Märker nu att 98% av mina bilder från veckan är tagna inom en radie på ca 10 kvm. Klagar inte tho. Kolla bara vad fina grejer jag har gjort! Har ju faktiskt också gått på mitt sista lov någonsin (ok GA är inte godkänt än och kanske blir lärare vem vet men antagligen inte). Studentvår I love you.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Några äckligt kassa mobilbilder från helgen som blev väldigt mycket bättre än förväntat. Igår firades avklarat HP med världens bästa kväll. Var på typ fem olika ställen och avslutade på Oceanen med Adam Lundgren som spelar Håkan i Känn ingen sorg <3. Hela kvällen kändes som en scen därifrån aka ca det bästa betyget en kväll kan få. Vill göra igen.

Likes

Comments

3 av mina vanligaste vardagsutsikter: en randig fin kille, kläder/hörlurar på bussen och ett kallt café. På tal om 3 ska jag fira att den randiga killen har varit min i prick så många år idag. Knäppt!!

Likes

Comments

...för idag blev jag med lägenhet i London och kan därmed kalla mig London-bo i höst(!!). Min tid går därför mest åt att kolla in områden jag vill upptäcka, caféer jag ska äta på och var man ev kan tänkas hitta ett roligt jobb. När jag inte gör det jobbar jag mest. Eller tränar. Eller kollar i affärer. Eller fikar, obs veganskt. Eller får skäll för att jag inte bloggar. Dvs ca allt annat än går i skolan. Bra grej för när jag väl är där (snittar 4 lektioner/vecka) blir det ganska roligt. Detta (att blogga) är ju faktiskt också ganska kul.

Likes

Comments

Helg med lite för mycket frisk luft, diverse vegandiskussioner och en kväll med något mindre vettiga samtal. Har egentligen helg en dag till men ska spendera min studiedag med att jobba i nio timmar och resten av veckan åt att förbereda mig inför fredag och GA-opponering (läs: 100-dagars dvs hitta något rimligt att ha på sig pga någon tjomme bestämt white party)

Likes

Comments

Fått hem både planscher och studentmössa.

Varit i Halmstad och Tylösand med min fina. Ätit pommes med glass i bilen, skrattat så jag fått kramp i ansiktet av Henrik Schyffert och badat i utomhuspoolen i solen i flera timmar. Ville aldrig hem,

Äntligen (!!) haft en dröm-söndag med våffelfrukost, fix inför mässan och promenad till Röda sten för en matchalatte. Måste gå dit oftare.

Och till sist stått på UF-mässan hela dagen igår. Idag är jag helt död men orkade ändå ligga i Ingrids säng och dricka te några timmar efter skolan där jag förövrigt ska vara på två lektioner resten av veckan. Kanske faktiskt orkar stå ut några veckor till. Exakt två månader till balen idag.

Likes

Comments

Måndag: Idag har jag suttit och pluggat matte hela dagen och ska fortsätta lite nu innan jag ger upp. Gjordes lite bättre med sällskap på ett café iallafall.

Tisdag: Matteprov. På kvällen ska jag hem till farmor!

Onsdag: Försöka göra klart GA så att det är klart inför opponeringen. Vill bara att det ska vara godkänt och inlämnat.. På kvällen tog jag ett stängningspass på jobbet.

Torsdag: Läkaren, hämta ut ett paket och jobba. Försöka hinna gå i skolan också, hehe.

Fredag: Bara ett UF-möte innan bilen går mot Halmstad och spa, Henrik Schyffert och middag! Ska bli så skönt och kul.

Lördag: Hotellfrukost och lite mer spa... Sen hem till Göteborg. På kvällen fira Hanna! Ev. gå ut! Vill vara pigg på söndagen iallafall, känns som att det var lite för längesedan.

Söndag: Äntligen en söndag utan massa hets-plugg! Bara lite sista prepp inför UF-mässan på måndag men det är bara kul. Så det blir förhoppningsvis en mysig sista dag på veckan som överhuvudtaget är ganska lugn. Bra inför mässan som sagt mvh taggad.

Likes

Comments

Födelsedag, middag, mat och bio verkar ha varit viktigare än bloggis den här helgen. Lyckades blogga varje dag i en månad och vill fortsätta. Kanske inte idag bara.

Likes

Comments

Satt uppe igår och kollade på HM studio ss/17 visningen, var beredd på att bli obsessed över ca allt men blev lite besviken :(. Beställde faktiskt ingenting (!!) men tänkte in och kika i butiken idag också!

Likes

Comments

Livet är väldigt tråkigt, grått och kallt atm. Tänkte därför göra nedräkningar till roliga grejer som händer i vår! För det är ju faktiskt en hel del. Let's go.

2 dagar - Födelsedag! Inget speciellt dock pga 19 = tråkig mellanålder, men det är ju faktiskt alltid kul att fylla år. Och jag ska ha bästa kvällen!

9 dagar - Roadtrip > Halmstad! Stand-up, hotell och spa! Wii.

23 dagar - En väldigt försenad 100-dagars! Ca alla roliga skolor har tillsammans så det ska bli meeget kul.

42 dagar - Spanien!! Så härligt.

73 dagar (Herregud låter jättelite) - Bal!! På Marstrand!! Kirrat klänning men inget annat. Ihh vad roligt.

90 dagar - STUDENTEN!! Vet inte vad jag ska skriva. Jättesjukt.

Och säkert massa annat kul?? Hang in there.

Likes

Comments

Instagram @sagasatero