Hej och välkomna till min blogg!!! Eller hur man nu söger...? Vi får se hur aktiv jag blir denna gången!

Redan när jag var runt 8 år så skaffade jag min första blogg. Jag kommer ihåg att det var framförallt mina föräldrar som ville att jag skulle ha en blogg då och hjälpte mig att skapa den. På den tiden så skrev jag nämligen mycket. T ex skrev jag långa texter om min dag och tankar på datorn i olika word-dokument. Detta upptäckte mina föräldrar och tyckte att de texterna lämpade sig bra på en blogg. Problemet med blogginlägg dock har alltid varit att de känns så offentliga. Även om jag vet att ingen läser min blogg så går det ändå inte att vara helt personlig i det man skriver när man vet att andra kan läsa det. Så efter att jag skapat min första blogg så slutade jag skriva sådana där långa "word-dokument" och skrev mer kanske lite kort om min dag och fokuserade mycket på att ha fina bilder till inläggen. Men det kan också vara kul, bara på ett annat sätt.

Jag har haft måååånga bloggar sen den där första bloggen mina föräldrar hjälpte mig att skapa. De flesta av dem hade så konstiga namn att jag vet inte vad och tillräckligt pinsamma inlägg att jag inte gärna visar de för någon annan än mig själv hehe. Det var även länge sedan nu som jag hade en blogg sist. Det känns som att bloggar försvann lite när youtube blev större? Med denna blogg iallafall hoppas jag att jag har mognat lite sen mina andra bloggar men det är nog dumt att ha höga förväntningar.

Efter sommarlovet så åker jag till Frankrike och tänkte att det då skulle vara kul med en blogg. Både för min egen skull att komma ihåg året men även ifall andra är intresserade av att se vad jag gör under året i Frankrike. Dessutom tänker jag att det kanske är ett bra sätt för att inte tappa svenskan skriftligt då jag åker dit och allting är på franska.

Lite konstigt första inlägg kanske men aja, nu är bloggen igång iaf!

Likes

Comments