Jag förstår mig inte på någonting längre ju! Får inte in bilder, kan inte nollställa bloggen och fattar noll längre. Vet inte var jag ska blogga, men tror jag drar mig tillbaka till DEvote.Så möt mig på Saharabitch.devote.se :P

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tjohej, nu har jag inte bloggat på ett tag för att jag har varit på devote och trasslat. Men nu är jag tillbaka här, och nu kommer de inte bli lika mycket snacka om mitt vardags liv, utan mer mina tankar och åsikter. Det är åtminstone det som är idéen.

Likes

Comments

Tjohej, kom precis hem ifrån att ha vart nere i studion med Walter och kollat på hur det går till när man gör bidrag t mellodifestivalen, Riktigt intressant faktiskt. Men nu är ju problemet det att jag vill börja med lp oxå.. hehe. Men man får se vad som händer. Vet bara att när jag fått min data och lärt mej den så blir de stenhårt med bandets låtar ;)

Likes

Comments

Musiken som gjordes innan jag föddes, är inte bättre än den som gjorts nu. Men någonting gör att det finns en speciell tjusning i dom äldre låtarna. Så här kommer en låt som jag är lite speciellt förtjust i idag :)


Likes

Comments

Singstar är jävligt kul, och vi sjöng jätte mycket singstar precis när vi hade köpt det och alla man frågade ville sjunga. Sen helt plötsligt är de ingen som vill sjunga. Lite tråkigt. Men låten Do wah diddy sjöngs en hel del massa gånger under ett bra tag, tror att mamma och syrran till slut satte varenda poäng. hehe. Så dagens låt får bli den pga minnena^^

 


Likes

Comments

The kinks version av you really got me kommer antagligen alltid att påminna om andra dagen på gymnasiet. För andra dagen på gymnasiet blev vi indelade i grupper med ca 7 i varje och vi skulle spela två låtar ihop och b.la vad det denna. Därför blir det dagens låt, var ett tag sen jag hade någon så börjar nu :)

 


Likes

Comments

Hejhej, egentligen var de meningen att jag o Rebecca skulle göra stan. Fast tyvärr kunde inte detta ske pga att jag fått lite väl mycket läxor idag som jag först och främst måste ta hand om om jag ska kunna komma in på lärarhögskolan om tre år som är mitt mål :)

Istället idag blir det läxor, laga mat och leta buss tills imorgon för då bär det hem igen. :)Me and my sister. :)

Likes

Comments

Har varit en hektisk vecka. Måndag till onsdag efter middag var Kevin här, och i natt sov Rebecca över, har inte träffat henne sedan i början av juli så var dags nu. Så hon kom igår efter skolan, vi gick ner o handlade lite, kollade i fontidsbyn och kollade runt i resten av kvarteret. Vi spelade även lite kort, lagade mat o såg på idol. Var trevligt. Och idag bär det iväg till skövde o göra stan. Måste ha en present t älsklingen som snart fyller år b.la. :)Så de blir nog kul.

Lilla Ellie <3

Likes

Comments

I måndags vart man 16 bast. Jag brukar gilla födelsedagar, fast i år kändes de bara som man börjar bli gammal. 16, nästa år 17 sen fortsätter de så snart är man ju 65 de är ju inge kul.. 

Annars har mina firande varit helt okej. I söndags firade jag hemma med min familj, morfar och en utav våra grannar. Det blev tårtfika och litte presenter. Fick pengar av morfar, grannen och pappa. Fick även två trisslotter av pappa och det var vinst på båda. 60kr. Dessutom fick jag även navelpiercing av pappa, så snart blir det till att sticka nålen i kroppen igen. As spänd, men så kul. hehe älskar att ta piercingar. 

 

Och på måndag kom Kevin hem till mitt ´´andra hem´´ eller vad de nu blir, Mitt studentboende.

När han hade kommit gick vi ner på stan o tog en bakelse fika. Var jätte mysigt och gott förutom att det var väldigt mättande. hehe. Var jätte trevigt. 

Sen sov även han över tiss på tisdag o då var det pizzatime, och igår åkte han hem... Alltid lika tråkigt o ledsamt när han åker hem. Fast han måste ju i princip..

 Nästan synd att hänga den upp o ner, men då håller den ju längre. :)

Likes

Comments

Så då var första gymnasiedagen avklarad och jag är supernöjd med mitt gymnasieval. 

Idag var det ju i och för sej inte så roligt eftersom vi mest fick information och så gick jag med i elevkåren. Är man med där så¨får man gå in billigare på vissa event och sånt och det anordnas tydligen fester och grejer så var lika bra att gå med i´t.. 

Så ja. Idag fick vi info och rundtur. Lärarna sjöng och dansade för oss på samlingen hehe. Lite fränt. Sen så blev vi fotade o grejer. 

Vi började kl halv 9 och slutade två och eftersom jag bor så nära skolan så var det oxå as chill.

Imorgon börjar vi 9 och kommer spela instrument hela dagen. För då ska vi bli indelade i band och sen innan vi slutar så ska vi ha uppvisning. Och varje tisdag eftermiddag så har vi gemensam kör alla i klassen och vi är ca 51 pers. Blir nog kul. Aldrig varit med i en så stor kör så det blir intressant. 

 

Kunde nog inte ha valt något bättre. Längtar tills imorgon.^^

Likes

Comments

913231_2013421151611394x734
913231_2013421151611394x734