Men jag kallar det, Kärlek med stort K och Lycka med stort L, jag bara älskar min underbara finaste världens bästa häst! Han gör varenda dag så otroligt bra! Utan honom vet jag inte vad jag gjort, men det är han som får mig att stiga upp ur sängen varje dag! Lyckan att få komma till stallet och se min underbara prins i sin box kikande efter en när man kommer in, när han lägger huvudet på min axel och bara vill stå där och gosa, känslan att få sitta på hans rygg gör att ett lyckorus går genom kroppen varje gång, att veta att han står där nere och väntar på en varje dag, känslan att veta att det finns en sån underbar varelse i stallet gör att jag längtar efter honom alltid när jag inte är där, även om jag inte nämner det så längtar jag ändå.

Att få rida in på en hoppbana med en häst som spetsar öronen och undrar vart han ska börja, känna dom otroliga sprången som kan bli och när man kommer till omhoppning, ber om en högre växel och försök å svänga snävare förstår han direkt att det är nu det gäller, den känslan när han bara går av sig själv och ber mig visa vägen, den känslan finns gör att jag blir lika lycklig varje gång som får äga en sån prins!

Känslan när man idag satt och red på framridningen till en dressyrtävling, tror allt det är första för iår, och känslan bara är på topp, känner hur han jobbar allt han bara kan med vilja att visa sig från sin bästa sida, rider in på banan och allt bara stämmer, känslan att få visa upp att trots att han är född och uppvuxen och utbildad till hopphäst att vi faktisktkan  platsa ganska bra på en dressyr tävling också, känslan att visa upp att vi också kan, och när allt bara stämmer, trots att jag som ryttare gjorde två ganska grova missar så kan jag inte va lyckligare idag! Att sist vi tävlade hemma i dressyr, va på sommarn, utomhus och han försökte kasta av mig utanför banan, ingenting sånt fanns idag, utan idag va det lugnt, harmoniskt och som sagt en känsla på topp! Jag kan inte annat än säga att jag älskar min underbara häst över allt annat! Att få äga denna guldklimp är så man ibland nästan får nypa sig i armen ibland

Så som sagt med detta inlägg vill jag bara säga hur otroligt mycket jag älskar min häst och hur lycklig han gör mig varje dag! Undra om jag nånsin kommer sluta gråta den dagen vi måste skiljas åt..

Så för sista gången, Peadro "Boxarn" älskar honom av hela mitt hjärta!Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hästen levererar dag efter dag, kan inte va lyckligare över att få ha en sånt underbart djur!
Grym helg med tävling i söndags, en super runda i 1,10, dock lite tappat tryck i omhoppningen men räckte ändå till en 8e placering och äntligen en rosett, har varit lite tomt på placeringar det sista ;)
I 1,20 sen red jag illa på första hindret och tog med en bom där men resten av banan kändes jätte bra :)
Han hoppa som aldrig förr å kändes hur bra som helst!!:D
Välförtjänt vila i måndags och sen ett dressyrpass igår, lite stel till en början efter vilan men sen sååååå fin :D är såååå kul å rida på honom! Lyckan är total!

Likes

Comments

Jag har helt klart världen bästa häst!
Äntligen Äntligen fick jag träna för den bästa dressyrtränaren jag någonsin ridit för, Nina Sturesson! Å Ojj så skojj det va sen!!
Ville inte sluta rida för fem öre! Men va tvungen för stackars hästen som gått så sjukt bra blev trött i slutet och jag förstår honom! Så mycket som han fick jobba idag!! Längtar redan som en tok efter nästa lektion!
Jobbade i princip bara på volten, mycket övergångar och med att han bara skulle få bakdelen under sig, "långa framben, korta bakben", å som han trampade sen, både i trav och galopp!
Svävade på rosa moln, dock med en aning jätte ont i händerna stundtals, då han blev väldigt stark men de gjorde inget idag för det va sååååååå skojj :D
Två veckor till nästa gång... Denna väntan det kommer bli.. Men blir iafl en tävling emellan, då i hoppning på söndag i Halmstad, 1,10 och 1,20 och nu jädrar ska jag bannemej ha med mig en rosett minst hem, hoppas jag ;d
Nedan kommer lite gamla bilder på min älskade häst!
Älskar min prins av hela mitt hjärta och kommer gråta floder den dag vi måste skiljas åt :'( <3
Likes

Comments

Sitter på sista rasten på jobbet, knappa två timmar tills det är dags att åka hem och sova några timmar för att sen va tillbaka klockan 15 för sista 7 timmarna för denna vecka, sen väntas 4 dagar ledigt! Mumma!:)


Likes

Comments

ÄNTLIGEN! Sitter på tåget påväg till stockholm! Ca 1,5 timme kvar tills vi är framme för tre dagar med bara massor nöje! Två nätter på hotell, gröna Lund ikväll och coldplay på stadion imorgon kan ju inte bli bättre! Laddad till max!!


Likes

Comments

Jag har världens finaste häst! Efter att ha haft lite paus gjorde vi en av våra bästa träningar igår! Super känsla och många super språng! Mega taggad inför lördag nu, DM i kungsbacka som gäller!! 1,15 och dmklass 1,20 som gäller! Tjoho!!

Likes

Comments

Jaha! Tillbaka till att inte ha gjort nått inlägg på flera veckor, hejja mig! Men men, here I am.
1,5 vecka sen jag kom hem från Kreta, en helt underbar vecka och jag har fortfarande ångest och vill tillbaka! Kunde inte haft en bättre vecka, toppen väder, mys med familjen och hittade nya vänner! Grym vecka helt enkelt! Mycket sol och bad men även 4 helt galna nätter ute på rock café, med hur mycket dans som helst!:))
Nu taggar jag dock om, Drar till Sthlm på onsdag, för att gå på COLDPLAY på torsdag! Längtar sååå mycket!:d
Men nu får det va nog för nu, avslutar med lite bilder från Kreta såklart :))
Likes

Comments

... har jag semester!! Ca:6 timmar kvar tills två veckors ledigt! Ska bli så underbart skönt med längre ledighet:)
I onsdags va det Örjansson igen på underbaraste Bratt, grym kväll som vanligt med underbar musik! Bästa sällskapet av Sandra och Mickan gjorde kvällen riktigt bra! Blev tidigt hem dock, hemma strax efter elva och då blev det bums i säng för att upp å börja jobba klockan 6 dagen efter. Trött som skam några timmar på morgonen men va helt klart värt det!
Nästa vecka är sista Örjansson för den här sommaren, självklart ska jag va på plats då också! Tänker inte missa en gång!:))Likes

Comments

Fina fina Boxarn!
Tävling va det som gällde i söndags! Först 1,10 där jag gick ut som sista start, jätte bra känsla i grunden, 0 fel och skulle därför gå ut sist i omhoppningen också! En felfri ritt hade räckt till en bra placering då där va få felfria men tyvärr kom boxarns tråkiga rävar bakom öronen fram och det blev två stopp, utan direkt anledning, red an bra på båda hindrerna men han pep åt sidan, arg som en bålgeting red jag ut från banan, utan placering.. Men men, bara å bita ihop! En runda kvar, debuten i 1,20!
Laddad till max efter bangång ihop med Claes och många råd fick jag, var jag nu mer är redo för att göra min debut, och vilken debut sen vi gjorde! Efter att B hade varit nonchalant mot mina hjälper plockade jag fram spöt, som aldrig tidigare har behövts, har aldrig haft en tanke på spö men Ojj vilken reaktion jag fick, nu hade jag fått tillbaka den reaktion jag vill ha, snacka om respekt, med bra reaktion och fina framhoppningssprång gick vi in på banan, och vilken bana han sen gjorde! Super fin på allt!! Tyvärr kom han lite nära på ett hinder och hann inte få upp framfötterna så en bom föll, men vi slutade precis utanför placering! Å jag va lycklig igen! Mer än lycklig och oturligt laddad för kommande tävlingar! Kan inte säga annat än att jag älskar min häst <3

Likes

Comments

Bilderna ville visst inte följa med så dom kommer här istället :)Likes

Comments