Som många vet är det över med vårt förhållande...jag tycker det känns hemskt, så mycket vi gjort och upplevt, men jag får acceptera det... Jag vill ändå att alla ska veta att jag fortfarande älskar henne! Geraldine har blivit väldigt konstig då hon helt ignorerar mig! Tack för ni läste och förlåt för jag tar ut mina känslor här men tyckte det var dags

//Oliver

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vet att jag tjatar om detta men alltså, 5 dagar!

//Geraldine från mobilen

Likes

Comments

Som rubriken lyder så har vi snart tillbringat ett år tillsammans, Oliver och jag.

Det har inte alltid varit lätt, vi har gått igenom många svåra prövningar som de flesta andra förhållandena gått sönder av. Men vi har tagit oss igenom de prövningarna och vi kan nu i efterhand pusta ut ordentligt. Känna oss stolta över allt vi gjort.

Men det har inte bara varit tufft, vi har haft extremt roligt också! Så många minnen som vi har skapat tillsammans och så många fler som ligger framför oss. Det här året är bara början!

Det känns helt ofattbart, ett år tillsammans med Oliver. 12 månader, 52 veckor, 365 dagar.

Vi vet så mycket om varandra, efter bara ett år. Vår kärlek har växt för varje dag som gått och vi har blivit så starka tillsammans. Vi bråkar fortfarande ibland, men vi lägger oss aldrig osams. Och hallå, vem sa att tvåsamheten skulle vara enkel? Kärleken får man ALDRIG sluta jobba för, då går det åt skogen med alltihop, och det vill man ju inte.

Nej, jag är så lycklig att vi inte gick isär när det var som värst. Att vi höll ihop. Det är inte det bästa i alla fall, man ska inte vara rädd för att bryta när det går över gränsen. Men för oss funkade allt och jag är så glad över det.

Kärleken är det största man kan få av någon annan, glöm aldrig det!

Likes

Comments

Hej allesammans, Oliver häär!👍 jag å Geraldine har knappt uppdaterat alls här, sorry för detta!
Nästa helg är de ALLA HJÄRTANSDAG! Å de skulle man kunna kalla en relationsdag! Hoppas alla ska ha de riktigt trevligt! Själv ska jag å G ha konfirmation (hehe kul vilken fin dejt) aja får duga! Nog snackat om oss! Ni läsare ska ni ha nå kul för er som ni vill dela med er? Gör gärna de i kommentarerna här nedan så hörs vi i nästa inlägg!
Tack å hej leverpastej 😊


Likes

Comments

Tänkte nu skriva om något som drabbar nästan alla, nämligen svartsjuka.

Att leva ihop med en annan människa är ibland tufft bra det. Kärlek är komplicerat och det är det för oss alla någon/några gånger. Speciellt i tonåren kan kärlek vara ett väldigt trassel eftersom det är mycket som händer i både kropp och knopp i övrigt, för att inte tala om skolan som jag tror att de flesta tonåringar känner stor stress över idag.

Som om inte det vore nog så finns det även svartsjuka som nästan ALLTID lägger sig i och förstör på något sätt. Personen man varit ihop med kanske har ett förflutet fullt av andra tjejer/killar som h*n "playat" eller vad man ska kalla det, man kanske är ängslig som person och vill hålla hårt i den man älskar, tidigare förhållanden kanske gått åt h*****e, trassliga familjeförhållanden, man kanske inte alltid haft sådan väldig tur med kärleken och därför vill hålla i den när man väl hittat någon som vill vara med en, man kanske bara känner att "den här personen är det jag letat efter, mitt livs kärlek!", ja det finns många olika anledningar. Vi kan nog i alla fall enas allihop som någonsin varit med om svartsjuka i någon form att det är hemskt jobbigt att vara svartsjuk, vara ihop med någon som är det och att det kan ställa till en hel del. Den kan också vara väldigt svår att få bort. Därför kommer här mina bästa tips!

Prata om det tillsammans!

Ta upp med din kille/tjej att du har problem med svartsjuka och kom fram till en lösning tillsammans. Här gäller det ibland att kompromissa, från båda håll!

Tänk efter

Fundera själv på om det är nödvändigt att du blir svartsjuk över vissa saker. Ibland kanske man själv är lite för nojjig och då är det något man får jobba på. Var inte rädd för att ta hjälp, om det gynnar din relation och om du värnar om din partner kan det vara värt det!

Hjälp din partner

Om det är din partner som är svartsjuk men h*n inte tar initiativ att prata om det, gör det du! Ta upp problemet utan att vara anklagande på något vis. Ett bra sätt att konfrontera ett sådant problem är att säga t.ex. "när du ..... blir jag ledsen för att ......" eller " när du .....blir jag arg för att. ...." o.s.v. Om ni fortfarande inte kommer någonstans, föreslå att gå till en parterapeut eller liknande. Det kan vara svårt, men ge det ett försök!

Fastna inte!

Om din partner är svartsjuk, sätt upp en gräns för hur länge du orkar. Du får inte känna att du blir brommsad av din partners svartsjuka. Du måste få leva ett liv du också. Sätt upp en gräns i ditt huvud, t.ex. när ni pratat om det si och så många gånger, gått till parteraoeuten o.s.v. så är det nog! Din gräns är individuell och var inte rädd för att stå på dig. Du måste må bra!


Det var mina tips! Tänk på att alla relationer är olika och att alla dessa kanske inte passar just er, men här var några tips i alla fall! Ta de och använd de som ni vill! Hoppas att ni hittade något ni kan bli hjälpta av i alla fall.

Likes

Comments

Hej alla bloggläsare ville bara snabbt berätta för er att jag (Oliver) är helt ovetande å ny på bloggandet, så skulle behöva er hjälp med att kommentera alla fel men även rätt jag gör för att ge er det bästa möjliga att läsa här👍

Likes

Comments

​Hej hej kompisar!

Här är vårt ALLRA FÖRSTA inlägg! 

Därför tänkte vi berätta lite kort om oss själva och lite mer ingående om bloggen.

​Om Oliver:

Jag är en kille på 15 år med humor och brinner för min dator (spel) jag kommer vara med i bloggen men det är Geraldine som kommer vara huvudägare skulle man kunna säga, de var allt  jag hade att säga. Hej då :)

​Om Geraldine:
​En tjej på 15 år som brinner för Oliver, mode, smink, hästar och att BLOGGA! Satsar stenhårt på skolan och träningen. För vardaglig uppdatering om det får ni gärna kolla in min blogg, som finns länkad i sidomenyn! Här kommer, som Oliver skrev, förmodligen jag vara mest aktiv, men vi ska göra MÅNGA inlägg tillsammans också såklart! 

​Mer om bloggen:
​Som det står i sidomenyn är detta en relationsblogg som kommer handla om oss och vårt liv tillsammans. Vi kommer uppdatera typ 4 ggr/månad, ibland mer. Eftersom skolan tar mycket tid från oss båda, min blogg tar massor av tid, vi vill vara med varandra och för att vi inte alltid har något som är väsentligt att skriva så känns 4 inlägg lagom såhär till en början. Men som sagt, det är liksom minimum, det kan bli mer också. Hoppas ni gillar det ni läser och vill följa våran blogg! 


KRAMAR FRÅN OSS BÅDA!

Likes

Comments