Efterlyser mitt icke existerande immunförsvar. Jag har såklart blivit sjuk. Och jag har jobbat 16:00-22:30 ÄNDÅ. Såklart, eftersom jag är sån som inte gnäller där utan jag jobbar ändå. Jag har dock feber, är förkyld, har ont i halsen, huvudet och hela kroppen. Så jag borde kanske stannat hemma. Men jag är väl lite dålig på att ta hand om mig själv, jag planerar ju inte ens att stanna hemma imorgon. MEN jag måste faktiskt bli frisk eftersom jag ska till London på fredag! Ska bli så roligt. Ska möta upp Filip där, längtar ihjäl mig.

Imorse var solen röd och fin. Pga att det brunnit i Spanien och Portugal och stoftet blåst hit. Eller något i den stilen iallafall, kommer inte ens ihåg vad jag läste imorse.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hade väldigt gärna varit i Dubai just nu. Man mådde ju kalas där.

Likes

Comments

Idag följde jag med mamma till veterinären med 5 av våra hundar (har 9 totalt). Det tog lilla taget och när vi kom hem körde vi in till Hässleholm och handlade och beställde golv och väggar till huset. Mamma och pappa renoverar hela nedanvåningen för fullt. Sen följde jag med mamma hem till rävninge igen och vi åt lite. Vi tog en kvällstur på hästarna och båda gick kanon. Sen fixade vi i stallet och sen kom Amanda hit. Vi har bara myst och chillat ikväll. Sover här inatt eftersom att jag ska rida imorgon och börjar inte förens 16.
Och nu har jag precis pratat FaceTime med Filip en bra stund, så nu ska jag faktiskt sova! Natti

(Nenne heter den hästen jag red och Tequila heter den hästen mamma red.)

Likes

Comments

Lite mys med min älskling, nu är det dags att rida!

Likes

Comments

Innan Filip åkte iväg gav han mig 10 olika brev att öppna vid olika tillfällen. Hur fin är inte han. Jag fick även blombud när han hade åkt. Världens bästa babe. Saknar ihjäl mig. Men om några dagar ses vi igen. Abstinens.

Likes

Comments

Igår jobbade jag 14:30-20:00. Så ett kort pass bara, och efter det mötte jag Amanda och Medea. Vi snackade om massa saker och var så mys att träffa finisarna. De bestämde lite spontant att se skulle ut. Men jag följde ej med eftersom jag jobbade 08:30-13:45 idag. Och det gick snabbt. Efter jobbet träffade jag Amanda en sväng, sen körde jag hem till Rävninge. Åt lite och höll på med hästarna. Inatt ska jag sova här. Alldeles för ensamt hemma utan Filip.
Kram

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments