Idag har det varit en händelserik dag. Började med strålning, som vanligt. När jag kom ut i väntrummet, efter behandlingen, stod det ett luciatåg och sjöng. Dessutom hade det dukats upp glögg, lussebullar mm. Mysig stämning och fin sång. Kul att det bara dök upp ett luciatåg idag, hade nog inte sett något annars.

Sedan mötte vi upp Lisa, för att gå till Isabells grav. Jag har nämligen köpt en vattentät ljusslinga, som drivs av solceller. Isabell älskade ljusslingor, och Lisa nämnde att det skulle vara fint att ha en sådan vid hennes grav. Jag tyckte det var en väldigt bra idé. Nu ligger den iallafall där, och lyser så fint! Jag hoppas verkligen att ingen har hjärta nog att sno den, men man vet ju aldrig. Sedan blev det en lång pratstund, medan vi åt lunch tillsammans.

Sen blev det en snabbis hem till Madde. Hon har precis köpt en liten hundvalp, som var så himla söt! Jag ville bara ta med den hem!

Till kvällen kom min moster och morbror över. Vi åt god mat, åt lussebullar, och spelade sällskapsspel. Oj, vad vi skrattade!! En kul och fullspäckad dag, precis vad jag älskar! Då har man inte tid att grotta ner sig i negativa tankar.

Imorgon sänds inslaget om mig på SVT1, dock bara lokalnyheterna. Om ni inte hinner se det, eller inte bor här i Uppsala, så kommer inslaget även att finnas på deras web. Jag kan länka den imorgon.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments