Vet ni, strax efter att jag la ut mitt inlägg angående träning och vart man ska träna så ringde en tjej från Wellnes studios och sa att jag har vunnit en gratis träningsvecka hos dom som Student! Hur sjukt är inte det? Så nu sitter jag och väntar på att en person får Wellnes ska komma och möta upp mig! Det ska bli väldigt roligt och nu får jag verkligen en chans att provträna här, sen får jag väl göra en utvärdering efter det och se om deras upplägg passar mig. Nej nu kommer hon när som helst så jag får väl skriva färdigt, vi hörs sen!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Åh jag blir så himla glad, min fina vet precis hur man ska lyfta en dålig dag. Förlåt om jag skryter lite nu men jag vill bara säga tack min fina kille, tack för att du är den du är. Det finns ingen bättre. <3

Likes

Comments

Till er som går eller har gått eller känner någon som går på gym, vilket ska man välja?? Jag har aldrig gymmat regelbundet, gått någon enstaka gång men inte mer än så. Vanligtvis har jag sprungit eller tränat i någon form hemma, men nu har jag haft uppehåll vilket min kropp mer gärna påminner mig om mest hela tiden hehe. Jag rider vilket självklart är jättebra träning på många sätt, men jag vill ha någon komplementträning där jag använder andra muskler och dylikt. Min kropp har väldigt hög förbränning (tacka gudarna för det då jag typ älskar allt onyttigt) men jag behöver bli mer "allround" tränad om ni förstår.

Så jag behöver er hjälp nu, vilket gym ska jag välja? Eller finns det någon annan träning ni kan rekommendera?

Likes

Comments

Hej kära vänner! Jag hoppas allt är bra med er och att veckan har börjat på bästa sätt. Den här veckan händer det inte något speciellt eller extra, förutom att jag ska tävla på Söndag vilket egentligen inte var med i min tävlingsplanering tidigare. Men då jag knappt har tävlat i sommar och Linus känns så sjukt fin just nu anmälde jag mig. Som jag tidigare har sagt är det här året ett uppbyggnadsår, jag jagar inget och har noll press på mig själv. Självklart anmäler jag aldrig en häst till något den inte är redo för, vi har varit tävlingsredo hela året men jag har valt att inte tävla. Jag kan förklara lite mer i ett inlägg senare.

Jag tänkte dela med mig lite av min veckas planer!

Mån: Läsa litteratur och förbereda mig för veckans föreläsningar. Annars blir det stallet och rida.

Tis: Föreläsningar på kvällen, jag har anmält mig till två frivilliga föreläsningar om akademiskt skrivande då jag tror det är bra att ha inför framtiden. Åka förbi gymmet och skaffa ett gymkort.

Ons: Föreläsning mitt på dagen, sedan hem och rida. Eventuellt möta upp en vän i stan.

Tors: Föreläsningar mitt på dagen, hoppträning hos Linda på kvällen.

Fre: Ledig från skolan men jag måste läsa lite litteratur. Jogga Linus och göra stallet.

Lör: Göra iordning inför tävling. Rida markarbete, ev till ridhuset.

Sön: Tävla, den ligger rätt långt bort så det lär ta hela dagen.

Vad har ni för er?

Likes

Comments

Idag är det måndag vilket betyder plugg och hästar på schemat! Så himla skönt att solen lyser så hästarna slipper gå i regntäcken, snart måste dom ha täcke varje dag/natt i några månader så snälla solen stanna ett tag till!!

Alltså jag måste bara berätta om min dröm, såhär var det. Jag var ute i stallet och hade precis ridit, det var mitt på dagen och solen lyste. Sen när jag skulle gå in så blev det bäckmörkt, i drömmen var klockan tre på dagen... Jag minns att jag mådde jättedåligt för det, att solen bara försvann liksom. Men när jag vaknade insåg jag att jaa det är ju faktiskt så vi har det nästan halva året" Alltså, Näe. Jag tycker det är ok att det blir mörkt vid 19 tidigast 18, då är det ändå kväll men inte tidigare. Okej nu blev jag lite negativ, men jag vill nog egentligen hålla kvar i sommaren ett litet tag till bara!

Våra fina hundar <3 Homer ska alltid bära på något när man är på promenad, idag ville Skilla göra likadant som storebror! Sötnosar <3

Likes

Comments

Nu har vi precis varit på en utställning på Kalmar Slott. Detta är konstverk som är gjorda av enbart papper och om jag inte minns fel heter sen Medici, den är helt fantastisk! Det är en kvinna från Bulgarien som har gjort dessa för tio år sedan, nu fraktas de runt i hela världen för att beskådas av oss. Imorgon ska den till USA och vara där i flera år! Kan varmt rekommenderas från mig!

Likes

Comments

Alltså, jag blir så trött på mig själv. Jag körde in till stan idag då jag skulle möta upp min moster för att gå på en utställning. Tror ni inte att jag kör in en timme för tidigt!!! Sånt här brukar aldrig hända mig... men jaja nån gång måste väl va första gången. Men när jag hade lugnat mig lite och insett att det är inte så farligt så tänkte jag att "ja jag passar på att åka till malkars för att få ett gymkort" sagt och gjort. När jag väl kom fram till Malkars så kom jag inte in för då var det tydligen inte bemannat fören vid 16 i eftermiddag, gaaaah!! Det är ju inte deras fel men åh vad trött jag blev. Så nu satte jag mig i bilen och bloggar lite istället, känner mig så förvirrad! Men visst alla kan se fel ibland, nu är det som det är och jag är egentligen lika glad för det. Nu fick jag ju en perfekt bloggstund istället, det kanske var meningen? Nej nu får jag nog köra så att jag inte blir sen istället haha, det hade inte förvånat mig idag dock!!

Likes

Comments

Idag är det Lördag och här blåser det rätt mycket idag, funderar på att åka till ridhuset om inte blåsten lägger sig. Nu har jag ridit i regn hela veckan så då tycker jag att jag förtjänar det! Man måste kunna rida i dåligt väder med så länge det inte är farligt, lite regn har ingen dött av till exempel. Rätt som det är kommer man till en tävling där regnet öser ner, då måste hästarna vara vana vid det och det blir dom ju inte om man inte utsätter dom för det. Men min häst är han vid det och stör sig inte direkt på vädret, så därför tycker jag att vi kan åka till ridhuset idag!

Annars är det plugg, plugg och lite mer plugg som gäller idag. Det är väldigt mycket litteratur som är bra att läsa så just nu läser jag mest hela tiden känns det som. Men det är faktiskt mysigt, det handlar ju ändå om saker som är väldigt intressanta för mig. Men jag blir så trött i huvudet när det ända man gör är att läsa, därför försöker jag varva med filmer, poddar och dylikt för att det ska bli lite lättare. Det funkar faktiskt, men ibland finns den info jag letar efter bara i böcker så då är man så illa tvungen att tugga sig igenom sidorna ändå. Men som sagt ger man sig tusan på det så går det!

Hoppas att ni får en fin dag!!

Likes

Comments

När vi var på eko så såg jag en jättesöt liten skattkista som jag var tvungen att köpa. Visst är den fin! Jag har letat efter någon bra burk eller dylikt att förvara hästgodis i, plus jag ville ha något lite roligare än vanlig plastburk. Så när jag såg denna kunde jag inte låta bli! Den är helt perfekt! Så nu har jag en liten skattkista i stallet, vad passar bättre än en skatt åt min skatt liksom?

Likes

Comments

Nu har jag äntligen satt mig ner för att skriva ihop ett inlägg om det jag har pratat om ett tag nu. Jag har som sagt haft något för mig om dagarna ett par veckor, ett nytt kapitel som har börjat i mitt liv. Är det någon som har lyckats lista ut vad det är?

JAG SKA BLI ARKEOLOG!! Japp ni läste rätt! Jag började på universitetet förra veckan, nu väntar 3 år av studier sedan troligtvis 2 år för att få master, så om fem år är jag förhoppningsvis klar med studier! Jag är så himla lycklig och taggad på livet, jag känner verkligen att jag har hamnat rätt. Men med det sagt vill jag även vara tydlig med att jag är 20 år, jag kanske ändrar mig om en vecka och hoppar av. Så kan det vara i livet, men som det känns nu är det inte särskilt troligt då jag tycker det är så intressant och roligt. Nu vet ni vad det är jag har pysslat med och kommer att pyssla med ett tag framöver. Så nu får ni även följa min blogg som arkeologstudent!


OBS bilderna är lånade från google.

Likes

Comments