Header

I över 2 månader har jag ätit 10 mg och för attuppdatera er, så har jag medicineras nu av depprision men  Livet rullar på. Jaghar börjat få lite obehagskänslor när jag är ute och går när det börjar blimörkt ute. Nästan så att jag vill stanna upp och fråga mig själv; hurrealistiskt är dessa känslor? Detta är ju mitt problem, att jag får olikakänningar utan anledning. Det som jag "medicinerat" bort förut. Nuför tiden gör det mig inte rädd, för jag vet bara att min hjärna spökar. Kanjag fungera normalt med 20 mg antidepressiva utan att känna något, kan jagträna bort det med lägre dos/utan medicin också. Hjärnan behöver bara vänja sigpå nytt helt enkelt, att jag inte måste fly för mitt liv i vanliga situationer.

Jag har märkt att jag har lite svårare att hitta ro ikroppen nu, men jag är i alla fall medveten om det. Det var jag inte innan jagbörjade medicineras. Nu vet jag att jag inte ska häkta eller stressa, jagbehöver en liten lugn stund emellanåt och är det flera saker som jag vill göraså vet jag om att allting kan inte göras just precis idag.

Min perfektionistiska sida har börjat krypa sig på miglite mer på sista tiden. Jag gillar att ha ordning och reda. Var sak på sinplats. Men jag försöker arbeta bort det varje dag!

Ingen är perfekt och det kräver jag inte avnågon. Solen har sina fläckar. Vi lika så. Det är det som gör oss tillOSS. Mina nära, mina föräldrar ska aldrig i min närvaro känna att de måsteslita arslet av sig för min skull eller att vi ska vara en Seven Heaven familj.Jag vill bara att de ska komma hem och känna sig trygga. Viktiga. Att det kanförekomma att mamma tjatar när jag ser att något inte står rätt till, men detär bara för att jag bryr mig. Och vill veta. Och vill få dig att må bättre.Aldrig av illvilja.

Likes

Comments

Nu är hösten verkligen här på riktigt, löven är färgglada och har börjat falla till marken, det blir kallare och kallare för varje dag som går så tjocka myströjor, halsdukar och vantar har åkt fram. Jag älskar hösten och tycker det är så himla mysigt att få dricka varmchoklad, tända ljus och krypa ner under massor av filtar. Det är precis så jag tänkt att jag ska spendera min enda lediga dag, imorgon, inga måsten utan bara ta det lugnt hela dagen. Jag uppskattar verkligen söndagar mer nu förtiden då det är min enda lediga dag i veckan.


Likes

Comments

Aldrig: Hapå mig en student-overall och festa i korridorer. Jag tycker inte att det ärkul.

Imorse: Åt jag godaste frukosten
Fokus: På skolan! Sista året. Är super skoltrött men skakämpa som fan nu.

Justnu: Är jag på lektionen och drickersuper go KAFFE!

Tacksamhet: Överatt jag fick träffa en underbar kille som jag vill ha i mitt liv för alltid.

Oro: Minoförmåga att förstå teknik. Jag vill ju bara Kunna sånt och behovet av att göra
Jobb: Funderar på vad jag vill jobba med i framtiden mentänker inte så mycket på saken.
I veckan: Ska vi renovera ytskick av lägenheten. Golv i kökoch vardagsrum ska betsas.

Fundering: Om alla par bråkar om städning?

Impad: Av min bror. Han är så jäkla driven ochimponerar mig hela tiden med att han får saker gjorda.
Ikväll: Kafia kommer idag, vi ska äta lax medsojabönor och quinoa. 
Vilja: Resa runt och upptäcka världen.

 Känsla: Var oro för jag ska undersökas.

Pepp: Jag ska träffa Frida Nordstrand och hänga medhenne nån gång på Viasat kontoret i Stockholm.

 

Likes

Comments


Djurgården har inte vunnit mot Hammarby på nio år. Det återstår att se om Dif kan bli av med derbyspöket under måndagskvällen närlagen möts på Tele2 Arena.

Ja, bajare vet ju att som väntat så är inte David Boo Wiklander med i Hammarbys startelva, enligt Nanne missar David Wiklander matchen på grund av familjeskäl. YeY! Lät inte så trevligt men, men. Men även Joseph Aidoo ådrog sig en axelskada under det senastelandslastuppehållet och det är ganska osäker för hans läge med att starta. Senhar vi ju Philip Haglund som blev sjuk, sedan starx innan avspark så meddeladesdet att Andreas Isakson, målvakten skadar sig under uppvärmningen såå han tvingas att utgå.  SÅ drygt och otur förBAJENNNN :/

Det dröjer inte länge innan matchen nolla spräcktes. Och där gjorde Djurgårdens Kevin Walker målskott från Michael Olunga. Tror faktiskt att Olunga testade fram sig medskotten. 28 minuter senare gör Mathias Ranégie andra målet med nick. Men det dröjer inte länge innan Hammarbys Romulo reducerar matchen med 1-2.  Även kvitteringen kom till slut. Arnor Smarason snappade upp en frispark från Kennedy Bakircioglu och slog in 2-2 målet. Tungt för Djurgården som alltså tappat en 2-0-ledning. Direkt i den andra halvleken kom nästa det som chockade DIG,  Då Hammarby vänder matchen när Romulo gjorde sitt andra mål och satte 3-2. Kvart från slutet gör Ramolu hattrick ochHammarby vänder från 0-2 till 4-2. Jäklar! Efter Ramulos tredje mål så avbrytasmatchen på grund av att Djurgårdenfans klättrat över räcket. Spelarna lämnar direkten planen.  Matchen spelades klart 21.15.

Riktig grymt match! DIF HAR ALLTSÅ INTE VUNNIT PÅ 9 ÅR MOT HIF <3 KÄNNS BRA

Likes

Comments

Härkommer mitt första fotbollsinlägg på bloggen! Många fotbollsintresserade tjejerhar saknat min förra blogg där jag skrev mycket fotboll. En 15 åring tjej skrevtill mig och sa, kan inte du följa en lag i varje liga, det vill säga, en frånPremier League ( Engelska Liga), en La Liga ( Spanska Lifan), en Bundesliga (Tyska ligan), Serie A (Italienska Liga), Allsvenska och Ligue 1 ( FranskaLigan). Jag tycker absolut att det är en jättebra Idé och jag önskar verkligenatt jag hade den tiden. Tyvärr måste jagsäga jag kommer inte följa 6 topp ligor och skriva om de, det är extremt mycketskrivande, tänkande, räknande och mycket som många faktiskt inte förstår. Menjag ska inte göra dig besviken, jag kommer skriva max ett fotbollsinlägg här påbloggen om tankar, idéer och kommentarer om en match jag har kollat på underhelgen, och kommer skriva olika ligorna, det kommer inte bara vara Real Madridoch Spanska ligan. Jag kollar på extremt mycket, dessa topp ligorna plus CL ochEURO-League. Jag hoppas på det bästa jag kommer ha tiden för detta.

Viola:Skärpning tack!

Liksomungefär 82 skott på sex mål på sjuk matcher.. Surfar in på whoscored och denabsolut första svagheten som viola har då är självklart, avsluta målchanser…Alltså, snittar ungefär 56% i bollinhav men samtidigt snittar man bara 09. Permatch.. Försvaret och hur många mål man släpper in spelar då ingen roll. Menhörru, vill man vara toppen lag och kvalicera sig för EURO-Legue eller CL såmåste nu göra mål och bra ifrån er. Detta är värdelöst.

Dettaberor inte på att Fiorentina har dåliga spelare, nej. Det är inte så attFiorentina verkligen skiljer sig betydligt mycket från förra året, iaf intederas trupp. De saknas inte kompetenta anfallare eller mittfältare. Vad somsaknas här är mål, mål och mera mål. Och mål kommer genom att ta chansen och skott.Det gör inte Viola oftast, liksom i helgens match så sköt de 17, 5 skott kan jag minnas, värdelöst asså!Sammantaget är dessa skott i fel lägen, kan vara ur dålig vinkel eller heltenkelt att skutet inte resulterar något alls.

Tillsammansmed ett stort missnöje från fansen så finns det bara en väg att gå. Någontingmåste ändras och det är dags att kicka Paulo Sousa. Visst blev man lite förfördunder första delen av förra säsongen då Fiorentina under en period ledde SerieA och spelade ljuvligt.

agtror att det ihoplappade förhållandet mellan Fiorentina och Sousa har levtlänge på den perioden, men nu visar det sig hur knackig relationen är. Fansenär missnöjda, Sousa är missnöjd, resultaten går åt fanders; det funkar heltenkelt inte och det finns bara en väg att gå - släng ut Paulo Sousa.

PauloSousa tre matcher på sig att rädda jobbet, kommande matcherna mot SlovanLiberec, Cagliari och Crotone måste alla vinnas, annars är det Sousa OUT. Meddetta sagt behöver det inte vara garanti på att han stannar för det, ser speletut som skit så lär han åka ändå, Isåfall är dert Lazios förre tränare StefanoPioli som ryktas ersätta.

Försättha en trevlig dag

Likes

Comments


Varning för skum inlägg! Att våga gå sin egen väggenom livet är svårt, oftast när man väljer att gå sin egen väg så krockar denmed sin uppfostran, sina vänner eller normerna i samhället. Många människor harviljan, drömmarna eller målen men vågar inte riktigt fullt ut. Men egentligenvad har man att förlora? Vem bestämmer vad man har att förlora? Det svaretsitter vi på själva. Även om livssituationen tyvärr kan avgöra vilka val vi tareller behöver ta. Alla människors drömmar kanske inte blir verklighet, men jaghar bestämt att min dröm ska bli verklighet. Mina erfarenheter av livet hargjort mig otroligt nyfiken på livet och världen, jag älskar att utmana migsjälv för att se hur långt jag kan nå. Nya projekt och mål är det bästa jagvet, och jag är inte rädd för att misslyckas längre för idag har jag lärt migatt det är bara jag som kan avgöra när jag misslyckas och även när jag lyckasför det är jag som satt upp målet.

Jag flyttade till Sverige för6 år sedan.

-Vad du krånglar det tillSaido, du är aldrig nöjd

Det är en mening jag fåtthöra de senaste dagarna, eller faktiskt en mening jag ofta fått höra i mittliv. Det kan anses som krångel men det finns en plan, det finns alltid en plannär jag ”krånglar”. Sedan ställer jag frågan varför ska man vara nöjd om manvill något mer? Om man är nyfiken på livet varför ska man hålla tillbaka det?

Min flytt till Sverige handladeom att jag fick ett drömland, fly från krig och ondska som jag tyvärr intekunde bli den drömmen jag hoppades på, pga olika omständigheter, sedan dess harjag slutat drömma. Jag vill flytta en vacker da från jorden, nej ja vill inteflytta härifrån för att jag misslyckades utan tvärtom, jag tog ett beslut somär bäst för mig där jag är i livet nu och jag följer mitt hjärta, fortfarandeen dröm som jag har, ibland tror jag att jag kommer flytta till annat planet.Jakten på nytt liv, jakten på att leva i fred och slippa den enormaomänskligheten i världen.

Jag är en drömmare när detkommer till att drömma. Jag drömmervarje dag och det handlar inte om att jag aldrig är nöjd , det handlar om attjag är den jag är och jag vågar vara den jag är och drömma är en del av mig.Jag vet inte vart livet tar mig, eller i vilken stad eller i vilket land ellervilken värld jag kommer att bo i, men jag vet att jag alltid kommer att gå minegen väg och göra det som är bäst för mig själv. För jag har bestämtspelreglerna i mitt liv och det är bara jag som sätter stopp för mina drömmaroch mål. Människor kommer alltid påstå att man gör fel eller krånglar. Men sålänge man följer sitt hjärta och gör det man själv tror på och inte är elak motnågon annan så ser jag inget fel i att följa sin dröm. Tvärtom, svik aldrig dindröm för vem vet vad din dröm kan leda till.

Likes

Comments

Det fascinerar mig så mycket – kommunikation ochmänsklig kontakt. Hur vi knyter band, knyter an ochbygger relationer med varandra. Det är så häftigt hur det vissa gånger kan bliså rätt och ett samtal med en annan människa kan te sig så naturligt, medan detandra gånger blir så fel och samtalet blir onaturligt, tillgjort ochobekvämt. Det är som att vi är programmerade i olika frekvenser och när viträffar en människa med samma frekvens går vågorna liksom intakt. Det ärdet som är ”klicket”. När det säger ”klick” är när två människor träffar sammafrekvens.

Det går att bygga relationer utan klicket men jag troraldrig att de blir lika djupa, lika starka och lika hållbara. Jag tror attklicket är avgörande för långvariga relationer. Däremot tror jag att det kandröja ibland; att två människor inte alltid träffar samma frekvens direktmen med tiden förändras, byter frekvens och tillslut kanske klickar.

Tyvärr tror jag inte att det räcker att bara ligga påsamma frekvens, utan det finns fler parametrar somspelar in när en relation ska fungera, och jag tror också att en personkan byta frekvens och då inte klickar med samma människa på samma sättlängre. Minnet finns kvar, känslan finns kvar, allt det gemensamma finns kvar –kanske till och med en liten del av den nya frekvenser går igenom den gamla ochdärför känns som att det är något som finns kvar; men det klickar intelängre. Det är inte samma sak. Det är här, när klicket inte längrefinns, som relationer bryts. Det är här, när klicket inte längre finns, som tvåmänniskor som tidigare varit en enhet – delar sig i två.

Likes

Comments