Event, Vänner, Skola

I fredags var det äntligen skolavslutning. Efter ceremonin i aulan skulle jag, Daniella, Linn och Isabella ut och äta lunch på österns pärla. Men jag fick sådan otrolig mensvärk att jag fick åka hem. Usch, fy & blä för mens
Nu har vi flera lediga veckor framför oss och jag är såå glad att få lite tid att slappna av. Att jag redan gått ut ettan är sjukt. Det känns inte som att det var ett år sedan jag slutade på älskade Engelska Skolan.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Skola, Vänner

Idag är det praktiskt sett sista dagen av ettan! Jag är så jävla redo att få sommarlov just nu. Även fast detta år har varit roligt har det varit otroligt tufft och svårt, men jag är så glad att jag faktiskt överlevt.
Igår hade jag och Daniella (Bella var där med) en liten photoshoot i biblioteket. Detta är några av mina favoritbilder vi tog.
Simma lugnt

Likes

Comments

Musik

Jag tänkte börja lägga upp musiken jag lyssnat mest på i slutet av varje månad, så här är låtarna jag spelat på repeat nu i Maj.

Billie Jean av EDEN är ett fantastiskt cover på Michael Jacksons kända låt, och jag absolut älskar den!

Fly (FKJ remix) av June Marieezy är en supermysig låt och remix som jag gillar att lyssna på för att slappna av

Semi-Automatic av Twenty One Pilots är en superbra låt av ett av mina favoritband. Jag har gillat låten länge men hittade ny kärlek i den denna månad. Texten är fantastisk!

Movements av Pham är en låt som jag också lyssnat på länge men blivit nykär i. Älskar melodin och beatet låten har.

Snap out of it av Arctic Monkeys är nog den bästa låten det bandet gjort. Texten är definitivt min favorit som bandet skrivit.

Lyssna på dessa låtar! Jag lovar att du i alla fall kommer att gilla en av dem. De har alla olika stilar
kram

Likes

Comments

Fritid, Vänner, Skola

I helgen hände verkligen inte mycket, förutom att jag invaderade Anges och Matilda för att chilla lite och sedan ta ett nattdopp i Lovas pool.
Idag var det dags för skola igen och jag fick A på min samhällsrapport jag jobbat så hårt med. Skriver inte detta för att skryta, men för att bevisa att man kan om man vill⭐️
Imorgon har vi knappt några lektioner så jag stannar hemma och pluggar till mitt omprov på Onsdag... Kommer så faila en gång till hahaha
kram och god natt

Likes

Comments

Skola, Vänner

Igår gick vi på en rundvandring där vi kollade på statyer på historian. Det spöregnade verkligen så vi blev riktigt jävla blöta. Så här är lite roliga bilder på oss när vi sen hade kommit in igen.
Kram

Likes

Comments

Fritid, Skola

Igår när jag kom hem från skolan regnade det, fortsatte till när jag somnade och höll fortfarande på när jag vaknade. Jag tror att min favoritdel av Svenska vårar är att höra regnet smattra ner på taket över mitt rum när jag ska somna. Det är så avslappnande.
Igår gjorde jag också de sista nationella proven för i år. Matte.. Usch
Men nu är det fan inte mycket kvar! Två seminarium, två inlämningar och ett prov!
Snart är det sommar. Så vi kan nog alla hålla ut lite till
kram

Likes

Comments

Skola, Vänner

Igår var det älskade, älskade fredag och även fast det var skola blev det en bra dag pågrund av mina fina vänner. Det syns rätt väl, men är helt obsessed med snapchats djurfilter!
Idag är det lördag och just nu kollar jag på Det Okända medan jag skriver på min samhällskunskapsrapport om jämställdhet. Snacka om att jag har mycket att säga om det ämnet.
Kram

Likes

Comments

Vänner, Fritid, Skola

Här är några bilder från förra helgen med mina underbara barndomsvänner.
Just nu är jag inte så bra på att blogga eftersom att skolan snart är slut, och vi har såååå mycket att göra!
Jag ska förhoppningsvis blogga mycket mer när läxorna blir färre och sommaren börjar, så se fram emot det!
Kram

Likes

Comments

Fritid, Event

Förra helgen fyllde en av mina favoriter, Daniella, 17 år. Så jag, Linn och Bella fixade en present och sleepover till henne.
Presenten var en låda som innehöll en minion duschtvål, ett dejting kit, ett par kondomer, prenumerationer på två tidningar, en flower crown, en foundation och en massor av bilder av Lana Del Rey.
Resten av kvällen blev mysig och vi spelade bland annat monopol och charader.
Love you Danne
kram

Likes

Comments

Skola, Hobbys

Igår fick vi välja en bok att läsa på engelskan, och jag valde Tyler Oakleys bok Binge.
Jag bestämde mig för att tweeta honom om det bara för skojs skull och han GILLADE faktiskt min tweet.
Jag fattar det fortfarande inte
aja kram

Likes

Comments