Hösten är visst här nu. Dock verkar värmen hålla i sig för vi har fortfarande omkring 20 grader ute fast det är kyligare vindar. Hoppas nu på en lång och varm höst.

Hur som helst händer det inte mycket i mitt liv just nu, är sjukskriven i två veckor framåt och kollar serier på Netflix. Har inte riktigt kommit mig för att skriva något här då man varit lite orolig och ibland nedstämd. Hoppas dock att det ska bli bättre. Hade en kraftig blödning för ca en vecka sedan och trodde det värsta men visade sig vara något annat så den lilla mår bra. Nu är det bara vila, vila och vila som gäller. Skulle ha börjat arbeta på nytt jobb och har som tur är en förstående ny chef så det löser sig ekonomiskt. Ibland blir saker och ting inte riktigt som man tänkt sig men man får ta en dag i sänder.

Vi har inte gett upp drömmen om ett hus och har tre visningar inplanerade fram över. Till en av visningarna skulle det komma mellan 15-20 familjer!!! Verkar vara många som vill flytta ut på landet nu för tiden.

Ha en fin höstdag!

Likes

Comments

Hinner knappt blogga för tiden springer iväg. I söndags var vi en tur söderut för att inhandla vagn. I slutet av februari stundar nämligen nya tider då vi ska bli föräldrar. Det känns fantastiskt roligt. Blev jättenöjd med fynden vi gjorde på blocket, trots några år på nacken en riktigt fin och fräsch Emmaljunga vagn, liggdel och sittdel. På köpet fick vi myggnät, ett paraply och ståbräda. Köpte även en bärsele "Baby Björn" nästan helt oanvänd för 150 kronor. Sammanlagt gick allt på 2150 kronor :)

Igår var vi till barnmorskan och jag tog en massa prover, allt såg bra ut. Har varit och är ganska trött men enligt barnmorskan är det bra att sova och vila mycket.

Idag fick jag veta att jag fått jobbet jag sökte i somras. Börjar inte förrän i september så jag tycks få tre veckors ytterligare ledighet. Men det behövs. Hoppas att tröttheten kommer att ge med sig och att det ska bli bättre.

Likes

Comments

Jobb i två dagar och sedan är man lite ledig igen. Det sägs att sommaren ska göra en sista comeback nästa vecka så vi får se vad som sker. Har lite utflyktsmål och hustittande inplanerat så det blir en mysig vecka att se fram emot :)
Sitter på jobbet och går igenom papper och annat, städar och pratar med goa kollegor.

Bild från ett favoritställe, när det var vår och man visste att en härlig sommar väntade...

Likes

Comments

Vår semester påbörjades för två veckor sedan och ännu är det ett tag kvar. Men jösses vad dagarna går fort. Första veckan var det fullt upp med släktträff och besök. Denna vecka har vi tagit det rätt lugnt. Jag jobbar två dagar nästa vecka och sedan är jag ledig igen, skönt. Skulle egentligen jobbat 5 dagar men hade räknat fel på semesterdagarna. Vilken go känsla när man hade fler dagar att ta ut än man trott :)

Ordspråket här ovan gillar jag skarpt. Hoppas att det ger oss tur nu i vårt husletande, någon gång ska det väl vara vår tur. Hoppas även att det ger mig tur i arbete fram över. Orkar helt enkelt inte att pendla en vinter till på den där vägen mot nuvarande jobb. Det händer olyckor var och varannan dag för att folk kör som idioter. Dessutom är det inte kul att köra bort 2 timmar av dagen tur och retur. Så jag sa upp mig. Får se vad som sker, har sökt ett jobb som jag väntar svar på, blir det inte det blir det något annat. Har en känsla av att det löser sig.

Aja, imorgon ska vi på kalas och på måndag kika på ett hus, vi har hittat några intressanta objekt nu :)

Likes

Comments