View tracker

Har haft ett tråkigt uppehåll. Som nu är slut. Då Andreas varigt sjuk och jag har haft 0 livs glädje då känner jag inte att det kommer bli några positiva inlägg som kan vara peppade.

Sen så går jag igenom utredningar i skolan angående om jag har stav och läs svårigheter. Det har tagit många kvällar att tänka på. Så det är det som gjort att bloggen stått stilla.

Ha en bra dag 💗

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jag håller på att göra om mitt rum jag vill att det ska vara het grått. Jag har läge varigt helt kär i färgen grå och nu ska mitt rum bli riktigt fint. Jag har tidigare haft ett helt rosa rum. Nu ska det bli helt gråt.

Det vi började med idag var att handla och kolla på färg. Det gick väldigt enkelt jag hittade dom färgerna på en gång. Men nu när jag kom hem såg jag att ena färgen var för mörk. Men det gör inget för det är bra att ta en nyans ljusare. Sen köpte vi spackel efter som jag skulle spackla.

Det vi började med var att ta ner alla tavlor. Hyllor och allt. Det var extremt roligt att äntligen få börja. Men jag kommer så klart sakna mitt gammal rum som jag haft i 7 år. Men nu ä gråt inne så då häger jag på den trenden.

Det är jag och mormor och morfar som fixar. De var dom som ville att jag skulle göra om det efter som rosa inte är min personlig het lägre och dom tycker det bra är kul att jobba med mig. Ja tycker självklart att det är roligt att göra det med dom. Jag vill att allt ska gå så fort som möjligt och man ska ge allt hela tiden. Så det är därför jag gillar dom efter som dom är likadana.

När vi hade tagit ner tavlorna så spacklade jag och mormor maskerade in lister och allt. Morfar fixade med greker.

Sen så han vi inte mera men imorgon så ska vi måla fondväggen och kolla på ny färg. Mattan ska pappa hämta på måndag och så lägger han väll den samma dag.

Mormor och morfar som är med på bilderna ;). Jag han inte ta blid innan vi alla var i full gång:)

Ha en bra dag 💗

Likes

Comments

View tracker

Vet att detta inlägg är externt försenat men har en annan ska att tanka på just nu kommer ett inlägg om det. När jag klarar av att skiva om det kan va idag , imorgon eller om en veka.

Jag vakande upp och så går vi ut och fikar. Tar en lång frukost denna dag är till för att njuta av det sista inget planerar eller så. Sen går vi och shoppar vi shoppade typ hela dagen. Vi gick även i gammal grenade det var så fint där man såg verkligen kulturen. Hur dom lever. Det var en extremet fin konstutställning på ett ställe där det var magiska bilder.

Vi gick hem jag shoppade ännu mera lite presenter till dom som har tagit hand om min häst. ( det saken handlar om ). Vi var i lägenheten runt 7 och då böjar ja packa. Inser att väskorna inte räcker så då får jag och mamma gå och köpa en resväska den var super fin. Då går det enklare att få med allt. Jag är en så här som sparar på påsarna så halva min resväska var påsar. Dom får inte vara skrynkliga så jag sätt typ i 1 h för att få till det.

Sen gick vi ut och år middag jag åt kyckling och sallad det var väldigt gått. Sen gick vi till crepes Barcelona ( resturang vi åt alla dagar på ) vi åt crepes och shotade jag utan alkohol då jag bara är 13 år. Det var lika mysigt som det brukar och vi fick externa kramar av servitriserna när vi var klarar

Det blev ett snabbt inlägg då jag har en annan hemsk ska att tänka på. Gå in på www.hestnet.se och sök på Andreas förstå ni nog.

Ha en bra dag 💗

Likes

Comments

Igår så var vi och kollade på gammal hus och hamnen.
En dag med upp och ner gångar.

Det börjar med att vi går och äter frukost och sen så går vi och shoppar. Jag shoppar lite på zara, adiddas och mycket mer det kommer en haul på det. Jag är externt nöjd med mig shopping det var lite svårt att hitta kläder för mig efter som det typ bara finns S och jag har XS.

När vi hade shoppat i 2 h så hoppar vi på en turist buss. Vi åker med den den är ganska tråkigt och så säger min bror ska vi hoppa av här och äta på samma ställe och vi skulle ha lyssnat på han. Men mamma säger det blir väll tråkigt att äta på samma 2 dagar.

Så vi fortsätter det ä en ok resa då men sen hoppar vi av det ä inga bra restauranger och dom som fanns kostade maten typ 300 kr på och va konstig fisk. Så vi hittade en pizzeria och pasta resturang det såg helt ok men maten var kass. Den va micro värmd och kostade 160 kr det va helt sjukt.

Sen hoppar vi på bussen och då blir det riktigt bra vi får se OS-spelen asså byggnaden. Bergen och staden. Vi kollade i hamnen och såg massor utav roliga saker.

Sen går vi hem och fixar oss och så äter vi en kass middag men så klart går vi och äter crepes och dricker drinkar o h shots ( jag utan alkohol). Där var vi varje kväll utan en jag älskar dom på det stället nu känner dom igen oss jag fick sitta vid baren och kolla när han gjorde drinkar vi skämtade och hade jättekul där varje kväll.

Go natt

Ha en bra dag 💗

Likes

Comments

Igår så regnande det extremt mycket så vi gjorde typ inget. Men i början av dagen var det fint väder då så går vi mot en kyrka. Jag vet inte va den heter men det var någon i stilen av sa grada familja eller något. Det var nationaldagen igår så allt var stängt. Men vi kollade i små butiker och på gammal hus. Sen gick vi mot ett shopping center där inne var det kaos det öste ner så vi blev het blöt och tog en taxi hem. Sen gick vi till en resturang 50 m från vår lägenhet och åt. Det var externt roligt på restaurangen var först så var vi dom första där. Sen så regnande det in och var massor av kackerlackor som sprang runt.

Dag 3

Idag har det varigt en lång dag. Jag vaknade vid 08:30 gick upp och fixade mig. Sen vid 10 så var alla klara och vi gick och åt frukost på 365 hette caféet. Sen gick vi ner till torget och hoppade på en turist buss och åkte på den i 1,5 h det var extremt mycket trafik så det tog långtid. Sen hoppar vi av kollar i några affärer då böjar det regna ingen. Så vi går och sätter oss och äter det var super mysigt och god mat . ( jag ska sen ranka upp resturangena efter vilka som va bäst). Sen hoppar vi på bussen ingen och forsätter till vårt shopping kvarter som leder till torget. Då blir min bror sjuk och går hem med pappa. Jag och mamma fortsätter och shoppar. Sen sa vi att kl 17:30 möts vi på zara home.

Men jag och mamma går vilse. Men innan vi gjorde det va det super mysigt fast det regnar. Vi va inne på Ck , zara , massa sko affärer.

Men när vi ska möta pappa så går vi vilse. Vi går och går men hittar inte. Sen när vi har gått i 20 min så frågar vi en tant som säger det ä rakt ner men det kan också vara parallellt. Jag har sagt hela vägen nu hittat jag här är det men jag har ju ingen aning om vart jag är. Men man blir ju lugn ut av det. Så då går vi rakt ner och kommer ner till torget då hittat vi men det ä externt långt. För då är vi längst nere och ska högst upp. Men vi går på och hittar zara men då har pappa gått hem. Så då får vi gå hem och nu så är vi alla samlade. Det som hände va att jag och mamma gick på gatan som lång parallellt med den gatan och gick i ösregn i 1h.

Nu är vi i lägenheten och ska bara ut och äta sen och gå runt och kolla.

Ha en bra dag 💗

Likes

Comments

Nu så befinner jag mig i en lägenhet i världens härligaste stad Barcelona. Det är första gången jag är här men är helt fast och vi har redan börjat planera nästa gång vi ska hitt. Jag tänkte att det blir "min dag i bilder" idag just efter som jag bara har rest hitt och så har jag varigt ute lite nu på kvällen.

Det var en fantastisk resa hitt jag sov typ hela vägen så jag kommer inte ihåg någonting. Jag tror att det tog 3h. När man går ut från flygplatsen känner den varma fuktiga luften med alla härliga dofter. Kan man ju dö för den känslan oftare. Visst min familj reser ganska ofta det är alltid lika härligt.

Känslan när man inte ha något wi-fi och sätt t typ en timme och tar fula bilder.

Här är lite från lunchen. Det är ett fantastisk väder man kan gå i shorts om man vill.

Sen så gick vi ut och jag åt lite och mamma och pappa tog en drink och Fabian min bror åt också något.

Men det var min första dag i Barcelona om Ni går in på min Snapchat så kan ni få se min lägenhet.

Min snap är sagasahlm

Ha en bra dag 💗

Likes

Comments

Asså vill bra gråta. Hur lycklig kan man bli. Jag har verkligen världens bästa ponny. Som jag har gjort både fram och mått gångar med. Men idag har jag gjort med största framgång i hela mitt liv...

Idag har jag tävlat på klubben. Jag hade inga förväntningar på han för jag ville inte få en till besvikelse då han inte ha varigt den lättaste och det alltid typ blivit något konstigt.

Men han va så sjukt jävla pigg och fin han blev inte så lång. Min fram ridning har ni hört om många gånger förr och den ser exakt lika dant ut idag i LC. Men jag hoppade det och lila typ 2 gånger och sen reket 2 gånger oxen 2 gånger. Sen så skrittade jag och gjorde galopp ökningar.

Sedan var det min tur jag går in ser att hinderna ser högre ut ( kan va för sett va första inne) hade nästan glömt bort banan men jag kollade på min kompis innan så kunde jag den.

Jag sätter galoppen och så känner jag hur han tar den på första och rider mot första hinder han hoppar det perfekt. Tvåan kommer han också bra på. Trean tappar han galoppen lite i man hinner få tillbaka den. Fyran och femman blir det också perfekt sexan sjuan åttan nian var också perfekta nian fick jag hålla om benen lite mer på. Fån nian till tian så drar han iväg och jag hinner sitta upp så han river med bakbenen. För det var en stor oxer.

Då kommer jag ut och säger till mamma efteranmäl mig på LB jag har aldrig tävlat LB förut men jag hade bestämt mig för att det skulle funka det kändes verkligen hur han ville fort sätta hoppa.

Då var det 20 minuter kvar tills jag skulle in igen. Jag går in hoppar lila två gånger. Sen så sänker pappa hindret två håll och fy fan va högt det kändes för han tåg i fån tona. Sen tåg jag oxen en gång det kändes perfekt. Då var det min tur att gå in.

Hinderna var lika högs som upp till hanns bringa. Då tänkte jag va fan ha jag tänkt nu. Men jag tänket nä det har ska funka. Jag får start signal trycker till galoppen han tar den perfekt. Och allt annat allt var perfekt han kommer rakt på alla hinder jämnt tempo. Jag har aldrig känt den känslan riktig någon gång. När jag kommer till femman så tänkte jag nu dör vi för det var den stora oxen jag rev i första klassen den var ju ännu större nu.

Men vi dubbel nolla den klassen men efter som det var klubb så blandades alla stor lekar och då är det svår för min lila ponnyn på 137 cm att få snabbare tid än en häst på 175 cm. Ja nu är det säker någon som tänker men du kan ta snävare väg. Jag men i LB måste ja ta ut vägen för han ska hopp.

Är så jävla lycklig över det började gråts när jag var klar. Vi lyckades vi klarade det. Vi klarar allt tillsammans nu det bevisade jag till alla idag med den jag bevisade mest var mig själv. Att vi gör det tillsammans att han gjorde det jag önskade att kan skulle hoppa.

Har inga bilder nu men det kommer den.

Ha en bra dag 💗

Likes

Comments

Ja vill bra ge er än tankeställare till den nya veckan. Jag vill nu att ni ska fundera på dom här frågorna innan du läser detta inlägg.

Varför krams du ?
Vilka kramar du ?
Vad känner du när du får en kram ?
Vad svarar du på när någon frågar om dom kan få en kram?
Hur ofta frågar du den frågan till någon ?

Jag kramar alla och ja krams väldigt mycket. Jag har bra fått ett nej på en kram det var när en tjej hade sån mens värk så hon mådde sjukt dåligt. Men det var den ända gången det blev inte ens stelt. Så jag jag tycker fler ska krams. Det kan göra någons dag. Om man har haft en hemsk morgon och så får man en kram så mår man mycket bättre.

Om jag skulle svara på frågorna så hade det låtit så här.
Jag krams efter som jag älskar kramar och jag har hittar nya vänner genom att kramar.
Jag kramar alla som jag börjar prata med om jag pratar med dom så böjar och slutar jag alltid med en kram. Eller om man ser någon så kramar men dom.
Jag känner mig glad och att men mår bättre. Jag svarar absolut och ger dom en kram. Jag får den frågan 6-7 gånger om dagen. Men jag får den frågan inte så ofta efter som alla vet att jag vill krams så dom bra kramar mig. Jag frågar den frågan typ 20 gånger om dagen till alla jag träffas.

Så nu när denna vekan börjar så vill jag att alla ska krams mer än vad om har gjort i hela deras liv. Och jag hade varigt jätteglad om ni och så uppmärksammar kramar på er Instagram,Snapchat,blogg,you Tube var ni än vill det.

Ha en bra dag 💗

Likes

Comments

Igår var det hopptävling på näset. Första klassen var super. Han var fin och pigg.

Fram ridningen var super. Allt gick super smidigt han lysande på en gång. Min framridning var helt perfekt. Jag travade han och gjorde tempoväxlingar och mycket volter.

Sen gick jag och hoppade fram. Jag började med att galoppera runt och känner att han är framme. Sen så tog jag lilla 2 gånger sen så tog jag reket och så skrittade jag. Sen tog jag oxen och gick.

Sen inne på banan var han super fin och framme ettan och tvåan när jag kommer till trean, så var allt exakt lika dant och ja hör att han slog i något. Då vänder jag mig om och ser bommen vika lite lätt. Fyran och femman var 10/10 sjuan och åttan blev också perfekt. Sen är jag på väg mot nian och då hör jag 4 fel och då hade trean rullat ner men man set inte det på filen alls.

Sen var det lag omgång

Det var inte än så bra framridning fram till 7 an var han super men där tvärnitade han 2 gånger. Även om han var framme och så men han blev störd av något och så hoppade han det på tredje försöket och så hoppade han åttan perfekt.

Så det var ju lite surt.

Men idag så var det dressyr hemma på klubben. Då var han super pigg och fin men jag blev lite slarvig inridning men allt anat var super bra och så kom jag tvåa. Är inte nöjd med inridningen för jag brukar få 7 men nu fick jag en 3a. Asså jag fattar inte hur jag kunde komma så snärt men sen på slutet fick jag 7 så det var ju bra.

Fram ridningen var bra men det var sten hårt underlag så det gick inte att jobba han så mycket. Men vi gjorde det bästa av saken.

Vet att det blev ett kort inlägg men har så mycket läxor jag måste göra bilder kommer sen:)

Ha en bra dag

Likes

Comments

Vet att bloggen ståt tom men är sjuk och ha så jävla mycket i skolan och så går man till 4 typ varenda jävla dag. Hur tänker dom sig att man ska hinna träna , göra läxor , blogga och va snäll och koncentrerad på lektionerna. Det får inte jag ihop i mitt huvud. Tänk hur jävla svårt det är för dom med tex. ADHD som ha svårt redan innan ja tycker det borde bli kortade men intensivare dagar. Jag ska ta upp detta igen i elevråd för jag sitter som ordförande och måste lyfta denna fråga. Typ alla mina kompisar är utbrända och jag är också nära gränsen. För man ska va elit tränad som ung. Många tjejer även jag får fel på knän och leder i ung ålder. Vart är vår värd på väg. Detta måste lyftas upp på skolor i hela Sverige. Om du tänker vad kan min röst göra? Den kan göra mycket när hela Sverige skriver. Om en börjar hakar dom andra på. Då märker politikerna denna fråga och den tas upp i högre makter. Jag ha pratar med några politiker från kommunen om att dom borde lufta denna fråga. Om alla kan säga det så blir det en stor fråga.

Men nu till något roligare jag ha fått en till familjemedlem i kavaj familjen. Det är en mörkblå Animo kavaj jag vet inte vad sorten heter men den är väldigt ovanlig.

Om ni vill kan jag göra en kavaj kollektion för man har ju några stycken. Skriv gärna vad ni tycker jag kan matcha denna kavaj med.

Ha en bra dag 💗

Likes

Comments