Idag har varigt en riktig mys dag där hela min familj bra tagit det lugnt ( familj = mormor , morfar , mamma , pappa och storebror)

Jag började dagen med en god frukost och sen så åkte vi till mormor och morfar. Dom bor som på "landet". Så när vi kom hitt åt vi lunch och jag åkte kyckling klubbor. Jag gillar inte riktigt sån här midsommar mat så jag brukar äta annan mat.

Sen så badade jag i sjön med min hund med det var väldigt kalt. Sedan så lade min bror upp ett nytt tränings schema för mig som jag ska prata mer om sedan.

Sen så gjorde jag en mini midsommar stång som blev väldigt fin. Det är typ bara 50 cm hög. För jag kände att jag inte orkade plocka så mycket blommar så det skulle behövas till en stor stång.

Sen fiskade jag och morfar och sen spelade vi kort och så jag har inte gjort så mycket. Snart ska vi äta jordgubbar med Nutella så någon ansträngde dag har det inte varigt direkt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag var jag prov red en häst men det kändes inte helt rätt så någon ny stjärna har jag inte hittat. Men snart lär ja göra det. För nu orkar jag inte med mitt liv det är så tråkigt utan häst. Jag vet inte vad jag ska ta vägen.

Men efter prov ridningen så åkte jag till stallet och då står min kompis på gången och hennes häst är klar och så frågar hon om jag ville trimma henne och så klart sa jag ja. Så då fick jag trimma i min älskade paddock och allt kändes som vanligt för en stund. Det var så skönt att allt var som det ska för en gång skull. Då kände jag verkligen att den resan jag gör nu är rätt. Att jag är gjort för detta att jag mår bra av detta. Det var skönt att få det svart på vitt att det är detta jag lever för. För ett tag var jag inne på att bli fittnes model men det kan jag ju va men också hålla på med hästarna. För jag är väldigt intresserad av hur kroppen går att forma av mat och fysisk ansträngning. Det är så intressant att man kan skapa och forma sin kropp utifrån vad man vill. Om man vill ha en platt mage så kan man träna sig till det. Om man vill ha väll formade ben kan man träna till det. Om man vill ha en lös och hängande mage kan man äta sig till det. Det är så sjuk att man kan ändra så mycket. Jag vill verkligen lära mig mer om mat och hur det påverkar oss och hur träning gör det. De finns så mycket olika träning sätt. Alla inte funkar på samma sätt. Att bli inspirerad av andra och pussla ihop sitt eget sätt.

Med det sagt vill jag bra säga att jag inte har tappat drömmarna av en ponny och att jag har funnit mitt rätta i livet och vet verkligen vad som är rätt för mig. Det känns både bra men också dåligt för jag vet att jag inte har det jag mår bra av just nu:(

Ha de bra 💛

Likes

Comments

Igår dog wi-fi så jag kunde inte göra något inlägg. Men vi var bra på stranden och åt glass och myste sista dagen. Sen åt vi jättegod middag på kvällen.

Men idag så har vi bara flygigt , väntat och väntat lite till. Så denna dagen har inte varigt så rolig. För när vi kom hemma så regnade det och var as kalt men nu så är jag taggad inför imorgon då jag ska prov rida och hitta på något sen antar jag.

Ha de bra 💛

Likes

Comments

Onda fötter och trötta kroppar. Denna dag var vi på morgonen oh kollade på La sagrada familia på morgonen det var andra gången jag såg den byggnaden det är helt sjukt hur dom byggde/bygger den. På ena sidan högt upp är det en julgran med fåglar och det är ödlor och gudar , fruktskålar och allt möjligt på. Jag kan inte sluta undra vart han fick inspirationen ifrån.

Sen gick vi och shoppade hela dagen. Jag köpte nya Adidas skor och det kändes i hjärtat att byta ut mina älskade superstat Adidas. Men dom är helt slutkörda jag köpte dom här i Barcelona i september och hat använt dom varje dag sen dess i alla väder. Så nu köpte jag ett par gröna stan Smith dom är jättefina.

Sen var vi och åt middag och sedan så strosade vi runt på gatorna och vi slutade med att ta en häggen-Duzz glass.

Ha de bra 💛

Likes

Comments

Idag var vi på stranden det var så mysigt och jag har nu äntligen fått en bikini linje så jag är såååå nöjd över dagen.

Sen så gick vi runt i gammla delen av Barcelona. För att vi inte hittade någon taxi. Sen landade vi på rummet. Sen gick vi ut och åt middag vid en resturang som ligger där vi bodde när vi var här i september.

Sen så gick vi till mitt favorit ställe Barcelona creps. Det var ett kärt återseende. Jag började nästan gråta för hur kul det vad att komma tillbaka till restaurangen.

Ha de bra ( sorry för kort inlägg )

Likes

Comments

Idag så började vi dagen med värdens bästa frukost. Den var sååå god jag åt nutella pannkakor med frukt och ny pressad apelsinjuice.

Sen så började vi gå mått shopping. Jag köpte en bikini över del och ett par fladdriga shorts. Sen handlade mormor och mamma massor men jag hittade inte så mycket.

Sen gick vi till katedralen och så gick vi till vår favorit resturang som ligger typ ett "kvarter" bort från katedralen. Kommer tyvärr inte ihåg vad den heter:( Sen så gick vi ner till hamnen. Där så ser vi på båtarna. Så säger mamma ska vi inte åka en båt tur och så var det en båt som precis skulle gå och så hoppade vi på den och det bästa var att jag fick åka grattis efter som jag är så snygg Hahah. Den turen tog bra 40 min sen så strosade vi runt vid vattnet.

Tidigare på dagen ville vi köpa skor och krämer men det är jobbigt att bära men vi sa vi går upp sen och köper dom så vi tog en taxi från hamnen och upp till Adidas och så köpte mamma röda Adidas skor och jag tofflor. Sen gick vi till rituals och köpte en body mist och läppsyl.

Sen när vi var påväg tillbaka till lägenheten så går vi in i en supermarket och han försöket "luta" oss på pengar för att han inte kunde räka och han kunde varken spanska eller engelska så kommunikationen gick inte så bra.

Men nu har vi landat på rummet och ska ut och äta ikväll.

Men sammanlagt har vi varigt ute i 9 h i 29 garders värme och gått 1,2 mil. Men kan säga att det känns i fötterna.

Vi åt tapas till middag det var inte så gått. Men imorgon ska vi äta på en jättefin tak teras med pool och massa lyx. Det blir stranden på dagen så man jobba på brännan.

Ha de bra 🌞

Likes

Comments

Idag så började redan till Barcelona men min mormor och mamma. Inlägget blir sent efter som vi kan fram sent från den händelserika flygturer.

Det börjar med att vi åker till Stockholm det går jättebra allt flyter på. Vi träffar lite kompisar på flyget allt går bra.

Sedan kommer vi till Arlanda där allt trassel började. Vi är först på terminal 2 där det inte finns någon taxfree vilket suger. Så vi gick till terminal 5 där åt vi på o'leris och jag handlade på Viktoria Secret och Apoteket. Så klart köpte jag lite godis.

Sedna när vi skulle cheka in så fanns vi inte registrerade i systemet men vi fanns på biljetterna men inte på passagerare listan. Det tog typ 1,5 h för oss och en massor som jobbade där att lösa det. Sedan så kom vi med flyget. Men då hamnar vi med dom som jag möhippa och svensexa så det lätt en hel jävla del och dom flög runt och allt hände. Jag pratade spanska med en flygvärdinna det var väldigt intressant.

Nu är vi framme i vår lägenhet det är supermysigt. Adda mig på Snapchat : sagasahlm för vlogg här ifrån.

Ikväll var vi bra på en liten resturang o h åt världens godaste middag nu är det bra att mysa ner sig. Sen ska vi upp imorgon och shoppa!!!

Ha de bra 💛

Likes

Comments

Nu är det äntligen sommarlov som jag har längtat. Men jag kan inte riktigt förstå att det är det jag tycker att dom här terminerna har gått så fort.

Men jag är väldigt besviken på min skola för att när det var utdelning av stipendium och för allas instanser så tar dom inte upp skyddsombud och elevråd samt vår extra satsade grupp. Jag tror det är för att vi går imott skolan i vissa frågor och att vi satsat på elevens bästa. Men det tycker jag är riktigt dåligt så detta kommer jag definitivt ta upp när vi börjar igen. För jag tycker vi ska stödja alla grupper inom skolan för att få ut maximalt utav våt skolgång. Så sommar lovet böjar ju inte på topp med besvikelse och ilska på skolan som inte i detta läge har stöttat alla grupper.

Jag är rätt så nöjda över mina betyg men jag nådde inte riktigt så högt som jag ville. Men jag är ändå nöjd över min prestation då jag inte haft som bästa förutsättningarna. Men nästa år då jävlar ska jag höga ännu mer. Jag fick bra betyg i dom ämnena jag satsar i.

Men nu så ska jag packa inför Barcelona. Det kommer ett inlägg ikväll vad jag har packa och vad jag har för tips hur man packar . Då jag kan säga själv med handen på hjärtat och glimten i ögat att jag är väldigt bra på att packa.

Ha de bra 💛

Likes

Comments

Snart är det äntligen sommmarlov och jag startar mitt på bästa sätt. Med att åka till Barcelona. Idag har jac gått och gått och varigt på massor utav äventyr.

Kommer bli bättre uppdatering snart då jag inte riktigt fått ihop allt med "jobb" skolavslutning skolan och allt men imorgon ändras de för då är det sommarlov

Ha de bra 💛

Likes

Comments

Ikväll var jag i stallet och abstinensen efter häst blev både större och mindre. Jag var och grattade mina kompisar efter deras superprestationer från tävlingarna i helgen.

Sedan så kollade ja också på min kompis som var och tränade hos "mig". Hon har en ny ponny så det var roligt och intressant och se hur den var. Dom passar jättebra tillsammans och kommer bli ett superbra team.

Sen så kolade jag på andra som tränade och vi skrattade och hade roligt. Så det gör ju att man saknar det mer när man inte kan få den lyckan varje dag. För det är just det jag söker nu lyckan och kärleken från vänner men framför allt från hästen.

Men jag fick skritta av min kompis Superfin häst så det kändes bra att få sitta i sadeln igen. För man känner ju verkligen att något fattas när man inte har en häst.

Nå nog tjatat om detta. Som sagt skulle ja ha sprungit ett lopp imorgon men har varit så sjuk så jag inte kan vara med :( så det känns ju lite surt. Men det är inte så jag hade tänt vinna för med handen på hjärtat kan jag ärligt säga att min kondition ligger inte på top och jag hade inte tränat något speciellt för det eller jag hade inte tränat något alls.

Men jag ska börja träna mycket och få min drömkropp men när den resan börjar får ni så klart vara med på den!

Nu blir det mys ner sig i sägen och se på bigest loser!

Ha de bra 💛

Likes

Comments