poetic life

Att spendera kvällen här (på st. Görans akutmottagning) kanske inte är det roligaste. Det påminner mej mycke om en av de mucho mucho värsta perioderna i mitt liv, men det får mej också att bli tacksam. jag börjar liksom tänka tillbaka på hur det var då, hur jag kände att allt va totalt meningslöst, och hur jag känner nu. Nu finns det waay mycke mer hopp. nu kan jag göra mycket mycket många fler saker än vad jag kunde då. Haha, jag kommer ihåg hur jag behövde sitta på en sånhär stol i duschen som gamla personer använder och när jag finally kunde börja stå upp igen kommer jag ihåg hur jag tänkte att jag aldrig skulle ta att stå i duschen för givet igen. soo, för min del blir väl just det dagens reminder; att aldrig ta något (eller någon för den delen) för givet. ✌🏼out (om du look closely kan du se ett sneaky leende från mej på detta försök att diskret ta en happy bild på ett sad place :))

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

every((not so, but still)normal)day

Äääntligen snöar det! jag tycker snö är så, så mysigt, man blir så glad <3 dock klagade jag gaanska mycke på att vinden blåste RAKT igenom min dragkedja på jackan idag, vilket faktiskt påriktigt är rätt irriterande haha. Förutom just det, så har min dag idag varit over the top, especially för de gick svinbra på träningen idag. Det är inte ofta jag säger det, men idag kände jag mej verkligen Glad när jag gick från hallen (asså hallen som i träningshallen), och de är verkligen en så skön känsla.

Idag va de också en sån dag då jag inte hade så mycke skola, så jag hann fika me två kanonfina fiskar innan det bar av mot träning. En av dom syns upp till höger. och I promise you guys, hon är verkligen bra, hon<33 Nu ska jag fortsätta på de första utkastet av mitt gymnasiearbete, vilket ska va inlämnat senast fredag, så hörs! <3

Likes

Comments

every((not so, but still)normal)day

hejdär! Nu äre 20ARTOOON!!? och förövrigt ska idag vara årets mest deprimerande dag; Blue monday :/ "Mörker, slask, brutna nyårslöften och lite pengar" skriver aftonbladet. Jaja, nog om det. Här är ett collage (på mej) som jag tänkte skulle beskriva mej hehe..

Ookej, så jag. Me. Moi. Yo. Det var ett tag sen jag skrev här nu. Varför kan jag berätta senare, meen iallafall så är jag back. Och storyn om det tänkte jag dela con ellos :) Såhär var det, eller ja, det Är ju fortfarande så, Så; såhär är det: Jag tycker det är kul att skriva här och har velat framochtillbaka ganska mycket, ganska länge Om jag ska- eller inte. Och för ett par dagar sen, så scrollade jag genom mitt feed på Instagram, och då kom den här tävlingen #nouw30daychallenge upp. Det här kanske är cringe, töntigt, kalla det vad du vill, men det kändes som en sign liksom, för mig att börja blogga igen ...

Men ärligt, det liksom takes something för mej att sätta mej här och Våga skriva, Våga drömma, Våga hoppas och kanske framförallt Våga tro. tro att mitt liv, att jag är tillräckligt intressant för att bli läst om. Herregud! (det är nu du blir mindblown av min honesty ;)) Haha anyways, jag vet också hur det är att inte våga alla domhär grejerna. att Vilja men inte våga. Det handlar heller inte alltid bara om att våga. Ibland kan det vara ju vara så att man vill och vågar men inte kan. Och om det första var tufft så är det andra ett rent helvete. Jaja, moving on; det jag vill komma till var att jag vill vara en sån person som får andra att våga, precis så som mina vänner fick mej att våga dehär! (all cred till er hörni<3) Och det är väl det som är mina ambitioner under den nästa tiden härframöver; att vara modig helt enkelt :)

om Du tycker Nouws trettiodagarschallenge också verkar intriguing, visit the länk below

http://nouw.com/nouw30daychallenge

Love, me<3

Likes

Comments

gott & blandat

heej igen, jag har inte skrivit här på 100 år eftersom jag legat sjuk hela veckan. Hela veckan tänker ni- 1 dag är ju inte så mycket. haha nej, menar actually hela förra veckan, surprise surpriise. 40 graders feber, ont på alla möjliga (konstiga) ställen och två vändor till sjukan för nått som kändes som 7 år av provtagningar. dom skickade mej tillåme till en gynekolog, värsta i mitt liv typ. Jag ska berätta;

jo, de börja me att hon sjuksystern ledde mej till ett rum och innan hon gick sa hon "Han kommer snart". när hon gick sa jag till mamma "vadå Han??". men verkligen. vem vill ha en manlig gynekolog och verkligen inte när jag stog där i mjukisar, förstor långärmad tröja under förstor hoodie (jag hade inte ens satt på mej en topp eller en bh (hehe)). "Bara han inte är ung" fortsatte jag medan mamma was like "saga skärp dej, de är bara å göra". Japp, och in kom en rättsåung rättsåsnygg kille som jag då skulle sätta mej och splitta för i 40 grades feber, inte mycket att hurra för :/

Nu tror (och hoppas) jag iallafall att de börjar bli bättre. börjar skolan på onsdag och skulle faktiskt vara rätt så taggad, iaf på att träffa alla igen <3, om jag var säker på att jag kunde komma:..( dendär gubben är ett försök på en gråtande smiley haha. de riktiga lektionerna börjar i varje fall inte förrän fredag så då måååste jag va frisk!!

so long <3

Likes

Comments

vacayy

Aa, dehär är alltså pannkakorna jag snackade om. dom som är så fu*king goda. jag är seriös. dom kanske inte ser så goda ut på bilderna i å me att mitt upplägg? kaosar och nutellaklickrn på toppen typ liknar nått annat, men man ska inte döma efter utseendet ;) dom ÄR dröm!!

Anyways, kommer nån ihåg dedär me Malaysia?? if you don't, let me remind you: vid incheckningen fick vi veta att min brorsas pass var för gammalt så istället för att åka till Malaysia som planerat, flög vi till bangkok. Ja, så de löste sej ju rätt bra föruutom en liiten detalj; alla pengar så vi hade lagt ut för flyg å boende å så, kommer vi inte få tillbaka (sadsmileyface), liksom what!?? Okej, hotellet är vårt eget fel eftersom vi bokade så att de inte gick att avboka, men biljetterna (förgrymmad gubbe!!) som vi verkligen hade lagt pengar på för att få en skön resa, dom är faen, fyfyfaen! inte medunderstruknabokstäver vårt fel!!! . Bolaget som vi skulle flyga me va AirAsia, så det blir ingen recommend recommend där inte.

undertecknad missnöjda kunder ;(

Likes

Comments

vacayy

ja, en liten uppdate på hur vi löste gårdagens situation: eftersom att vi ska flyga till sthlm från bangkok på söndag bestämde vi oss att ta planet dit, och efter många omåmen checkade vi in på värdens härligaste hotell. verkligen jättefint! bilden upp till vänster är min view nu <3 De bästa för min del är att allt typ är vitt, vilket ger en väldigt fräsch å ren känsla. sen så finns en maskin på frukosten man kan göra americanpancakes i :): haha de ända man behöver göra är att press the 🆗 button och smet kommer ner på ett band som åker till en öppning och sen kommer de ut en klar pannkaka (wauw!) Aa, mer sånna pannkakor kommer de iallafall bli haha.

Sen; håll i er nu guys, för detta är sick (!!) DET FINNS RUMPVÄRME I TOASITTSEN, liksom WHAT!!?!? haha vi lever i 2kseventeen men detta hotell är i 2037 (hint: 2037 - 20 + 13: innan 37;))

idag har vi hunnit me att kolla spaet? spat? eeh .. spa avdelningen iaf haha, eller vi tog en massage. Och eftersom vi är i thailand så tyckte jag å min bro att thaimassage va en bra idé. Haha, för de första fick vi så roliga kläder så var tvungen att capture it (även om man egentligen inte fick, uups!), kände mej som en såndär kung-fu människa Haha! Massagen var, förutom massage med armbågar, fötter å haka, ett stretchpass, plus ett typ kiropraktorbesök då dom knäkte om inte alla, åtminstone hälften av alla mina kroppsdelar. Nu mår man ehhehe..?!

Likes

Comments

vacayy

Angående mitt namnval? av denna post haha; vi är inte fast men inte på en strand, but on the airport 😬Idag skulle vi alltså åkt till Kuala Lumpur, i Malaysia och vi tog oss till flygplatsen å allt Meen när vi skulle checka in så sa dom att man måste ha ett pass giltigt i mer än sex månader för att få komma in i Malaysia...

ojdåå (!)

jag vet att mitt pass är giltigt, de är liksom helt nytt och pappa reser å jobbar världen över så hans borde åxå fungera men min brorsas pass.. Hmm, det kom inte jättelägligt när vi insåg att hans pass bara är giltigt fem månader till, what are we going to do now liksom??!?!

ärligt, vi har no idea. at the moment jobbar papp på att refunda våra biljetter och sen får vi väl dra en spontanare i guess, haha hem till Stockholm eller inte men Malaysia was not for us (inte denhär gången iaf) tydligen haha

  • vacayy

Likes

Comments

vacayy

haha, nu har jag inte varit hemma i Stockholm på såå länge och på ett sätt börjar jag längta hem lite. Jag saknar mamma och min syrra. jag saknar alla mina vänner, alla härliga människor, allt jag brukar hitta på, träningen och kanske till och med skolan. Det ska bli roligt att komma tillbaka.

En sak som jag verkligen förstått under denna resa är hur tacksam jag ska vara för det jag har. även om vi har bott på de mest fantastiska platserna, som inte ens går att jämföra med hur vi bor i STockholm. ätit hur gott som helst, vilket är helt annorlunda än pasta me ost å ketchup (vilket inte heller ska underskattas) som är en av favvoriterna normally, shoppat, badat och gjort allt dedär som gör en semester perfekt, så har vi också sett hur människor bor runt om i världen. Hur de lever och vilken miljö de dagligen vistas i; typ kranvatten, som vi tar för givet går att dricka i Sverige, kan man absolut inte drick i många andra delar av världen. alla intryck gör att jag själv delvis börjar jämföra och framförallt se allt som jag har.

Här är några av mina favvoritbilder från ett par dagar i Boracay <3

den första är obviously på poolen, å den andra där min panna är elvamanna hahhh nej men ljuset hamna gaalet, där har vi några typ prelunch drinkar

här är vi på stranden som lätt var 10/10!! finaste stranden jag nånsin varit på, och förutom viewen så brände inte sanden under fötterna (!!!), fyi så är det för att sanden är blandat med söndermalda snäckskal. den är inte obekväm att gå på eller så, de är bara att den inte bränns (wauw, jag har läst på haha) 😊

ärligt, vet inte vad jag gör på första bilen haha. på den andra syns min lillebror, aka jesus, walking on water, och aa wannabe posing men pappa tar liite för tidigt på sista :), Anyways, här är vi vid vår lilla typ privatepool som hörde till villan vi bodde i <3

Dehär måste ändå vara min absoluta favvoritbild, vet inte varför men i reeally really like it!! och mark my words, den där duschen va verkligen lite mer Mmm! i livet Hahahha (lovar han har de bättre än de ser ut som ;))

  • vacayy

Likes

Comments

vacayy

jag vet inte riktigt hur jag ska börja, men det jag hade tänkt skriva är att jag har fattat att min familj är det viktigaste jag har. under hela våren har jag varit för upptagen med mitt liv för att se det. Allt har bara, liksom rullat på, och jag har gjort så mycket att jag inte tagit mej tid att vara hemma och träffa min familj. De har varit några som bara alltid är där och som jag aldrig prioriterat.

Det som framförallt gör dom så viktiga för mej är att de är dom enda personerna på hela jorden som jag kan vara helt mej själv med. jag kan vara den personen jag vill vara, på den nivå att jag framförallt vågar vara mej själv. det känns så skönt, att liksom aldrig behöva tänka på vad jag säger eller hur jag beter mej, allt kommer helt naturligt, jag behöver bara vara. det har också fått mej att inse hur jag är (och hur jag är men inte vill vara) haha

Det jag menar me detta är inte att jag inte är mejsjälv me mina vänner, utan att när jag befinner mej i en annan grupp människor så behöver jag anpassa mej, vilket alla behöver. att ha förmågan att anpassa sej tycker jag är bra, men till en viss gräns. jag vill vara den personen som tar sej tid att lyssna på andra, men när det kommer till den punkt att jag prioriterar andras tankar och känslor och låter mina egna åsikter ochså bli oviktiga, då blir jag ju inte mej själv.

jag tror, att jag (äntligen) fattat dehär; att hela tiden försöka jagvetintehurmanskasäga? tillfredsställa andra, att hela tiden sätta andras viljor framför mina egna kommer inte göra mej glad. SJÄLVKLART vill jag ALLTID finnas där för mina närmsta vänner, men att fortfarande kunna prioritera mina viljor, har måste jag bli bättre på :) Och de har min fam hjälpt mej att fatta. den störta utmaningen när jag kommer hem igen kommer bli att fortsätta försöka vara som jag är nu, glad .

  • vacayy

Likes

Comments

vacayy

Tidigt imorse åkte vi alltså från Marbella. vi va där i typ tvåochenhalv vecka. väl i Stockholm droppade vi av halva familjen för att sen fortsätta mot Bangkok. Det är en väldigt annorlunda känsla att åka från ett ställe till ett annat. okej, let me rephrase that; de känns helt skevt att vi redan har varit bortresta så pass länge och sen mellanlandar vi i svealand för att resa vidare!!?!? liksom Bruh, shiiet hhahah

anyways, det är iallafall där jag är nu; uppe i luften på ett flyg som på 14 h ska ta mej till Bangkok. där vi ska vara i tre dagar, sen åker vi till philippinerna i en vecka, där ska pappa jobba, och on top of that avslutar vi semestern me att åka till Kuala Lumpur (eller jag tror de heter så) i Malaysia i typ två dagar innan vi åker hem. de kommer bli en hel del flygande hit och dit men jag är SÅ taggad, jag menar, jag har aldrig varit i Asien innan och va jag har sett på google så ska stränderna där vara amazing (!!)

det jag struggle with at the moment är mina nya hörlurar, dom bara keeps falling out of öronen uugh!. okej nej men imma let you in on a secret. Jag är scared asf*. det finns en grej som jag lately har fallit för, man kan inte säga att de är en person men inte heller en sak, utan de jag tror att jag börjat älska är känslan. japp, det som jag tänker på, tror jag faktiskt att jag älskar. och det är de som är grejen, jag har typ aldrig upplevt detta, men ändå tycker jag de är SÅ roligt. Och det skrämmer mej, för att om jag ska göra dehär på det sätt jag vill, betyder det att jag kommer behöva, inte ge upp, men avsluta andra saker jag älskar, vilket jag inte vet om jag är redo att göra. Det blir complicated när två drömmar krockar och tiden inte räcker haha.. Jaja, nu ska jag försöka sova lite så jag inte blir alltför jetlaggad. om jag ligger/sitter/halvligger (hahaha) tillräckligt stilla, så sitter hörlurarna i, iaf ett tag om jag har tur ahahh. Här är förresten en av mina favsongs for the moment :):

  • vacayy

Likes

Comments