Jaoo hur gick det nu me den jäkla lucian?
Jo det gick fan bra förutom att de bli lite svårt att få luft under andra föreställningen men annars helt ok , oj juste glömde nästan, glömde texterna ibland hehe.

Traditionell fika mellan föreställningarna saft me lussekatt och pepparkaka , gött sen hem å sova hade så ont i huvudet kändes som flera ekorrar gör hål i huet haha.

Vakna 2 1/2h senare käka å plugga inför no provet imorgon , och nu har jag precis kommit hem efter att ha gått en runda med min bästa vän.
Älskar det och bara kunna snacka om allt mellan himmel och jord <3


De var allt för mig Idaa!Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Imorgon , vad är så speciellt imorgon?

Jo,mina vänner det är den 13december och imorgon ska ja gå i skolans lucia , egentligen anmälde jag mig för slippa lektioner å de verka kul , något intresse för att sjunga är väll sådär (då jag inte föddes med någon sångröst direkt hehe)

En sak jag hatar med detta är den vita jävla sketna klänningen , haha hatar klänningar å när ja väll har någon på mig så har jag fått feeling azzå okej!?!!

Jag har fått feeling annars aldrig förutom högtider/kalas ha på mig en, men eftersom alla ser lika ”snygga” ut så känns de endå ok och jag sticker inte ut.

Dels står jag längst fram på golvet direkt framför publiken harregud tänk så märker publiken man mimar vissa verser eller att man sjunger fel , haha aja Uppdate hur de gick kommer imorgon så ha ögonen öppna!!!

Likes

Comments

Snö, vem fan gillar snö nä urk djävulens påhitt lovar er!
Var tog sommaren vägen , denna årstiden e ingenting för klumpfotade trillar varje jävla år ALLTID!
Det där citatet man lär sig av sina misstag IN MY ASS, tyvärr gör inte alla de!

Aja som sagt välkommen till min blogg där ja inte bryr mig om jag råkar peta till någons känslor exempel om någon nu gillar snö , varför förstår jag inte menmen alla e olika , alldeles för mycket svordomar men det är jag så tyvärr inget som kan ändras.

Tack å hej för mig idag!

Likes

Comments

Just nu känner jag mig som en tickande bomb , om någon säger fel sak eller att inget går som det är planerat, jag exploderar varför vet jag inte varit så i några månader men trappas upp mer och mer...

Enligt läkare är sömnbrist problemet, tänka sig att en sån sak är så viktig att kunna fungera, må bra och kunna bearbeta känslor utan att vilja spräcka pannbenet på personen som gör något fel, tänka sig...


Var tvungen att skriva av mig (som denna bloggen går ut på) plugg next inför 3prov imorgon sen se om man får lite sömn i sig kanske?

Likes

Comments

Hejhej,, Nu är de äntligen helg och jag kan äntligen pusta ut, efter denna otroliga jobbiga vecka med massa med läxor och press.
Igår var jag bara i skolan halva dagen eftersom jag åkte till Lund till mitt diabetes team.

Det är ganska oroande hur lite människor utan diabetes kan om sjukdomen ,, just den jag har kallas diabetes typ 1, den får man utan att veta varför och drabbar en oftast när man är barn/ungdom.

Därför är det extra viktigt att om du känner till någon som har diabetes, som svamlar, inte kan gå rakt, skakar eller bara allmänt blek i huvudet, ge personen något sött direkt oavsätt om du känner personen sånt här jätte viktigt utan socker för en diabetiker som är låg kan det innebära medvetslöshet men även vid extrema fall falla in i en diabeteskoma eller döden vid enstaka fall om personen i fråga varit medvetslös länge utan hjälp.

Tycker det är viktigt att vi börjar sprida mer kunskap om sjukdomen bland okunskapen!

Hoppas ni får en bra helg! <3

Likes

Comments

Vem är jag egentligen,,, Jo jag är en 15årig tjej som använder denna här bloggen till att helt enkelt skriva av mig alla tankar på olika saker som händer i min vardag

Mina intressen är musik,kompisar, rita å bara leva ut livet på mitt sätt

Välkommen till att följa min blogg och mitt liv ❤️

Likes

Comments