Bilder ifrån igår när jag kom hem och tog en powerwalk, älskar vädret som är nu. Jag klagar verkligen inte haha.
Har kommit hem från stan och tagit en skål med flingor, ingen inspo mat här inte.
Jag och Wilma tränade med damlaget idag, gissa om jag var nervös. Jag var så rädd att göra fel men det släppte efter några minuter. Sjukt roligt och presterar bättre när jag är med människor jag inte känner, konstigt? Kan inte bara vara jag.
Skolan flöt på som vanligt och inget speciellt med den. Fick tillbaka en labbrapport som vi övade på till inför nationella i biologin. Ja du det gick väl sådär. Imorgon ska vi in och spela i stan igen så blir väl samma sak imorgon med. Vi hörs. Xoxo.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vi är på väg hem från Jönköping nu, inget B-slutspel i år.. Men vi har haft roligt.
Nu har jag några blåmärken och trötta ben men jag kom lindrigt undan. Vi har haft en skadad nästan varje match. Och förlorat alla matcher med. Vi spelade idag för att kunna komma högre upp men vi förlorade på straffar. Ingens fel i laget men vi har otur.
Och jag är inte glad, har fått lite mellis men vill ha mat. Vi stannar i Eksjö för att äta. Ha det bra. Xoxo.

Likes

Comments

Hela laget ligger på rummet vi sover i och typ gör ingenting. Vi har förlorat alla matcher och jag är inte nöjd, inte med mitt spelande iallafall.
Imorgon ska vi spela igen. Xoxo

Likes

Comments

Det var ett tag sen.. men det har inte hänt mycket under tiden jag varit borta. Men fick tillsägelse av Wilma, hon som är på bilden längst upp. Att jag skulle börja igen, så här är jag!!
Igår fikade jag med mamma, det var jättemysigt och vi borde göra sånt oftare. Sen kollade vi på nya glasögon, har valt ett par och de kommer om 2 veckor. Nu ska jag ha glasögon hela tiden och nej jag har inte jättedålig syn utan jag anstränger mina ögon väldigt mycket. Och då får jag väldigt ont i huvudet. Men såg dåligt på höger öga.
Idag så väntar skolan på mig, och sen hem för att packa till fair play i helgen. Är as taggad!!
Vi hörs. Xoxo.

Likes

Comments

Jag och mitt crew som åt semlor idag. Jag älskar semlor, jag är en semelperson helt klart. Har ätit det sen jag kunde börja äta mat, typ.
Alltså idag vet jag inte riktigt hur det har varit. Jag ska ha matteprov imorgon och jag kan inte ett piss. Sen är jag bara allmänt trött. Men annars mår jag bra och har en känsla att våren kommer bli bra och just nu är jag någonstans jag vill vara. Eller skolan vet jag inte hur jag känner för, hahah.
Jag kom hem från träning nyss och jag sög verkligen. Fick inte till ett enda bra avslut. Sen glömde jag min klubba hemma.. men fick låna en men det var lite kort men det funkade. Typ hur det är nu. Xoxo.

Likes

Comments

Hur mår ni? Jag mår bra bara lite (kan inte skratta eller prata typ) träningsverk i magen, jag var på "tantgympa" men fan heller att det var det. Var skit jobbigt, trodde jag verkligen inte det skulle vara. Och innan det cyklade jag 3 mil, stolt. Nä men första gången jag verkligen cyklar på gymmet på allvar.
Men dagen min var bra, väldigt bra faktiskt! Fick ju träffa alla vänner igen och umgås med mina favoriter och även gymma. Körde rygg och armar och det kändes bra.
Min vecka består typ bara av träning, kolla läxor och chill. Ska även till Ronneby med laget och spela polspel på lördag, tagga tagga. Inte så intressant enligt mig. Han en bra kväll. Xoxo.

Likes

Comments

Så här ser det ut ifall man fikar redan vid 10:00, Hahah vi hann med 3 åk innan pappa och jag villa ha varmchoklad. Men vädret var inte jättebra idag, blåser, snöar och det är kallt så vi drog hem ganska tidigt. Men jag är ganska glad för det, för snart ska vi ner till Åre och äta lite, ska bara fixa mig lite så drar vi. Vi hörs senare. Xoxo.

Likes

Comments

Från gårdagens lyxigheter. Det var sjukt fint på spa-avdelningen i Copperhill och jättegod frukost enligt mig. När vi köpte paket med spa och frukost ingick det även att man fick gymma på deras gym. Så självklart gjorde vi det för saknar verkligen att gymma men det var ju ett litet problem. Eller problem och problem men gymmet var mindre än mitt rum. Fanns inte många maskiner, latsdrag maskin, en kabelmaskin, crosstrainer är några till saker som de fick plats med. Hahah men är imponerad att de fick plats med så mycket. Ifall ni någon gång är i Åre åk till Copperhill och mys till det lite. Xoxo.

Likes

Comments

Blev en liten tripp till Åre chockladfabrik, köpte med mig lite gott där ifrån som antagligen kommer ta slut ikväll.. puss på er!!

Likes

Comments

Det här är min lunch. Nej det är ingen diet men jag åt en chokladboll i backen så orkar inte mycket mer än det här. Vädret hos oss är inte roligt, slask och det regnar så blev ingen lång dag i backen direkt. Vi åkte hem typ vid elva tiden, eller bara jag för mamma och pappa ville kolla hur det såg ut i Åre. Nu har jag duschat, rakat benen och bara tagit det lugnt. Senare ska vi åka och handla mat och sådant. Ska bli skönt att komma ut lite och det är ju alltid fint i Åre med. Och vi ska även boka spa och frukost på Copperhill. Jag och mamma ska ha tjejmys!!
Imorgon hoppas jag på bättre väder. Hoppas det fryser på lite under natten och inga plusgrader. Xoxo.

Likes

Comments