A TOUCH OF BLUE

Hej bloggis! Ser ni hur bra mina naglar matchar min tröja? Jag har verkligen fått en stor kärlek för färgade naglar och tröjor, eller ja - färg överhuvudtaget. Förut var jag den som alltid hade svarta kläder, från topp till tå, men nu är jag helt tvärtom. Ni ba vi VET:) Anyway, livet rullar på som vanligt. Jag har umgåtts med vänner, familjen och pojkvännen. Har dessutom varit på bio och sett IT, jag grät - av rädsla alltså. Jag är verkligen den personen som blir rädd för alla skräckfilmer! Höll för ögonen en stor del av filmen, väl spenderade pengar med andra ord:) Inte för att jag betalade för bion själv haha<3

/ S

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

RED SWEATSHIRT - GINA TRICOT

/ S

Likes

Comments

Sedan sist jag uppdaterade er har jag hunnit fylla 18 och haft födelsedagsfirande, jag har haft myskväll med mina tjejer och fått massa fina presenter. Jag är verkligen tacksam<3

Jag har fått massa otroligt fina blommor! Tack alla<3

Silvertema!

Prinsesstårta aka ett måste.

18 års ballonger, också ett måste! Dock var vi inte så talangfulla på att hänga upp dom eftersom dom ville vrida på sig hela tiden, därför jag står och håller i ballongen lol.

My love.

Jag har haft bästa födelsedagen helt klart, tack alla som kom och firade mig<3 Funderar nu på om jag ska ha 18års fest eller bara bjuda över några tjejer på en drink eeeeller gå ut med tjejerna någon kväll. Men bästa jag har varken något pass eller leg. Applåder:):):) 

/ S

Likes

Comments

Hallå, kolla in mina nya jeans!! Finns att fynda på bikbok för 599kr. Jag är kär i dom, så pass kär man kan bli i ett par jeans iallafall. Har länge letat efter ett par girlfriend jeans som sitter snyggt på, så tack bikbok! 

/ S

Likes

Comments

Tjenixen! Mitt namn är Saga och jag är en sjuttonårig tjej (i två dagar till åtminstone) som lever livet i Luleå och Eskilstuna. Jag har nyligen börjat mitt tredje och även kallat sista år i gymnasiet och där läser jag till frisör. På fritiden hänger jag mycket med familjen, pojkvännen och mina härliga vänner! Jag är en väldigt glad och sprallig tjej som älskar när det händer saker i livet. På min blogg är det mycket fokus på min vardag, mode och mat - aka det bästa i livet. Ni kommer även få ta del av mitt stora intresse för foto, hope you like it!

Likes

Comments