View tracker

Tisdag morgon och det är full fart på lillan i magen. Sparkar och sprattlar. Igår var hon lika aktiv när vi var på ultraljud. Det var fjärde gången eftersom de har kollat upp oss sedan i september. Då hade jag lite föreliggande moderkaka men nu har allt rättat till sig vilket känns bra. Med ny teknik kunde läkaren även titta på bebben i 3D vilket var riktigt häftigt för då framträdde plötsligt ett ansikte, sååå söt!! Men hon är även en bestämd liten dam som inte lät sig fotograferas i första taget ;)

Efter det besöket åkte vi för att hälsa på våra vänner i staden och deras liten på 11 månader. Ett otroligt charmtroll med ett stort leende på läpparna under vårt besök. Vi drack gott te i lösvikt, något jag kommer att inhandla fram över, en härlig tesamling att bjuda gäster på :)
Hade en bättre dag igår vilket jag var glad för, hoppas att det ska komma fler sådana. Idag har jag ganska mycket värk i kroppen så blir till att ta det lugnt och vila. Men man får ändå försöka att röra på sig en del för att hålla igång leder och minska risker för annat.

Och tänk att vi är en vecka in i december snart, vad tiden går fort. Finns så mycket man hade velat göra, bakat, packat... 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Ännu en söndag utan bakfylla, så skönt! Kan rekommendera att vara gravid ;) nu lyser två ljus och vi är ännu närmare jul.
Blir nog en liten tur i dagsljuset strax, 3 grader varmt ute :)
Ha en go söndag och andra advent! 🕯

Likes

Comments

View tracker

Någon som haft denna känsla av att vara annorlunda? Jag har haft den under hela mitt liv. Det kunde emellanåt kännas jobbigt när man var yngre men numera har jag lärt mig att se det som en tillgång. Att t ex kunna gå sin egen väg och vara precis som man är.

Idag är det dessutom 1 advent, inte långt kvar till jul nu :) här hemma älskar vi julen, inte den materiella sidan av den utan själva känslan av värme och gemenskap.
Vad gäller materiella saker är det mesta till bebben nu inhandlat, både nytt och second hand. Dyrast var nog barnvagnen för 3000 men spjälsängen fick vi bra pris för, 200 spänn :) vi har sagt till nära och kära att om de tänker köpa julklappar så får de köpa till bebben i stället för till oss.

Både jag och sambon har dessutom fått inre bilder och känslor av hur det kan komma att kännas när hon föds så har en känsla av att bebben sänder oss förnimmelser om att hon kan komma tidigare än vi tror, spännande är det! Vi får helt enkelt påbörja flytten så snart vi får tillgång till huset :)

Önskar dig en fin dag!

Likes

Comments

Tisdag kväll och ute blåser friska vindar. Vi gottar oss med tända ljus, julfika och värmande brasa. I år blir det inte så mycket julpyntade i och med att vi snart ska packa ner vårt hem i lådor. Nästa år ser vi äntligen fram emot att få flytta in i vårt alldeles egna hem :) sedan väntar vi ju på vår nya familjemedlem vilket är det mest fantastiska under nästa år :)
Men allt är inte lycka, just nu är jag sjukskriven december ut för ledvärk, värk i kroppen, ben, nacke, you name it... fattar inte vad det kan vara, möjligen för mycket vätska i kroppen och en ökad vikt med ca 20 kg. Aja, det är sådant man ändå gladeligen får stå ut med när man vet vilket litet mirakel som väntar ❤️

Likes

Comments

Godmorgon! Älsklingen är nere till affären och köper goda frallor. Själv har jag precis dragit på mig stödstrumporna. Ser ut att kunna bli en riktigt fin dag så långpromenad (eller så långt som funkar med mina svullna fötter) står på schemat, sedan en sväng förbi hos mormorfarn på kaffe. Måste ju visa upp magen :)
Sedan skriva lite brev, varit dålig på det :/
men här har bara hänt så ootroligt mycket, vet inte hur mycket jag ska avslöja, än....

Ha en fin helg, halloween och Samhain!

Likes

Comments