Under julveckan kommer det att publiceras en fotoserie, med barn som är cancersjuka, i Aftonbladet. Jag fick förfrågan om jag ville vara med, och det ställde jag absolut upp på. Idag träffade vi fotografen på Skandionkliniken. Han fotade när jag låg inne i behandlingsrummet, och tog även porträttbilder. Fick se några av bilderna efteråt, och de blev verkligen så himla bra.

När vi kom hem sov jag ett tag, och sedan kom Cissi över en sväng. Vi julpysslade lite, blev både apelsiner och en julkrans. Efter att Cissi hade åkt bakade vi lussebullar också. De kanske inte blev världens finaste, men goda blev de, det kan jag lova!

Foten har fortfarande inte blivit bättre. Vissa dagar är bättre än andra, men jag har fortfarande ont i den hela tiden. Tyvärr går det inte att sätta in hela min medicindos direkt, utan man måste trappa upp den, om den här medicinen ens kommer fungera på mig vill säga.

Jag har ångest. Det är småsaker som stressar mig så himla mycket. Jag tycker till exempel att det är jobbigt att svara i mobilen när någon ringer, eller att svara på sms. Många vill planera in att träffas eller göra saker med mig, jättekul! Men hur ska jag veta när jag mår bra, orkar, eller har lust? Vill inte känna såhär, men vet inte hur jag ska bli av med dessa känslor.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments