​Hej på er!

Ber om ursäkt, har haft så mycket att göra på sistone att jag har glömt att blogga. Jag är i Västerås sällan och när jag väl är här så brukar vi ha som en familj/släktträff med kusiner, faster osv. Det var mysigt när de var här och sedan har jag jobbat med min tröja/topp, men jag är inte direkt nöjd än. Vi får se imorgon hur det blir med toppen, håll tummarna!

Såg ni matchen idag, Portugal och Österrike. Påriktigt vad gör Ronaldo? Jag är inte en proffs men kom igen bättre kan han. Imorgon ska jag köpa byxor, behöver ett par nya byxor.


Detta är bara en snabb inlägg så har ej någon ''Dagens ämne'', vi ses 😝

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Hej på er!

Idag är bara en soft dag, har sytt lite, har städat lite i lägenheten och jag fick reda på att en vän till mig fick sitt körkort. Så glad är jag idag, ska ut och cykla en snabbis för har varit hemma hela dagen. Fick reda på att jag ska jobba från och med nästa vecka på måndag, det ska bli riktigt nice. Idag fyller min kompis och om exakt 1 månad så fyller jag år, längtar så mycket. 


Tyvärr så har jag ingen dagens ämne, ville bara uppdatera lite. Men vi ses igen!!

Likes

Comments

Hej på er!

Idag är det måndag och jag hoppas att ni har haft en bra helg, min var helt okej. Idag är inte en vanlig dag utan det är dagen som jag inte behöver gå till skolan. Nu är det verkligen sommarlov och jag är extremt taggad. Jag har inte gjort så särskilt mycket idag, har varit hos läkaren en snabbis för att jag har ont i axeln, sen kom jag hem och nu har jag gjort mig redo inför att min pappa ska hämta mig. Ska åka till Västerås och vara där ett tag 😜

DAGENS ÄMNE: Pride💛💙💜💚❤

Jag älskar pride festivaler för det är då individer kan uttrycka sig själva för vad de egentligen är och vilken sexuell läggning man har. Man ska vara uppskattad på alla olika sätt oavsett vem du är, vad du är och speciellt vem du gillar #stoppahatet

Vi ses snart igen!

Likes

Comments

​Hej på er och hur mår ni?

Idag är en riktig bra dag eftersom att det är lördag, och vissa vet vad det betyder ​lördagsgodis😍. ​Har direkt inga planer över vad jag ska göra idag, kanske umgås med familj och släkt. Samt att det är första dagen av sommarlovet, faktiskt är jag taggad över att ha kul, umgås, träffa nya människor och njuta utav sommarlovet. Jag fyller också år den 15 juli och då ska jag verkligen njuta av den dagen, man lever en gång i livet ju. 

Tyvärr så har jag inte dagens ämne, men vi ses om några dagar, ciao!

Likes

Comments

Hej på er!

Idag har jag slutat 1:an i gymnasiet, för mig är det helt sjukt för man upplever det bara en gång i livet och vädret idag va dåligt. Men jag är 2 år närmare att ta min student och det går ändå ganska fort. Nog om det så har jag inte fått någon sommarjobb i år vilket är trist för att jag vill verkligen jobba😢


DAGENS ÄMNE: About boys

Låt mig lära er en grej, om en kille inte bryr sig om dig då är han inte den rätte för dig. Du förtjänar bättre då, du behöver inte någon för att kunna finna kärlek, du har redan vänner och familj så ta vara utav det. Försök inte att bli lurad utav hans ord, för killar/pojkar säger saker som en tjej vill höra. Det är så himla enkelt att få sex att kärleken har försvunnit. Var också tydlig med det du vill/inte vill ha.

Kommentera gärna för vad jag kan göra under sommarlovet om jag inte får sommarjobb! Lämnar en bild för dagens outfit (tog bara en bild på mig).

Vi ses snart.Likes

Comments

​Hej på er och hur mår ni?

Jag mår bra för den 10:de juni så slutar jag första årskursen i gymnasiet. Det är helt sjukt hur tiden har gått så himla fort. För några månader sedan så kände jag inte ens personerna som jag umgås med idag, för mig är det helt sjuk och att vi som klass har gått igenom ganska mycket tillsammans. Förutom det så mår jag bra, man har ändå sina dåliga tider men man ska alltid försöka att tänka positivt.


DAGENS ÄMNE: Könsideal

Varenda individ har alltid en liten grej med sin kropp som man inte är nöjd med. Men vad spelar det för roll, vi lever i ett samhälle där individer får mindre självförtroende i och med för hur vissa ser ut i tidningar eller i tv-reklamer eller i film. Man skall alltid se sig själv i första hand, för du är speciell på ditt egna sätt. Om någon ger dig en komplimang ''gud va fin du är idag'' ta det som en komplimang. 

Min lärare säger hela tiden att man aldrig ska nedvärdera sig själv oavsett i vilken situation. Tänk på det tills nästa gång!


Lämna gärna en kommentar om vad ni tycker om könsideal, vi ses imorgon!

Likes

Comments

Hej på er!

Förlåt om jag har varit aktiv på bloggen, jag har bara haft så mycket att göra de senaste dagarna. Därför har jag inte bloggat så himla mycket.

Under de senaste dagarna så har jag själv mått dåligt och jag kände för att vara för mig själv ett tag.

Jag vill gärna prata om ett viktigt ämne idag: Rasism

Detta ämne är väldigt känsligt både för mig och andra som är utsatta för rasism. Jag själv kan betrakta mig som en svartskalle/blatte för att jag är iranier och att jag är född i förorten, bara för att jag är det så betyder det inte att jag/ andra inte ska bli behandlad på olika sätt. Det är typ som den gyllene regeln ''Behandla en som du själv vill bli behandlad'' och hur slår det då i vissa huvuden att man ska göra det! Varje dag får jag konstiga blickar för att jag inte ser svensk ut eller för hur jag pratar eller bara allmänt onödiga kommentarer. Men det göt mig inte svag eller hur, det är personer som inte känner mig, sånna som inte vet vad jag har gått igenom, sånna som inte har hört ordet jämstäldighet. Stå upp för vem du är och vad du kan göra för världen #stoppahatet

Tack för mig, vi ses snart!!

Likes

Comments

Hej babes!

Idag har det varit en dålig dag fast ändå inte. Jag blev klar med min skjorta och jag är ganska nöjd med slutresultatet. Därefter har jag haft matte och svenska vilket är sååå tråkigt. Men det är ett måste, vad ska man göra?

Jag mår annars bra, är lite trött efter jobb i skolan och att det är kaos med min killkompis, så vet inte direkt vad jag ska göra med det men det kommer nog att lösa sig. Har ni haft en bra dag?

Måste gå nu men vi hörs., bye babes!!

Likes

Comments