Idag gick vi en låååååång runda ihopa med Alexandra, Anna och Emma! Skönt när det var över för det blev en runda på ca 1,5h med mördarbackar i tuff terräng (för en cityvagn ;) )

Så det gjorde inte så mycket att kvällens dans/aerobic pass blev inställt! ;)

Lilla Saga har börjat med välling som hon älskade! Jäkla tur det...........även börjat äta burkmat..dessutom själv ;)

Nu ska det inhandlad en extravagn som vi kan ha bl.a. när vi ska resa.. Vi ska iaf ha färg och jag röstar på gul! Kalle säger att de kvittar men tror han är inne på rosa egentligen ;) släng gärna in en kommentar om vad ni tycker :)

snart ska det bakas bröd här!Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag blev det av, skaffat gymkort! Kan tillägga att det är mitt första gymkort! På tiden? -Ja!

Nu sitter jag här i soffan ska trycka i mig kolhydrater och Kalle sticker till gymmet! Sweeet, nae! De får nog bli Maxi :)

hejja hejja............

  • 527 Readers

Likes

Comments

Om 2 h ska stackars Saga få sina sprutor...och fast än det gick bra förra gången så får Kalle vara med denna gången också.. Hon är ju större nu och kan visa mycket mer vad hon känner så vetskapen om att jag ska sitta och hålla fast henne med armar o ben när hon blir stucken i båda benen klarar jag inte!

Blödig mamma eller mänsklig vet jag inte men jag bölar ju mer än vad hon gör om hon blir ledsen..sist kom inte ett pip, hoppade bara till så vi hoppas på en repris idag! Ska bli intressant och se om hon kan lämna femman bakom sig nu och gå över sexkilo-strecket! ;)

Sen i eftermiddag är det dags för återträff med föräldragruppen så jag hoppas innerligt att hon fortfarande är pigg då...

Hoppas, hoppas!

Likes

Comments

Idag blir Saga 5 månader, ofattbart att det gått fem månader sen du kom till vårat liv! Vi älskar sig något otroligt mycket!
Ett extra stort tack från Saga till söta fadder Sara och mormor som skickat idag!

I en har även Sagas farfar varit här och hjälpt oss komma igång igen, Gud vad lätt det är att tappa taget om renoveringen när man hållt uppe ett tag!

Nu står mina kanelbullar på jäsning, Kalle står och gör kålpudding :) sååå gött!!

(Vi har haft full rulle idag så jag har inte hunnit svara er ännu ;) )

Likes

Comments

Det är ett himla skrivande på Facebook om att detta är en så överdriven dag och att man ska ge kärlek alla dagar på året, försälningstrick, överskattat osv.

Jag håller inte med !

Att ge kärlek ska man absolut göra 365 dagar om året! MEN.... Prova att leva ett småbarnsliv, att renovera, att jobba heltid, kanske ha en sambo som ligger borta och jobbar...vad vet jag. Det jag vet är att det är VÄLDIGT lätt att det blir vardag av saker och ting. Man visar inte sin uppskattning så ofta som man borde. Man stannar definitivt inte upp så ofta som man borde för att berätta för sina barn/man/fru/sambo hur man känner

Det jag försöker säga är att JAG tycker att denna dagen är en väldigt bra dag, just för att då tar man sig tid! Och har man varit dålig på att visa sin uppskattning/vad man känner den senaste tiden så kan man göra alla hjärtans dag ännu lite extra speciell för sin/sina älskade.

Däremot kan jag hålla med om att det i vissa butiker är ett stort överflöd på saker till alla hjärtans dag, men samtidigt så stör det mig inte alls. Tvärtom så kan jag bli glad av tanken på att mycket av det man ser ska få människor att känna sig lite extra uppskattade!

(Nej, det är inte det materiella som är viktigast, men det är oftast det som får en att känna sig extra uppskattad)

I vår familj så kramas det massor och delas ut pussar till höger och vänster, året runt, precis som det ska vara!

Så en stor puss och kram till er mina kära läsare... Och du, ge dina barn och älskling en stor kram o puss nu och berätta hur mycket dom betyder för dig!

  •  

Likes

Comments

Igår var mamma här och hjälpte mig innan jobbet, hon hade även med sig en alla hjärtans-present till Saga :) nu väckte jag Saga o det ena fotot är innan jag pratade med henne och det andra hann jag bara säga godmorgon på :) söta unge! Trots en orolig natt så är du på så bra humör <3 nu="" ska="" vi="" öppna="" och="" se="" vad="" det="" kan="" vara="" i="" fisens="" paket!="">Likes

Comments

Idag har det putsats en del fönster här på helgevallsvägen, och mitt i allt bestämde vi oss för att gå ut och njuta av solen! -vi grillar en korv! Sa Kalle,,, sagt o gjort, han for till kiosken och Sara, Filip, Emelie & Wera bjöd vi hit och det blev verkligen vårkänslor av det! Finns inget godare än första korven..,UTOMHUS! :)) fick försvann solen lagom till att Kalle kom hem från Konsum men det va gött ändå! Nu har vi städat klart för idag och väntar snällt in mamma m familj, de ska beställas mat på denna adress!

Ha en skön kväll!  • 617 Readers

Likes

Comments

Nu har svärmor fått sin Jill frisyr :) ska bli kul att se hur länge det sitter!

Likes

Comments

Förra veckan kunde vi inte vara med hos Emil & Sandra pga dopförberedelser! Men ikväll så ska vi minsann infinna oss och då blir det hos Sara & Filip!

Just nu serveras det gulaschsoppa i Sibbhult till fotbollen! Yummi!

Likes

Comments

Nu mår vi lite bättre i detta hushållet, skönt det för jag trodde det skulle bli maginfluensa av det, ööörk!

Idag blir det nog inte mycket vettigt gjort! Gå en runda tänkte jag iaf göra :)

Trevlig helg!

  • 595 Readers

Likes

Comments