Övrigt

Jo igår fick jag reda på en sak som kommer ändra mitt liv väldigt mycket... för ungefär tre veckor så gjorde jag en audition för Kulturama skolan. Och nu är det bekräftat att jag kom in och jag ska börja redan på måndag! Jag är jättestolt över mig själv, haha. Det kommer bli så roligt och jag är så glad över att jag äntligen kommer få dansa och sjunga igen. Men det kommer bli så himla tråkigt att vara utan mina vänner:(

Likes

Comments

Kläder

Det är sååå himla kallt så jag behövde köpa lite nya saker XD
Jag ÄLSKAR skorna. De är perfekta! Och har så snygg färg och modellen är 👌👌.

Jag tycker också om fake läder kepsen, nu blev det svårt att bestämma haha🤔

Vad var snyggast?

Likes

Comments

Jo nu när det är höst så har jag tagit lite bilder så en ny header kommer upp och nya bilder helt enkelt! Det kommer nog bli jättebra. Detta kan bli en nystart för jag har varit väldigt oaktiv här på bloggen och jag ska bli bättre.

Likes

Comments

Vardag

Haaai. Jag är sjuk idag:( I början av veckan kände jag mig lite dålig och dag efter dag har jag bara fått mer och mer förkylning. Idag skulle jag egentligen ha en orienteringsdag men när jag sa till pappa att jag var förkyld fick jag svaret: Nej det är inte bra om du anstränger dig om du har ont i halsen och är förkyld för då kan du få en infektion i hjärtat (?).
Jag hade ju redan sprungit på idrotten igår så nu har jag panik och försöker plugga till ett NO prov och planerar min begravning...
Sad.

Förresten har ni hört PPAP???

I have a pen, I have an apple UGH applepen. I have a pen, I have a pineapple UGH pineapplepen. Applepen, Pineapplepen, UGH penpineappleapplepen.
Penpineappleapplepen!

~ HAHAHAH asså människan som kom på denna... "låt" är ju bäst😂.

Likes

Comments

Mat, Vardag

Hej! Usel uppdatering här men jag har väldigt mycket i skolan och jag har haft andra saker att tänka på...

Igår träffade jag en kompis och direkt efter det åkte jag hem till Jossan för hon hade en fest eftersom hon fyllde 14 år. Där bjöds det på lite fika och brownien som hon hade gjort var supergod!!

Min pappa fyller år på måndag så vi firade honom genom att äts middag på en tapas resturang på kvällen. Faktiskt ett jättegott och trevligt ställe.

Likes

Comments

Kläder, Vardag

Så detta kom hem idag! Jag är supernöjd med allt, speciellt den svarta tröjan. Min spegel är lite smutsig också... oops!

Just nu håller jag på och skriver en spanska inlämning och övar på några låtar. Ganska roligt ändå.

Kram:)

Likes

Comments

Foton, Vardag

Jag träffade Elsa idag!! Min andra halva kan man säga. Vi bedömde snapchat filtrena så ni kan ju se vad vi tycker😂. (Den första bilden ger vi 9/10)

Likes

Comments

Vardag

Jag träffade Jiri igår och det var jätteroligt! T.o.m roligare än snapchat filtrena😂. Tyvärr var det över en månad sedan vi träffades senast så det var roligt att träffa henne igen!

Vi fika lite på ett café och sen blev vi sugna på pommes så vi gick till Burger King. Jag beställde en stor pommes frites och två chili cheese. När jag tittade i påsen såg jag en liten påse med pommes och 2 st chili cheese! Jag trodde kassören fattade att jag villa ha 2 påsar, hahaha!

Likes

Comments

Vardag

Jag tyckte texten var bra så det var därför jag tog med den, okok.

Imorgon ska jag träffa en kompis:D
Vad ska ni göra imorgon?

Likes

Comments

Vardag

Tb när jag var i Spanien för ungefär en månad sedan.

Idag har det varit en jobbig dag. Först och främst har jag gått runt med en väska som väger typ 7 kg. Så min axel har halvt dött. Sen gick hela klassen till en ungdomsmottagning och det var riktigt stelt. Asså stelt, jättestelt. Tillbaks i skolan hade vi en SO uppgift om romartiden. När jag kom hem så har jag... tänk lite, kan man säga.

Likes

Comments