idag tänkte jag dela med med mig om hur min midsommar var och vad jag gjorde . Jag var som sagt i Åminne som rubriken avslöjade , det var sjukt mycket folk där redan när jag och mina kompisar kom dit vi kom dit kl sex typ (väldigt tidigt nästan för tidigt enligt mig ).Några av mina kompisar skulle grilla men det gick inte så bra för dem, haha först hitta dem ingen tändare sen kom en gubbe och tog bordet som vi satt vid med en jävla traktor .

Det slöt med att dem drog och köpte mat istället., så jag och tre av mina kompisar gick in i själva området där alla festar på midsommar och mötte upp en massa folk och började dricka och dansa och osv . Hände inte så mycket mer faktiskt det var som en helt vanlig fest , tråkigt I know.

jag personligen tyckte det var mycket roligare förra året , då jag var ledig hela midsommar helgen och kunde köra all in. vilket jag gjorde haha jag tänker inte gå in på så mycket mer detaljer om det i detta inlägg , för det förtjänar ett helt eget inlägg.

följ gärna resten av inläggen och ge mig tips på hur jag kan bli en bättre bloggare skulle verkligen uppskattas :)


Likes

Comments

Hej detta är mitt första blogginlägg och jag har ingen aning om hur man bloggar egentligen, men ser fram emot att lära mig. så meningen med denna blogg är att jag ska ge mig in i något jag aldrig prövat förut , vilket ska bli otroligt spännande faktiskt , också för att jag precis gått ut skolan så nu börjar en ny fas i mitt liv som jag tänkt ni skulle få joina mig på.

jag som person är väldigt tankspridd av mig (mina vänner säger att jag är senil hahah ) vilket kan vara både rogivande men också otroligt jobbigt , Då jag ibland glömmer viktiga saker som tex läkartider mm .Jag är dock väldigt snäll nästan för snäll faktiskt #dumsnäll. Ni kommer märka dessa egenskaper i mina inlägg , när jag skriver vad jag gjort eller om det hänt något .

så ni som vill veta mer och se roliga saker jag gör häng på !

ni som bara är ute efter att hata kan dra på en gång .


Likes

Comments