Jah då kan man inte jag och min kompis gå ut från vår lägenhet... Anledning är att taggen till porten har gått i sönder och Aa man pallar ju inte stå där nere som en mupp varje gång man ska in haha😂😓🔫 tagga att vi måste gå ut en åt gången :( fett kefft. Vi som hade tänkt dra ut och träffa vänner på stan å nu är det förstört tills vi får en ny tagg😓 fat de värlsta är nog att vår kompis tog med sig datorn så vi har bara tele och tv att hålla på med så taga att jag kommer bli världs bäst på FIFA nu😂😂 (igga världs)

*PUSS SAGIS*

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tjaooo tänkte bara uppdatera lite🙌🏻😂 är just nu i Stockholm och har det fett chill. Jag och mina vänner gör sjuka saker som tex på bilden... Haha vi satt på ett tak och tog foton. Jag svär jag dör AB skratt så sjuka vi är. Men måste gå till dem så

*PUSS SAGIS*

Likes

Comments

Sha här får ni en före (vänster) och efter bild (höger) då har man färgat håret ljusare och blekt in slingor samt klippt upp det lite! tycker jag passar bättre i denna styleingen än min gamla naturella.behandlingen tog ca 2 h och hårfärgen kliade som in i helvete men jah det är så himla värt de.

fixade detta hoss monique´s salong för cirka 2000 kr å all cred till dem

*​puss saga*

Likes

Comments

I söndags så tog jag och min tjejkompis en spontan resa för att överraska en kompis. Öresundståget tog vi till Malmö och Resan tog cirka 2 timmar. Det hände inte så mycket på tågresan förutom att en litet barn trillade som fan på huvet och sen hände nått väldigt spontant haha. När jag och min kompis gick på toa så lämna vi vår väska på sätena men när vi kom tillbaka så stämde inget.... Väskan låg på bordet och på våra platser satt nu 5 stycken killar. Eftersom det är sommar och jag vill göra en massa sjuka saker nu på sommarn så brydde vi oss inte och satte oss i dems knän haha.
Nog om tågresan och vidare till när vi kom fram till Malmö.

Väl framme i staden så bestämde vi oss att försöka ta oss till rosengård och kolla hur det va där. Man har ju hört att det ska vara ett hemskt ställe men själv tycker jag att det är som vilket område som helst. Rosengård har bara hamlat för mycket i skuggan, när vi gick där på rosengård så kände man i atmosfären att det va ett mysigt ställe där man faktiskt skulle kunna växa upp, många kanske inte delar mina tankar men det är iaf nog inte en tillfällighet att dem som bott på rosengård inte vill därifrån. (Om det är så)

Tillsist vill jag bara bjuda på ett härligt "festfoto" på dagens outfit i skånelän! Visst man fick många blickar av alla men man kände sig fan jävligt älskad.

​*puss sagis*

Likes

Comments

Chu tänkte börja denna bloggen med en liten 'haul' på kläder jag köpt på nelly så det blir bilder på mig och från nelly.com med länk och allmänt om kläderna.

'Förlåt för den dåliga bildkvaliten'

Först så har vi en svart Gathering dress från märket NYL TREND, kostade bara 100 spänn och helt klart värt priset. Älskar tyget och hur klänningen visar ens figur perfekt.

Efter det så har vi en Tella blouse i färgen snow white från vero moda som också kostade 100 spänn. En oversize tröja som är mjuk och gosig, perfekt för kvällen.

Nästa plagg jag köpte var ett par rosa/svarta mesh shorts från NYL SPORTS , lite plastigt tyg men för 89 kr så är det värt de och dem verkar ändå va sköna att träna i. Dock är dem slutsålda nu.

Jag köpte även ett par skitsnygga bh och troser av märket NLY LINGERIE för 238 kr, bara älskar dem så mycket.


De sista jag köpte var en enkel grå tröja från NYL TREND bara 30 SPÄNN!!! Sjukt billig så tänkte liksom varför inte. Sen matcha jag den med en basic kjol från NOISY MAY ,kostade 89 kr.

Till sist kännde jag att mitt smyckesförråd behöde uppdateras så jag köpte ett fjäderarmband från NLY ACCESSORIES för endast 79 kr.

*puss Sagis*

Likes

Comments