Header
View tracker

Go kväll, igår träffade jag Ning efter jobbet vi käkade på spice n rice gott gott, jag äter sjukt dåligt nu för tiden. När jag jobbar äter jag ingenting brukar mest äts typ mackor på dagarna aldrig någon riktig middag liksom. Så det har ju blivit ganska dåligt faktiskt !

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Asså denna klänningen!
Iallafall kom jag hem från jobbet ett tag sedan, är jätte seg ska bara duscha hade jag tänkt. Imon jobbar jag lunch sen ska jag träffa Ning ❤️❤️
Va länge sennu så ska bli mysigt. O fredag är det black friday då blirre shopping med Ellen 😍

Likes

Comments

View tracker

Hejsan nu ligger jag i sängen ska strax gå upp börjar jobba klockan 4.

Har inte gjort alls mycket idag hämtat ut lite paket bara jag och Madde beställde lite från fyndiq för ett tag sedan. Beställde en sån stegräknare men den tickar skit högt så fort man tar ett steg, så kommer nog inte använda den tyvärr, synd !
Sen beställde jag såna svarta masker man har i ansiktet som man det bort, dem verkade inte heller så bra haha så ja de va lite synd.

Likes

Comments

Nu ligger jag i soffan glor på top model, är fortfarande trött och sjukt godis sugen :(
Ska gå till min pojkvän sen om en stund tror jag. Imon ska jag bara handla lite med mamma träna och sen ska jag jobba på kvällen, egentligen skulle jag inte men behövde hoppa in o jobba några timmar. Det gör inget måste jobba så mycket som möjligt så (:

Likes

Comments

Hejsan, idag är det söndag helt sjukt hur fort veckan gått alltså !
Ligger nu i sängen är hungrig orkar inte göra någonting alls faktiskt. Min lediga dag på länge vaknade idag och va tvungen att dubbelkolla så jag inte jobbade, känns så konstigt att vara ledig men sjukt skönt !
Skriver mer sen ❤️

Likes

Comments

Godmorgon, igår slutade jag vid 12 så kom hem sent, kunde ändå inte sova så har inte sovit alls mycket inatt. Vilket suger för jag jobbar heldag idag så börjar 11 ! Jobbar kanske till lika sent som igår så ;(
Hoppas ni går en roligare lördag 🎉🎉

Likes

Comments

Va i Köpenhamn för några dagar sen blev en spontan resa med Madde (: egentligen skulle vi till Göteborg men i sista minuten bestämde vi Köpenhamn istället det var jätte mysigt vi va och shoppade trodde inte dem hade så mycket shopping där, men de hade dem !
Sen gick vi in i Christiania haha ja det va speciellt men värt.

Likes

Comments

Tjoo, både i förrgår och igår jobbade jag på burger king. Och idag jobbar jag på umami börjar nu vid 11 !
Smakade jul kaffet på espressohouse riktigt gott faktiskt jag tog ginger cokie och madde tog sticky toffee tror jag det heter
Nu ska jag kasta i mig maten sen sticka till jobbet puss 💕

Likes

Comments

Kommer börja blogga lite igen, saknar det faktiskt höhö.
Ligger i soffan, kom hem från jobbet för en stund sedan. Sååå skönt att bara ligga i soffan chilla, kolla lite film halv sova. Så mysigt!
Imon jobbar jag både på bk och umami kommer bli lite jobbigt men men.
Puss sålänge <3

Likes

Comments