Tjenixen! Allt bra med er? Med mig är det bra, lite trött bara men det är inte så konstigt när jag lägger mig sent och går upp tidigt, så...

Måste börja med att säga tack för alla fina kommentarer<3 Ni är alla hur fina som helst!!!

Idag blev jag väckt vid 8, mamma och daniel skulle iväg och jobba så jag var tvungen att vara med bob. Haha låter som att jag inte vill vara med honom, "tvungen", men det är klart jag vill! Vem vill inte vara med den mysigaste och snällaste hunden liksom? Nåväl, vi somnade om och vaknade för kanske en timme sedan, så skönt! Behövde en sovmorgon!

Jag fixade ihop lite pasta och skinka, satte mig framför teven och kollade youtube bara - standardmorgon.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag har på senaste tiden märkt att jag har fått en hel del nya läsare, vilket är jättekul! Men eftersom jag inte riktigt berättat för er vem jag är så kanske det skulle vara kul med en frågestund, eller?

Fråga vad ni vill! Jag är väldigt öppen och svarar på allt!

Likes

Comments

Hej på er! Jag lever, mer än någonsin faktiskt. Dom senaste dagarna har varit så himla bra. Jag mår så himla bra. Jag har umgåtts med fina människor och bara varit allmänt lycklig! Jag hade inte kunnat få en bättre start på sommarlovet. Vädret har inte varit det bästa, så det är det enda jag kan klaga på, men det gör inget för jag har spenderat dom två senaste dagarna på hotell med finaste killen<3 Vi har badat, ätit god mat, kollat film, gått mysiga kvällspromenader och bara haft det allmänt mysigt! Han har skämt bort mig extremt haha<3 Finaste. Nu kommer vi inte ses på cirka tre veckor:( Det suger!

Idag åker jag hem och sen på söndag drar vi till Gotland en vecka och sen stannar vi även i Eskilstuna en vecka. Ser fram emot det, en liten familjetripp haha<3 Det blir mysigt!

På fredag är det ju midsommar och planen är att jag ska dra iväg på fest med lite kompisar, vill passa på att umgås med alla innan jag åker iväg. Fast ska ju bara vara borta i två veckor, men ändå, haha.

Likes

Comments

Tjabba!

Hoppas allt är bra med er, med mig är det bara bra<3 Jag har precis fixat mig och ska snart bege mig in mot stan för att åka hem till Anna och umgås med henne, Sanna och Amanda. Anna har fyllt 18 så vi ska fika och fira henne lite, det blir nog kul, eller det är alltid kul att umgås med dessa tjejer<3

​Livet leker hörni! Njuter till fullo av mitt sista sommarov ever</3 Får ta vara på det och hitta på massa kul! Har en hel del roliga saker inplanerat den här sommaren!!

Likes

Comments