Den här veckan har varit jätte lugn, vi har inte haft nå plugg överhuvudtaget. Vi fick en läxa i fredags som är till nästa fredag.

I helgen så vi ännu haft några handbollsmatcher, vi spelade USM steg 3. Vi kom 2:a och är därmed vidare till steg 4 som är i mars tror jag.

Jag tror det är ganska lugnt med plugg den här veckan också vilket är jätte skönt. Jag kommer nog inte göra så mycket i veckan, en sak jag vet att jag ska göra är att vara med Christable imorgon (måndag). Hon har varit utomlands så det ska bli jätte roligt!

Likes

Comments

Hejsan på er!
Nu var det ett ganska långt tag sedan jag skrev något här. Det har blivit nytt år, julen är över. Jag har inte riktigt något speciellt nyårslöfte för jag känner att man ändå bara kommer bryta det efter 2 veckor.

Jag ska verkligen satsa på bloggen det här året, jag ska uppdatera oftare och skriva lite mer intressanta saker:)

Förra helgen var jag i Falun på "kopparcupen". Det gick jätte bra, vi kom hela vägen till final men då blev vi utslagna av Aranäs. Nu till helgen har vi USM (ungdomsSM) steg 3, jag är lite nervös för vi ska ha det i Härnösand och jag blir jätte nervös när det kommer folk som jag känner:/

Vi ses snart igen!
Byee:))

Likes

Comments

Nu är det snart lov eller det känns iaf som de. Idag är det två veckor kvar till julafton, vi får lov den 21 eller den 22. Jag är inte helt säker. Men jag längtar sjukt mycket till julen och julafton.

Den här veckan hade jag mitt sista prov om man inte tänker på kompletteringen på måndag:( Det går verkligen dåligt i skolan nu, jag kommer lugnt sänka mig, men jag får väll ta igen det nästa termin:)

Som ni ser på bilden så har jag klippt mig, vi klippte av 20cm. Jag fattar inte att jag vågade göra det, men gjort är gjort.
Vi ses snart igen!

Likes

Comments

Helgen har varit ganska lugn men ändå fett rolig. I lördags var jag med Maja, Emma och Emelie. Vi åt lunch på stan och tittade lite senare på en match, de vann. Efter matchen gick jag hem och gjorde inte så mycket mer den dagen.

På förmiddagen pluggade jag biologi och hemkunskap eftersom jag har prov på det imorn. Jag fick nu reda på att jag kanske börjar 12:00 imorn för att många lärare är sjuka. Efter jag hade pluggat så gick jag&Maja på en till match och de vann igen. Efter matchen pluggade jag lite till och lagade sedan tacos till hela familjen:)) Nu pratar jag med Maja och kommer nog inte göra så mycket mer idag.
Vi ses snart igen!
Puss&Kram

Likes

Comments

Nu var det länge sen jag uppdaterade bloggen, men jag har väldigt upptagen de senaste veckorna. Inte så speciellt mycket plugg men träningarna har typ tagit över mitt liv. Det ända jag gör nu är att träna. Jag måste nästan alltid skynda mig hem efter skolan, äta nå litet och fort iväg till träningen.

Dagen började jätte bra, vi hade våran första lektion som gick fort och efter första lektionen på fredagar så har vi en timmes rast. Så vi gick till Willys och skulle köpa nå litet, jag köpte ett päron och Emma köpte en Cornybig tror jag att det heter. Så dum som jag är så ville jag smaka även fast jag visste att det var lite nötter i den (jag är allergisk mot nötter). Efter bara 15 min så började det klia i munnen, i halsen och runt nacken och runt halsen. Jag kommer ihåg att jag fick svårt och andas och sprang till toan för at dricka vatten. Efter ett tag kom läraren och några kompisar och letade efter mig och de tog mig till skolsyster. Jag fick massa medicin och fick vara där ett tag tills jag mådde bättre. Jag har inte kunnat gått själv resten av dagen, Ellen&Emma fick gå på varsin sida av mig och hålla upp mig för att jag var så yr. Jag trodde jag skulle klara av de två sista lektionerna men det slutade med att jag åkte hem.

Jag är fortfarande lite yr, men jag mår mycket bättre. Jag håller nu på med lite black friday shopping. Jag tror inte att jag orkar med att gå på träningen ikväll så jag åker nog bara dit och tittar så att jag inte missar nått. Ikväll tror jag att Tina ska komma hit och vi ska typ ha en myskväll. Vi har inte varit med varandra sedan sommarlovet vilket är sjukt. Så vi ska typ ha en #catchup".

Jag ska försöka att uppdatera bloggen lite oftare nu, Hejdå:)))

Likes

Comments

Nu är det äntligen lov, vilket är välbehövligt. Förra helgen var fösta steget i USM. (steg 1) vi vann 2/4 matcher och gick direkt till steg 3 i januari.

Den här veckan har väl varit ganska dålig. Jag var hemma från skolan i onsdags å fick gå hem efter lunch på torsdag. Jag hade ett viktigt prov på torsdag så jag tvingade mig till skolan så att jag skulle hinna göra de innan lovet. Jag missade ett matteprov i onsdags eftersom jag var sjuk som jag tyvärr måste göra efter lovet:((

Idag fyllde Tilda år, min lilla syster alltså haha. Våra kusiner har varit här och firat henne. Vi har inte gjort nått speciellt men det har varit en jätte mysig dag!

Jag har redan en massa kul planerat det här lovet, inte något speciellt men saker som jag är sjukt taggade på!
Hoppas ni kommer få ett jätte bra lov!
Puss&Kram!!:)

Likes

Comments

I onsdags så hade vi bara en lektion vilket var riktigt skönt. Vi började klockan 12 och slutade 13. Innan vi började gjorde jag och Emma våfflor. När jag kom hem pluggade jag engelska och biologi. Efter några timmar kom Christable och vi tog det bara lugnt. Eftersom min träning blev inställd så hade jag extra mycket tid att vara med Christable och att plugga.
Adios!!😙

Likes

Comments

Hej på er!
Min dag har varit väldigt bra men skoldagen har som vanligt varit väldigt lång.
På lunchen gick jag och några vänner på stan och åt lunch,vid 3 tiden slutade vi och sedan åkte jag till handbollsträningen. Den slutade kl 6, efter den fick jag skynda mig in i duschen och sedan fixa mig väldigt snabbt. Runt 19:00 gick jag tillsammans med två vänner till en middag med Emma S , Emma W, Lisa , Wilma , Maja och Christable. Nu är klockan halv 1 och jag&Christable kom nyss hem. Nu ska vi strax lägga oss och titta på film.
Ha det bra!
kram Saga

Likes

Comments