Vad tycker du är sann lycka för dig? 😊 Här följer en Intervju med en filosof och professor angående vad som gör människor lyckliga...

Källa: SVT

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Det är kul med före- och efterbilder :) Här är en del av skötbordets hörn i rummet. Blev mycket nöjd med den blommiga tapeten, passar fint till vårt countrylife.

I övrigt en lugn dag här hemma, massa dimma ute så inget kul väder precis. Sambon var iväg till veterinären tidigare idag. Vi har vaccinerat våra tre katter som nu snart ska börja vänja sig vid att vara ute. Grannen har också tre kissemissar så här blir det ett himla kattliv.

Sambon håller nu på att lasta ett släp med saker som ska till tippen. Brukar bli en del när man flyttar. Blir skönt att få bort sådant man inte behöver, annars står det bara och "blockerar energi" så att säga. Dessutom vill jag kunna använda garaget till att måla om lite möbler när tid finns.

Likes

Comments

Haft en riktigt mysig söndag. Dagen inleddes med frukost i form av bananpannkakor:
2 pers
- 2 bananer
- 4 ägg
- 1 tsk salt
- lite vaniljsocker

Sedan åkte vi till lillans mormor för att äta lunch. Gammelmormor och gammelmorfar var också där. Till lunch blev det en riktigt god fiskgratäng med räkor i och som efterrätt en mumsig blåbärspaj med vaniljvisp. Lillan var såklart dagens stjärna :)
Efter detta beslöt vi oss för att ta en 45 minuters promenad längs havet. Det var något kyliga vindar och dimma men skönt att få komma ut och röra på sig. En riktigt mysig dag!

Köpte en bukett tulpaner åt min mor, ett säkert vårtecken :)

Likes

Comments

Efter dagens långvandring smakar det fint med en sallad :)

- rökt lax
- avokado
- ägg
- fullkornspasta
- liten rödlök
- örtsalt
- lite balsamvinäger
- turkisk yoghurt

Likes

Comments