dessa länder har en helt ny dimension under era non- existing bollar! #deeznutz 

De e livet som sagt, livet kommer knulla oss i röven men för mig är det lugnt jag tar emot det with pleasure , two dicks in My ass never bothers me anyways, but make sure to use condom and stay Saif.

Hoppas ni har fått hjälp o att ni känner er mer motiverade nu, peace Grabbar!


Goodbyesss stay Nice est rice din mun luktar bajs i came on ur  eyes

#smokedayeveryweed

  • 133 readers

Likes

Comments

hej! Vet ni vad? 😲😲
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Godnatt

  • 145 readers

Likes

Comments