Alle sammen, hils på Lucas af Langsmosegaard akka Lucas. Han er en 8 år gammel vallak og eieren er Astrid Eva Horn.

Jeg og Lucas skal trene og etterhvert konkurrere litt sammen. Vi skal rett og lett bli ett bra team! Selv om jeg bare har ridd han fire ganger nå så føler jeg att vi allerede har blitt mere samkjørte og vi finner nye knapper hver dag. Jeg er utrolig takknemmelig til Astrid Eva Horn som lar meg låne han og gleder meg til å se hvordan det kan bli!


Lucas på bilen på vei til Flyinge!!🇸🇪


Alltid blid med ørene framover🌟 Ikke så mange hester med en sånn farge heller🐴🐴


Fineste Lucas!!😄

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Om sommeren så er flyinges elevhjem et vandrerhjem så det vil si at alle elevene må flytte ut av rommene sine. Så igår pakket vi alt til meg og alt til Zalto og nå er vi på vei hjem!
Skal bli veldig deilig med sommerferie hjemme og møte litt norske folk igjen også😝

Bilen fullpakket og klart for å laste!

Første stopp 🚚💨

  • 343 Lesere

Likes

Comments

Idag har vi hatt en liten joggetur på banen hvor vi tøyet og stretchet. I begynnelsen når jeg satt meg opp var han en riktig bombe, haha, men når jeg fikk begynt å jobbe gikk energien over på det.


Jobbet en del med løsgjørende øvelser som skjenkelvinkninger mm. Gleder meg til å se utviklingen på denne hesten et år frem i tid!

Likes

Comments

Må bare begynne med å si hvor fantastisk hest jeg har. Han er jo bare så snill og ha med seg på tur, laste og ikke minst på nye steder.

Vi debuterte på Hästhagen ryttarförening hvor vi red en MSVC:1 klasse til 63.723%. Til og med den første kvalifikasjonen til MB klassene fikk vi på vår første start sammen!!

På oppvarmingen var har kjempe fin og jeg fikk en veldig god følelse, tusen takk til trener Olof for hjelpen! Han var passe i hånden, kvikk, fin i formen og jeg hadde en fantastisk oppoverbakke følelse. Kjentes veldig bra ut!

Inne på banen var han også ganske fin. Trav- og skrittprogrammet var ganske så bra, men i galoppen fikk vi en veldig stor eksplosjon😝 Så gøy syntes han det var at det fikk han til å hoppe rett opp i luften, lagde sine små pip og slengte på hodet. Etter det så ble han veldig spent i resten av programmet, men jeg klarte å holde han på bakkenivå😅 Vi er jo tross alt bare i en lære og kjenne periode enda og øvelse gjør mester.

Er veldig fornøyd med Zalto og det var utrolig morsomt å konkurrere igjen. Sist jeg konkurerte var jo tross alt i fjor høst en gang, virkelig gøy var det ihvertfall!!

Likes

Comments

På fredag var det ingen morsom dag. Ikke bare at vi hadde en reise på nesten 10 timer, men jeg leverte også min beste venn tilbake til eieren. Så rart å tenke på at min og Valerossis reise har tatt slutt. Tenk at den ponnien som jeg har elsket over allt på hele jorden, som var min bestevenn og ikke minst min drømmeponni ikke står i stallen lenger. Kjennes veldig tungt og ikke minst rart og se hans gamle boks stå der helt tom. Etter alle de stevnene alle treningene og hele vår reise er det nå over. Følelsen er faktisk helt ubeskrivelig grusom. Hver gang jeg ikke har følt meg så bra eller er litt sliten etter en lang dag, da har han alltid fått meg i bedre humør.

Vi har opplevd utrolig mye sammen og alltid hatt det gøy. Tenk at vi har tatt hele 12 medaljer sammen og vunnet 17 av 18 starter i Norge (sesongen 2015 og 2016), det er jo helt ubeskrivelig!

Han er den snilleste, søtete og kuleste ponnien jeg noen gang kunne hatt. Og jeg er evig taknemmelig til Anne- Kristin Sæthern for att jeg har fått låne god gutten din i nesten fire år! Tusen takk!!

Her er noen av de beste minnene som vi har sammen fra start till slutt


Oslo Horse Show. Et minne for livet å få representere Norges ponnidressur på en så stor arena

Alle treningene på Flyinge. Hver gang vi hadde mulighet dro vi hit for å trene for Mette

Vi vant første dagen på AEG. En helt utrolig følelse å høre nasjonalsangen spilles!

Norgesmester lag og individuelt 2015💥

Norgesmester 2016 med personlig rekord i kür🌟

Europa mesterskapet 2016 i Danmark. En stor opplevelse som jeg har vært så heldig og oppleve hele to ganger som ponni rytter!!

Flyttet til Sverige og ble Skånske mestere 2016💥🇸🇪

Og ikke minst alle de fantastiske minnene fra treningene og clinicene vi har vært med på her på Flyinge! Det er helt ubeskrivelig mange gode minner som vi har sammen og jeg kommer aldri til å glemme de! Jeg er utrolig stolt av deg Valerossi og tusen takk for at du har gjort meg til den rytteren jeg er idag!! Jeg får aldrig takket deg nok og den tiden vi har hatt sammen har vært et eventyr og det er et kapittel av livet som jeg aldri kommer til å glemme. Nå er du tilbake hos eieren din og jeg håper du får en ny rytter som kan få en like magisk ponnitid som det vi to har hatt.


Takk for alt Valerossi, håper du vet hvor glad jeg er i deg❤️

Likes

Comments

Heihei og velkommen tilbake😄

Det har ikke blitt så mye blogging på meg i det siste, men nå har jeg freshet den opp litt og er klar for blogging igjen! Kommer til å skrive så ofte som mulig framover så stay tuned😉

Her er noen bilder av gutta krutt som er og gjør min hverdag<33Følg med på instagram (sahrasolbakken) eller på min fb side (Sahra Edseth Solbakken Dressage) for å vite når jeg publiser nye innlegg her på nouw🌟🌟

Likes

Comments

Når man tar julebadet bli man like glad som han her😝 (selv om han alltid er blid da;))) Gleder meg til å kjøre hjemover imorgen med denne lille ponni sniken🙈

  • 908 Lesere

Likes

Comments

Kyra blir kalt for dressur professoren og det er det all grund til. Hun er nemlig kjent for at hun kan få nesten alle til og forstå dressuren og alle hemmelighetene bak det å lykkes. Hun er veldig flink til og bruke metaforer og forklarer på en lett måte sånn at alle skal forstå hva hun mener og jeg har selv lært mye av hun!

Kanskje er det nettop dette du behøver for å få litt ekstra motivasjon til den nye sesongen starter? Eller noen ekstra tips til å få til det bedre innenfor railen?

Clinicen avholdes på Flyinge kungsgård 6 januar 2017 fra klokken 10.00-16.00

Likes

Comments

For en uke siden var jeg og Valerossi med på åpnet hus her på Flyinge🇸🇪🇸🇪

Utrolig morsomt å være med på denne "mini" oppvisningen av hvordan vår skole undervisning er😄

Vi viste hvordan man skal holde den samme takten og rytmen, samtidig som læreren vår forklarte hvor utrolig viktig det er å ha med seg grunnridningen helt fra starten av. Hun forklarte også litt om hvor mye det har å si med takten.

Likes

Comments

Igår var jeg og Valerossi på hopptrening igjen på Flyinge.

Vi begynte med å hoppe litt små lette kryss som oppvarming også ble det flere og høyere hinder etterhvert. Helt til slutt hoppet vi til og med en liten bane Han elsker virkelig å hoppe så det går ganske så fort noen ganger🙈

Det som var litt ekstra morsomt var at banen som vi hoppet var fra stevnet på tirsdagen, så vi fikk litt annerledes hinder en hva vi vanligvis gjør.

Som dere ser på bildene over så tar han i veldig og hopper ganske så høyt over🙌🏼

Likes

Comments