Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hallååå idag var vi med skolan och hade figurentövning med ordningsvakter som gick utbildning för att bli supporterpoliser! Det var väääldigt kul men påfrestande då de blåste HELA tiden, skit kallt och ibland regnade..
Vi fick i alla fall agera huliganer och supporter för att de blivande supporter poliser skulle kunna öva kommunikation, rättsläge och så vidare med oss.
Har för övrigt varit vegetarian i två veckor haha wihooo!
Åker även till Manchester på fredag nästa vecka för att se James Arthur så en massa bilder kommer absolut aty dyka upp!!

Likes

Comments

hallåå där! Hade extremt, o då snackar vi EXTREMT ont i magen i helgen som jag inte vet va de berodde på.. Jag har sen länge en väldigt känslig mage och vissa saker går bara inte att äta. Detta har jag ärvt av mamsen som då är likadan fast lite värre men hon åt exakt samma saker som jag hela dagen i lördags. Nu idag fick jag väldigt ont igen och kunde knappt röra mig.. undrar verkligen va detta e då jag inte haft SÅ ONT på väldigt länge. Kanske borde tillägga att jag håller på att bli vegetarian sedan drygt en vecka sen men jag äter fortfarande fisk, ägg och mejeriprodukter... Kanske är det soyan jag inte tål eller de plantbaserade substituten? Tänkte bara berätta ifall de finns some fellows out there med samma problem

Likes

Comments

Är medveten om att jag bloggade om Viggo igår men hans syrra kom förbi lite senare och jag fick otroligt fina bilder på dessa vackra varelser och här är några exempel utav drygt 800 bilder!!

Likes

Comments

HEJ! Detta är resultatet av en halvdan photoshoot med lill heffa! De är en mycket komplicerad process då han sällan vill stå stilla och har energi som räcker till halva Asien. Därför blir det mer rörelsebilderistället för stillastående! Men de blir oftast bra ändå. :)

Likes

Comments

Haloojj! Har inte så mycket att berätta eller att göra idag tyvärr.. skulle tränat men har alldeles för mycket mensvärk och huvudvärk så de blir ju inte av! Imon dock ska jag föröska gå ut o fota Viggo för att få lite fina vårbilder på honom!!
Här har jag i alla fall en bild på honom ifrån veckan när jag hälsade på pappa på jobbet!

Likes

Comments

Dagen har för de mesta varit lugn men lite inslag av PMS anfall kan man ju såklart inte undvika så lugn kanske inte är den bästa formuleringen menmen.. Kom i alla fall hem vid runt halv 4 och lagade mig en vegetarisk hamburgare som för övrigt var de godaste jag ätit pä hela dagen. Efter en mätt mage satt jag bara o spelade lite gitarr samt ukelele som den hipster man är!
Imon hoppas jag på träning och i helgen eventuellt fest!!

Likes

Comments

Kanske skulle man börja skriva här igen? vi får se hur de går med detta då jag tidigare haft tusen bloggar som jag ändå bara tröttnat på efter 1 vecka. Men tycker man de e kul att skriva, ta bilder samt redigera dom kanske de inte skadar att försöka igen att hålla intresset uppe?;)

Likes

Comments