Skrattar så så jag gråter, bästa Morgan och Ola-Conny hahaha!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Är påväg till Onyx nu, skall på bodybalance om en liten stund nämligen så kör jag spinning imorgon innan skolan! Nu kör vi #beach13 haha!

Är så himla gött väder så har vart ute i stort sett hela dagen! Är så sjukt pepp på att det inte ens är en månad kvar till sommarlov och Spanien! Helt gaaalet!

Likes

Comments

Mådde inte så bra igår så jag fick avbryta bodyattack-passet 15 min tidigare när jag kom hem så somnade jag nästan direkt vilket verkar ha hjälpt för idag mår jag mycket bättre! Hoppas det släpper helt tills ikväll då jag skall fira Valborg med några goa vänner! Puss!

Likes

Comments

Insåg precis att jag måste avboka mitt pass jag hade planerat att gå på. BAJS!

Likes

Comments

Sitter i skolan och skriver en artikel på engelska som skulle vart inlämnad för x antal veckor sedan. Är sjukt hungrig och trött, men får inte gå härifrån riktigt än.. Blir så stressad på allt! Måste skynda hem för att äta eftersom jag bokat in mig på ett pass kvart över fem också.. Nej nu skall jag skriva färdigt! Puss!

Likes

Comments

God morgon! Kom hem ungefär kl 1 igår, men somnade inte förrän strax innan 2. Vaknade kl ett! Grymt skönt att sova ut eftersom jag inte gjort det på sjukt länge.

Har för övrigt inga planer för idag, men funderar på att ta en promenad i det fina vädret! Puss!

Likes

Comments

Kände att jag åt lite väl lite innan spinningen imorse, fick verkligen kämpa hela passet med ett segt blodsockerfall efter en halvtimme. Kunde därför inte prestera som jag hade velat.. Ush, nej nu skall jag hoppa in i duschen och sedan laga mat samt städa!

Skall på darling Bennis 18-årsfest ikväll också! Grattis i förskott!

Likes

Comments

Klockan är ställd på 8.00 och jag taggar spinning imorgon bitti! Nu skall jag försöka sova, puss!

Likes

Comments