Jag älskar dagar när man hinner göra många saker, idag var en sådan dag. Jag har städat mitt rum, städat toaletten, jag har tränat, jag har övningskört, jag har pluggat osv. Det känns så skönt att tänka att man faktiskt har gjort saker. Eftersom att jag är en typisk människa som bara sitter framför tv:n eller datorn på helgerna, vilket inte känns så bra när man tänker efter.. Sedan vill jag bara förvarna er om att veckan som kommer, så kommer uppdateringen suga (inte för att den var bra den här veckan..) för att nästa måndag har jag ett super stort prov som jag verkligen måste plugga på! Skolan måste ju gå före, men jag ska göra mitt bästa!!

Hoppas ni har haft en underbar helg iallafall❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej på er!

Snart har jag APL vilket innebär ungefär samma sak som prao. Men innan detta vill en av våra lärare att vi ska förbereda oss ordentligt på olika sätt. Idag hade hon fixat att vi fick skylta inne hos en blomsterbutik i Tranås. I morse kan jag säga att jag var väldigt skeptisk på grund utav att vi bara skulle skylta och sedan åka hem. MEN jag kan säga att det vände väldigt snabbt när vi väl satte igång. Till och börja med visade de alla fönster för att visa hur de tänker med skyltningen. Och de har väldigt mycket i sina fönster men det ser ändå inte stökigt ut. Sedan delade dom in oss i tre olika grupper så att man blev två och två, eftersom att fönstret var en stor yta och då fick varje "lag" (som de kallade det) var sin del av fönstret. Sedan fick varje grupp olika färger, vi fick grön. Det svåra kan jag säga var att hitta bra saker för de hade så mycket fint!! De har ju inte bara blommor heller utan hur mycket fin inredning som helst! Vi hade tid från 08-11 och det var precis att vi hann. Men jag kan verkligen säga att det var hur roligt som helst, personalen var hur trevlig som helst och allt var bara jättebra! Och jag lärde mig också att även fast man har mycket i skyltfönstret behöver det inte se stökigt ut, för innan har jag inte gillat när man ska ha mycket saker där, men jag tyckte att det blev hur fint som helst. Så även fast jag var skeptisk i början vände det väldigt snabbt! Är till och med sugen på att göra en APL där i trean, så vi får se hur det blir med det!

Hoppas eran dag har varit super!❤

det var jättesvårt att få bilder utifrån.. men hoppas detta duger

Likes

Comments

Klockan 07.00 gick bussen från våran skola mot Elmia i Jönköping. När vi kom fram runt kl 8 så var det bara att börja bygga upp montrarna eftersom vi bara hade en timme och en kvart på oss. Bygglinjen hade hjälpt oss att tapetsera på spånskivor, för att vi inte fick tapetsera direkt mot monterväggarna. Dock så var dom alldeles för långa, men som ni ser på bilderna löste vi det vilket var skönt för jag fick panik haha, men som sagt löste det sig. Sedan var det bara att sätta upp all inredning. Vi blev väldigt nöjda med montern på den tiden vi fick på oss. När dörrarna öppnades för mässan var det bara att försöka sälja, vi sålde några stycken dock gick det mycket bättre på öppet hus. Det var mest skolor som kom och kollade, och det är ju inte våran kundgrupp, vilket gjorde att det var svårare att sälja. Mässan var öppen från 10-16 när mässan stängde var det prisutdelning. Vi tävlade i bästa monter och bästa hantverk. Vi vann dock inget av dom, och det gör mig ingenting. Jag var bara glad över att vi hade klarat hela mässan. Eftersom att det har varit så mycket kring den här mässan var det skönt på ett sätt att den var över. Självklart var det roligt att stå på mässan också men när man går på en mässa och kollar förstår man nog inte riktigt hur mycket jobb det faktiskt ligger bakom. Det som känns sjukt nu är att om 6 veckor ska vi avveckla våra företag, det har gått så sjukt snabbt! Men herregud vad man har lärt sig mycket!! Till er som har chansen att driva ett UF-företag, gör det! För man lär sig så sjukt mycket grejer som man kommer ha användning för i framtiden.

Likes

Comments

Detta är min Instagram!
Där kan ni följa mer lite mer om ni skulle vilja det, jag uppdaterar nog mer ofta där än här tyvärr.
Jag har en fråga till er, jag tänkte skriva ett inlägg om hur det gick för mitt UF företag på UF Mässan förra veckan. Är det något ni skulle vara intresserade av att läsa om? Skriv det gärna i kommentarerna isånnafall! Hoppas ni alla har haft en bra dag❤

Likes

Comments

Hej på er!

Det är ca 1 vecka sedan jag bloggade och det är inte jättebra.. jag vet. Men förra veckan var fruktansvärt hektisk, det var bara UF hela veckan (kommer lägga ut ett inlägg snart om det). Så jag har allmänt bara varit trött och helt enkelt inte orkat. Men denna vecka tror jag inte kommer vara något speciellt så nu kommer det förbättrats!

Men igår var det 4 mars, och då fyllde mina små syskon 15 år! Så vi firade dom på förmiddagen, och sedan på eftermiddagen så åkte jag till Tranås. Där träffade jag upp alla i min klass förutom 2 stycken (som inte kunde) och så bowlade vi. Det var jätteroligt! Jag har inte bowlat på flera flera år jag kan ju säga att jag sög!! Jag kastade ner i rännan typ vart annat kast haha. Men jag fick 2 stycken strike och det har jag aldrig fått förut, så ni kan ju gissa att jag blev glad! Sedan åkte jag hem, och kom hem lagom till mello. Jag tycker det var helt rätt personer som gick till final vad tycker ni?

Det var iallafall en jätterolig dag, hoppas ni med hade det!

Likes

Comments

Hej på er!❤

Idag åkte jag och en kompis till Linköping för att kolla på bio, vi kollade på Fifty shades darker. Den var hur bra som helst!! När vi kom till Linköping gick vi runt på stan och åt lite osv. När det var ungefär 50 min kvar till filmen skulle börja så tyckte jag att vi kunde gå till bion och fixa allt eftersom vi inte hade något att göra, och efter mycket tjat på min kompis så gjorde vi det. Och det var verkligen tur att vi gjorde det också.. Min kompis hade köpt biljetterna för att hon hade presentkort som snart skulle gå ut, men det gick inte att få ut biljetterna hur mycket vi än försökte. Så vi gick till personalen men de sa att biljetterna var bokade till igår! Så min kompis hade råkat bokat de till igår haha!! Men personalen var så snälla att de hjälpte oss så att vi fick samma platser och allt! Hur bra personal?? UNDERBARA!! Filmen var sjuktbra jag ger den en 8 av 10. Ett stort tips till er som gillade första filmen😍 Hoppas eran dag har varit underbar!

Likes

Comments

Hej på er!

I söndags kom vi hem ifrån Vemdalen, vi hade varit där i en och en halv vecka. Vi har inte varit där på 3 år så det var sjukt roligt att komma tillbaka! Vi åkte upp till Sveg på onsdagen vecka 6 för att sova där, det tog ungefär 8 timmar. På torsdagen åkte vi vidare till Vemdalen, det tog ca 2 timmar. Det kändes inte som att det tog så lång tid på onsdagen pågrund av att vi hade godis, högmusik och frågespel i bilen. Dock tyckte min rumpa att det tog väldigt lång tid, eftersom att jag inte kände den efter typ 2 timmar. Vi hade underbara dagar med bra väder, och superfina backar! Brukar någon av er åka till fjällen?

Här kommer några bilder från dagarna där.

Likes

Comments

(Bilderna är ifrån Google)

Likes

Comments

Min favorit parfym är en stor favorit inte bara för att den luktar gott utan också för den är så fin. Den ser så lyxig ut!!

Min andra favorit är helt klart denna tavla jag ÄLSKAR den! Det är så snyggt när en detalj är färgad och resten är svart/vit. Den röda touchen gör även att min hurts passar in bättre i mitt rum!👍

Sedan självklart mitt smink! Jag älskar smink det är ett stort intresse! Man kan göra så mycket med det, jag känner mig även mycket finare när jag har det på mig😍

Denna ljusstake vann jag faktiskt i paketleken, jag vet inte vem som köpte den men tack till dig/er!

Detta är min favorit väska, den är ifrån Scorett. Jag har typ den jämt när jag åker till stan t.ex och den passar verkligen till allt så det är toppen!😍

Den typiska saken alla säger är såklart sängen. Men asså vem gillar inte sin säng? Den är så skön och den är alltid i ordning eftersom jag är sjukt noga med min bäddning. Helt ärligt så går jag inte hemifrån om den inte är fint bäddat😂

Likes

Comments