Header

Hej, och välkommen till min blogg!

Eftersom att det här är mitt första inlägg på den här bloggen tänkte jag att det kunde passa bra med en presentation av mig själv.

Jag heter Isabelle Adéle Hassis, jag är 15 år, född den 9 december 2001, och bor i Borlänge i Dalarna med min mamma, pappa och storebror Pontus som är 22 år. Jag har en hund som heter Kickan, hon är 14 år och är en chihuahua, och hon är verkligen världens snällaste hund.

Jag har en sjukdom som heter Osteogenesis Imperfecta, även kallat OI eller medfödd benskörhet, vilket innebär att mitt skelett är ganska skört och därför har jag lätt för att få frakturer. Jag kan gå, men måste använda rullstol till och från, till exempel om jag måste gå långa sträckor eller om det finns risk för att jag kan ramla eftersom det lätt kan leda till skador. Det gör också att jag är väldigt kort på grund av att jag växer långsamt, så jag är bara ca 140 cm.

Men till lite roligare grejer, jag har just börjat gymnasiet och går på Soltorgsgymnasiet här i Borlänge, jag går det Tvärvetenskapliga programmet, vilket basically är humanistiska programmet men de har lagt till mer matte och naturkunskap. Jag trivs iallafall jättebra med både linjen och klassen.

När jag inte är i skolan gillar jag att umgås med kompisar, läsa, rita, fotografera, baka, laga mat och kolla på serier. Några av mina favoritserier är Vänner, How I met your mother och Riverdale. Jag är vegetarian och lagar därför mycket av min mat själv, och min favoritmat är Max halloumiburgare (inte sponsrad, tyvärr). Några andra saker jag gillar är musik, mode, smink och inredning.

Det finns säkert mycket mer jag kan säga om mig själv, men inget jag kan komma på just nu. Så resten får ni helt enkelt se med tiden.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments