Hej, nu vart huvudämnet min jul 2017!

Jag har skilda föräldrar så firar jul minst två gånger varje år. I år firade jag med pappa på julafton och även lite smått på juldagen, jag var riktigt nöjd med presenterna och det var mycket trevligt umgänge. Vi firade väl på ett typiskt svenskt sätt, det vanliga julbordet plus ribs från de norska, vi delade dock upp det i två, det kalla först och det varma sedan. Där fick jag bland annat ett aktivitetsarmband, en tjocktröja från acqua limone och en parfym med matchande body lotion från hugo boss i serien The Scent (rekommenderar verkligen).

Firade då alltså på annandagen med mamma och den släkten. Var även mycket nöjd efter de firandet också, tomten kom en sväng till oss även på annandagen för han är ju världens snällaste. Här hade vi allt på bordet samtidigt och mycket gott till efterrätt! Jag rekommenderar verkligen att göra mozartkulor, det är nog det godaste julgodiset jag vet! Där fick jag bland annat en renovering av mitt rum (!!!!), lite hygiensartiklar och en tröja.

P.S. Fick även en present av min älskade pojkvän, ett par mjukisbyxor från Cubus som jag velat ha längeeee men aldrig fått mig men han äger!! Han fick faktiskt en av mig också, en fotboll (han är också fotbollsspelare!!) ;)

Detta var då en liten sammanfattning av mitt julfirande, tack och hej för denna gången.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Välkommen till min enkla blogg. Jag heter Saga Lyckhage och är fjorton år, bor i Uddevalla och spelar fotboll. Jag är väl som de flesta andra tjejer i denna ålder inget speciellt att skryta om. Här har jag tänkt lägga ut lite allt möjligt, allt från träning till vad jag äter. Jag kommer lägga ut när jag har tid och lust, inget extra, inget speciellt, bara så. Jag är helt ny med detta så förvänta dig inget men jag ska göra mitt bästa och försöka vara intresserande. Tänker i alla fall att jag inte berättar så mycket om mig själv nu utan att det kommer på vägen. Jo men jag antar att detta var det första inlägget då, hörs.

Likes

Comments