Idag har jag fortsatt på min idé om trädet men jag valde att göra om det i ståltråd istället för lera då jag tyckte att det passade bättre och var lättare att jobba i, jag är nöjd med hur resultatet blev men jag är inte helt färdig än. Nästa gång så ska jag börja dekorera trädet med en massa origami figurer och pappers löv i alla olika färger.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag så hade jag glömt min bild inom temat identitet hemma så jag började på nästa tema. Jag valde att jobba i materialet lera jag bestämde mig för att skulptera ett träd med en tjej som faller ifrån det. Jag hade svårt då leran visade sig vara alldeles för tung för att man skulle kunna göra ordentliga grenar av den men jag löste det genom att använda ståltråd för att hålla skulpturen uppe. Jag är mest nöjd med själva idéen och ska fortsätta att utveckla den nästa gång.

Likes

Comments

Denna lektionen så har jag arbetat med en skiss och tagit inspiration från mina egna känslor och vad som har hänt runt omkring mig. Jag är nöjd med min skiss och hoppas på att jag kan gestalta mina känslor i den färdiga tavlan. Problem som har uppstått är att det inte fanns några dukar i rätt storlek och att om jag skulle måla på duk så hade jag behövt vänta på att den skulle komma fram. Jag löste mitt problem genom att använda en annan slags dukliknande material att måla på.

Likes

Comments

denna lektionen målade jag med kol och fick ett okej resultat. Jag tyckte att det var ett ganska svårt tema att jobba med då jag inte är super insatt i sport. Nästa lektion så ska jag börja med något nytt inom temat Identitet

Likes

Comments