Jag skrev i morse att jag inte hade någon bra start på dagen. Jag trodde att det skulle gå dåligt resten av dagen också men så blev det inte. Jag fick ett mms av min mamma som berättade att en av våra söta getter fått en lite bockkilling, och det blev en stor lycka för jag har sedan vi skaffade våra getter att vi skulle ha en bock som skulle heta Bengt. Och då tyckte mamma att bocken fick heta Bengt. Nu är jag lycklig.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I morse var det inte roligt. Jag hade knappt sovit under natten och sen var jag tvungen att gå upp redan vid halv sex och blev försenad till bussen. Men får vi se om resten av dagen blir bra.
Ha en bra torsdag

Likes

Comments

Idag  är det sista dagen på påsklovet. Nu är det dags för skolan i morgon. Usch då blir det tidiga mornar och långa dagar. Men man får hoppas att man får en bra vecka.

Likes

Comments

När man sitter vid tv:n och ta det lugnt och så kommer man på att man måste göra massa saker. Det händer hela tiden för mig. Så jävla jobbigt😧

Likes

Comments

Idag har det varit så underbart. Min och min familjs hund gick bort i oktober förra året. Det har varit en djup sorg för alla, så vi har inte haft en hund hemma hos oss i nästan ett halvår. Men idag fick vi besök av en liten gullig prick som heter Tore. Tore är en liten Jack russell terrier på 4 år. Han har så mycket energi i kroppen så jag får lite av hans energi. Jag älskar alla hundar men just han och den rasen är nog det roligaste som jag har drömt om sedan min hund gick bort.
(Min hund Jackson gick bort i cancer i magen. Han blev 11 år gammal och var blandning av Samojed och border collie eller så var han en renrasig björnhund. Vi är inte riktigt vad han var.)
Hoppas ni mår bra.

Likes

Comments

Idag är det dagen efter påskafton. Jag tänkte prata lite om hur det var och vad jag gjorde. Jag vaknade vid halv sju på morgonen och kunde inte somna om, jag gick upp och åt frukost. Vid halv elva satte sig hela min familj i bilen, vi åkte i en och en halv timme. När vi kom fram hälsade vi på farmor och farfar och sedan åt vi påsklunch och gick ut i skogen. Det var min påskafton. Hur var eran? Puss på er 😙❤

Likes

Comments

Hej på er igår var det en ganska rolig dag. Jag var med mina bästa vänner och gick ut i skogen där vi hittade en gammal ruin. Det var ganska kul men jag var inte så glad eftersom min före detta pojkvän också följde med. Men vi träffade en man som vi frågade om de där ruinerna och han sa att det var där de firade midsommar från 1910-1920. Det var väldigt roligt att veta för jag älskar historian om platser och kända personer.
Ha en trevlig dag. 😘

Likes

Comments

Min helg har varit helt okej. Jag har inte gjort mycket. Jag har tittat på film och bara ätit mat och godis. Jag har inte möjlighet att vara med kompisar för jag har inga som vill vara med mig på fritiden.  Det är därför jag inte kan göra något. Hoppas ni har haft en bra helg. 😄😍

Likes

Comments

Idag har jag gjort vad var enda ungdom har gjort för länge sen. Jag har köpt en selfiestick. Jag kan klart säga att jag älskar den.😙 Det blir så din med bakgrund och man blir snyggare på bilden😉😉 Jag blir det i alla fall.
Hoppas ni får en bra helg och fråga gärna mig frågor som jag kan svara på. Jag svarar på frågorna på söndag.
Kramar🙌

Likes

Comments

Hej allihopa, jag har nu varit i skolan och idag var det föreläsning om mobbning, mobiler och internet. Det fick mig att ändra hur samhället har blivit. Att barn som går i fyran sitter och tror att t.ex. 30 åriga män eller kvinnor är i deras ålder och skriver med dem. Jag fattar inte hur vuxna människor som gör sånt. Usch vad jag mår dåligt av sånt här. 😯

Jag hoppas någon håller med om att det här som vissa vuxna gör är fel.

Likes

Comments