Header

​Egentligen så önskar jag mig endast pengar i 18 års present eftersom jag snart ska resa och då vill man ha extra pengar så man kan hitta på massa kul. Men hade varit tråkigt att lägga upp en önskelista med endast pengar, så jag la till lite annat smått o gott som inte hade varit fel att få. 

Hoppas ni haft en bra dag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Åh älskar verkligen min nya beiga kappa, vill bara att det ska bli vår NU så jag kan använda den. Jobbigt att bara se den hänga där oanvänd.. Men snart så!
Btw jag måste verkligen sluta köpa så många jackor, har nog köpt 5 stycken under 2 månader, jag menar... hallå? Snacka om shopping-galen.

Likes

Comments

En sak jag länge velat göra är att förstora mina läppar. Så att det blir en starkare form och fylligare, vill absulut inte att det ska synas som att jag opererat dem. De ska fortfarande se ganska naturliga ut fast fylliga.
Jag fyller ju 18 om 23 dagar och jag funderar på att kanske önska mig det. Dock borde jag prioritera res-pengar först, så får se hur det blir med det. Annars får jag helt enkelt spara själv.

Sedan har jag även en stor leverfläck under ögat som verkligen inte går att täcka som är ​​väldigt störande. Den ska jag ta bort snart hoppas jag!

Folk har så många olika åsikter om skönhetsoperationer, vissa hatar det, vissa älskar det och vissa tycker ingenting. Vad tycker ni om sådana operationer?
Jag tycker skönhetsoperationer är en bra sak om man velat ha det länge eller har komplex över någonting. Jag tycker inte att man ska överdriva så att det ser onaturligt ut, utan det ska vara lagom.

Efter detta inlägget tror folk att jag är missnöjd med mig själv och vill försöka göra mig snygg genom operationer, nej nej nej. Handlar inte om att göra mig snyggare, det är bara saker jag vill ändra för att jag själv stör mig på det. Egentligen hade jag såklart klarat mig lika bra utan att operera något, men nu känner jag bara att det är något jag velat göra länge och förhoppningsvis även snart kommer göra. 

Hoppas ni fattar inlägget på rätt sätt, väldigt oklart heh.

Likes

Comments

Hej mina kära, gud vilken lång dag idag. Började skolan 8 som vanligt och var hemma runt 5.Just nu har 3orna på vår skola ett stort projekt att spela in en film så jag har ställt upp som "skådespelare" i filmen. Så vi har blivit sminkade och filmat hela dagen, skönt att slippa vanliga lektioner iallafall :)

Likes

Comments

Idag är det veckans mysdag och det uttnyttjar jag med massa spa och plugg. Hela jag fräschas upp, håret vårdas, huden vårdas och jag får färg på kroppen. Såhär brukar min ordning se ut och dessa produkter använder jag mig utav.


Till håret använder jag kokosolja som ni säkert sätt andra göra. Jag tar det i hela håret och låter det verka i ca 1 timme och tvättar sedan ut det nogrant. Sen har man lent och mjukt hår :)

Till min hud använder jag en ansiktsmask från Lush som heter Cupcake. Den minskar porer och renar in i djupet.

När jag har tvättat bort ansiktsmasken så blir huden rätt så torr så då smörjer jag in mig med niveas kräm. När den sjunkit in i huden är det dags att få lite färg, så jag smörjer in mig i St.Tropez brun utan sol. Finns inget bättre än att vara brun ;)

Efter jag att jag gjort mig fräsch så kan jag lägga mig i sängen med en go kopp kaffe och plugga. Har jätte mycket plugg jag måste bli klar med idag, men för mig är det lättare att plugga när jag är fräsch, nystädat rum och en kopp kaffe! Sen när jag är trött på att plugga går jag ut och går en stund så jag får energi till att sedan fortsätta.

Ikväll ska jag träffa min älskling och det blir antagligen lite film och mys.
Hoppas ni har en lika mysig och lugn söndag som jag <3

Likes

Comments

Nu under de 2 kommande månaderna har jag mycket roligt att se fram emot!
När skolan är så tuff och jobbig är det så skönt att ha något att längta till så man kan stå ut lättare. Det roligaste är att alla sakerna är stora saker som man har längtat efter länge som händer under en sådan kort tid. Just nu ser jag såklart mest fram emot resan med min älskling & att bli 18, äntligen åker vi iväg bara vi två. Det har vi viljat göra så länge, perfekt resa som present till varandra för att fira att vi blir 18 och för att vi har 3 år tillsammans. Åhh längtar så mycket!

Likes

Comments

Hejsan! Det var ett tag sen nu som jag uppdaterade. Kände för att ta en liten paus ( *host* liten...) Men nu kände jag för att börja lite smått igen. Kommer inte uppdatera så mycket som jag gjorde förr då jag hade mer tid till det då. Går sista terminen i 2an nu och det är redan så mycket i skolan, jag jobbar även och ska hinna med att ha en fritid. Men kommer blogga när jag har lite tid över och när jag känner för det!Likes

Comments

Kom hem från mitt jobb för ett tag sen, ni som inte vet så startade mitt jobb idag. Jag tänkte göra ett inlägg lite senare om ni vill om just mitt nya jobb? Kan säga som så att det handlar om att starta upp ett eget företag, kul va? :)

Likes

Comments

Jag hade en jätte rolig och mysig avslutning! Först åt vår klass frukost tillsammans, fick betyg och sånt. Sedan gick vi med alla studenter runt i stan, sedan fortsatte vi på kulturen där lärarna bjöd på mycket skratt & även lite tårar. Världens bästa skola, klass & lärare! Efter all avslutning stack några från min klass till stadsparken och bara hade det mysigt, sen skyndade jag & gustav oss vidare till studentfest. Hur var er avslutning/student? Min var en sjukt bra start på sommarlovet. Puss

Likes

Comments

Hejsan! Var tvungen att ta en ofrivillig bloggpaus pågrund av att jag har haft fullt upp och för att vårt internett stängdes av i en hel dag. Men nu är jag tillbaka igen, hoppas ni fortsätter kolla in på min blogg ändån! & nu är det sommarlov(!!!) Har fått bästa starten på detta lovet med sjukt härligt folk. Puss
(Några bilder från de senaste dagarna, OBS inte min studentmössa)

Likes

Comments