nyårslöften

Här är två stycken bilder från nyår, är väldigt lite men tog inte så många bilder under kvällens gång. Angående nyårslöften så har jag börjat skriva en liten lista på saker jag vill bli bättre på och uppnå under 2017, och nej det är inte något löfte om beach 2017 utan löften som jag gjort för att sätta upp mål för mig själv så jag blir mer pushad. I början tänkte jag inte ens skriva en nyårslista men egentligen är det väldigt bra, för det finns väl ingen bättre känsla än att ha uppnått ett mål?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

allmänt, vem är jag?

Hej! Jag heter Saga och jag har nu varit i snartonträsket i 1 år men fyller äntligen 18 år om 2 dagar?! Jag bor i en liten stad som heter Hudiksvall och är inne på mitt andra året på samhällsprogrammet och brukar jobba extra på fritiden.

Men vad gör jag förutom det? jag brukar oftast vara med vänner och gå på fester då och då. Ett helt vanligt tonårsliv helt enkelt. Förutom det så älskar jag god mat, allt från att tillaga och äta det. Resa och upptäcka saker är även något som jag älskar som den nyfikna person jag är, och jag har alltid haft ett intresse för att fotografera, skriva och jag tycker om att ha kunskap om saker, för vad skulle man göra utan kunskap? Man skulle vara cynisk och bo i en liten bubbla, vilket är min största rädsla, så let´s be openminded och och vara öppen för mer kunskap om allt. 

I min blogg tänker jag skriva lite om saker som intresserar mig, dela med mig mina åsikter om saker och ting, och jag kommer även skriva lite om min vardag.

Likes

Comments