Header


För några veckor sedan var jag hemma hos denna fina familjen som precis fått en liten dotter. Här är hon bara strax över en vecka gammal.

Vi fotograferade hemma hos dem och gick även ut och tog lite bilder bland vitsipporna som blommade för fullt.Jag tycker de är så mysigt att göra hemma hos fotograferingar. De blir oftast väldigt naturliga och spontana bilder när man får vara i sin hemma miljö.Tack för att jag fick förtroendet att komma hem och föreviga eran första tid tillsammans alla fyra!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tilda och jag har träffats ett par gånger under våren och fotograferat till en kampanj som hon och hennes syster gör ihop med jotex.se. Jag har ju tidigare visat bilderna från hennes dukning men dessa är mina favoriter!

Här har vi fotograferat i Tildas vardagsrum och jag tycker de blev superfint! Det är perfekt att fotografera där, stora fönster med mycket ljusinsläpp är ju drömmen! 

Vill ni se hela kampanjen så klicka här!

Likes

Comments

För ett tag sedan fotograferade jag i detta hus som är från början av 1800-talet! Jag tycker de är så fantastiskt att se när man renoverar med varsam hand och sparar detaljer som verkligen har sin charm. Som den här dörren, den är nött och sliten men den ger rummet en helt annan själ. Samma sak med trösklar och gamla trappor, sådant borde inte få bytas ut i gamla hus!

Huset finns till salu nu, klicka här för att se mer bilder!

Likes

Comments

Sist jag var hos Tilda hade hon gjort en så fin dukning, verkligen vårkänsla på den! Tilda lyckas alltid få till det lilla extra så det är så kul att få komma och fotografera hemma hos henne.

Kika gärna in hos Tilda för att se fler bilder!

Likes

Comments

Min farfar sa alltid att de svåraste att fotografera är barn och djur. Jag håller med honom till viss del, för det är också det roligaste!
Denna bilden tog jag på min dotter Sigrid förra sommaren då solen höll på att gå ner bakom skogen. Det är tidskrävande och man får ha ett stort tålamod, och inse att de inte alltid blir som man tänkt sig. Men de är ofta så spontana framför kameran och det gäller att söka efter rätt ögonblick för att föreviga samspelet mellan dem.

I vår och sommar tänker jag fortsätta mitt tema med denna typ av bilder! Så om ni vet någon som har barn och djur med en speciell relation så hör gärna av er!


Likes

Comments

Dessa bilder har jag fotograferat hemma hos Tilda. Hon har ett samarbete ihop med Jotex där hon har fått styla om ett rum med deras produkter. Bilderna är från hennes gästrum! Tyvärr har jag inga förebilder men blev överraskad över hur mycket fina saker Jotex har i sitt sortiment.

Mina favoriter är kuddfodralen samt den runda spegeln! Tyvärr verkar den redan vara slutsåld.

Dagen består av bokföring samt husfotografering, solen lyser och våren känns på gång! Ljuvligt!

Likes

Comments

För ett tag sedan träffade jag fina Ellen och tog lite bilder på henne för ett samarbete med Femmanhuset i Göteborg.
Tycker de är så kul att få fotografera lite streetstyle emellanåt, speciellt i Linné där Ellen bor. Finns så mycket fina hus och gator!

Likes

Comments

En del av mitt jobb är som sagt att fotografera hus och lägenheter åt mäklare inför försäljning.

Det är verkligen kul och inspirerande att dels få se så många olika hem men också att träffa så mycket människor som står inför ett stort steg i sitt liv. Att man väljer att sälja sin bostad kan bero på så många olika saker. Man kanske har köpt något större för att familjen utökas, eller tvärtom, barnen har flyttat ut och de är dags att byta till något mindre. 

Jobbet är väldigt varierande och alla hem är unika. Bilderna har jag fotograferat i ett hus som ligger ute till försäljning just nu. Älskar köket! 

Kika här för att se fler bilder!

Nu är det dags att redigera dagens fotouppdrag!

Likes

Comments

Hej och välkomna!

Jag jobbar delvis som frilansfotograf och fotograferar just nu mest åt mäklare. Men det blir också en del reklamjobb, samt bilder till andra bloggare.

Det hjälper mig förhoppningsvis att hålla min kreativitet igång.

Jag tänker både att jag ska dela med mig av fototips samt visa upp en del av de jobb jag gör.

Häng med!
Likes

Comments