Hej alla,hoppas ni har haft en bra dag! :)
Idag så åkte vi buss till ett ställe som heter butterfly valley men innan vi åkte dit och kollade på fjärilar så åkte bussen till ett ställe där man kunde se ett kors,en kyrka och även påfåglar.
Hur coolt är inte det då?Att se påfåglarna. :)

Man var tvungen att betala om man ville se kyrkan så därifrån har jag inga bilder.
Sedan åkte man till en vinprovning och kunde prova viner,därefter åkte man till fjärils dalen. Man såg inte fjärilarna så mycket men ibland så kunde de flyga framför en och då såg man fjärilarna. :)
Tog Inga bilder på fjärilar för att det va väldigt svårt att ta kort på dem för man såg inte fjärilarna så ofta och när man såg fjärilarna så flög de bara, men själva miljön i fjärils dalen var väldigt fint:)

Så här kommer det lite bilder från denna dag:) och sen på kvällen var det grekisk dans på vårt hotell,som vi kollade på en liten stund :)


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Just nu när jag skriver detta inlägg så sitter jag på en solstol och solar precis vid poolen<3hur skönt är inte det då?Rikigt skönt är det:)
Här i Rhodos ska vi vara i 2veckor vi kom i söndags.
Det kommer lite bilder från poolen:) och även 2maträtter som jag har ätit till lunch tidigare. Jag ska försöka uppdatera så mycket jag kan under dessa 2veckor här i Rhodos:)
Hoppas ni gillar att jag lägger upp lite från min resa:)

Likes

Comments

Hej på er!

Snart slutar man skolan, sjukt skönt. Jag är redan skoltrött men jag kämpar på in i det sista innan sommarlovet börjar :) Jag har inga planer på vad jag ska göra på sommarlovet men vi har bokat en resa i Juni till Rhodos i två veckor, sjukt skönt och kunna får koppla av :)

Dessa bilder är från Rhodos och det är så här vårt hotell och området ser ut, och vi har även havet precis vid hotellet, så sjukt Nice :) Så sjukt fint när det är massor med palmer runt om poolområdet :)


Likes

Comments

Idag är det Måndag och mitt sportlov är snart slut :( Börjar igen på onsdag. Jag har haft ett väldigt bra lov, jag har åkt till min pappa och mina syskon som bor i Småland har träffat min systers barn och även mina andra syskon :)

Ni som redan har börjat skolan igen efter lovet ni kommer klara skolan tills nästa lov kommer. Kämpa igenom skolan ni kommer klara det :) Vi kämpar tillsammans :D Jag vet att vissa mår dåligt när ni ska till skolan, för jag känner verkligen likadant men jag kämpar igenom skoldagen dag för dag.

Hoppas ni läser min blogg, (hoppas det är någon som läser min blogg) , jag är ny med att blogga och försöker alltid mitt bästa, känns som att jag inte har så mycket att skriva om. Om du har sett denna bloggen kan du sprida vidare, jag kanske skriva så något intressant ännu men det kommer :)

Jag har tänkt på att jag kan ha en frågestund här på bloggen, så om någon har någon fråga så kommer jag svara på det i ett inlägg framöver :)

Har en fortsatt bra dag så ses vi nästa gång igen :) Det kommer inte nytt inlägg varje dag tyvärr, men ska iaf försöka lägga upp varannan dag eller 2 dagar i veckan ;)


Likes

Comments

Hej på er, Hoppas ni mår bra. Nu är det äntligen fredag och en liten helg framför sig. :) Denna veckan har jag gått hela veckan i skolan. för förra veckan gick jag bara i skolan måndag-Tisdag för att det är lite jobbigt i skolan. Det är lite bättre i skolan nu, äntligen. Men det är fortfarande samma sak i matsalen då resten av klassen sitter i ett å samma bort (6-7 st) medans jag och 2 stycken sitter vid ett annat bord. Men idag var det bara jag och en till som satt själva vid ett bord, men efter rasten så sa en av mina lärare till resten av klassen att det ska tänka på bordsplaneringen i matsalen, så jag hoppas att det löser sig och att dem tänker till så vi 3 inte behöver sitta själv :)

Och förlåt för jag inte har uppdaterat på nån vecka men jag ska försöka och uppdatera mer nu :) Och ni som inte mår så bra i skolan ni kommer klara det prata med någon och berätta vad som händer det hjälper väldigt mycket. Ni som är mobbade/utfryst/ignorerad försök o va med någon annan i skolan som du kan prata med, du kan även prata med kuratorn hur du mår det kommer hjälpa dig väldigt mycket :) Prata även med dina föräldrar för dem vill veta hur du har det i skolan det har hjälpt mig jag pratar med min mamma varje dag hur det är i skolan :) vissa dagar är skit medans andra dagar är bra :) vi klarar oss igenom detta :)

Har en trevlig helg på er :) Vi ses snart igen, ska försöka uppdatera varje dag när jag hinner :)

Likes

Comments