Sover inte bra här.. Jag som egentligen älskar att campa. Varmt, kvavt och trångt, funkar inte jättebra för mig. Har börjat tagit insomningstabbletter igen faktiskt. Inte för ångestens skull, utan för att jag har "krypningar" i benen, en biverkningar på medicinerna jag tar. Riktigt jobbigt! Har bara haft problem med det när jag trappat ner med mediciner, men nu vill det inte ge sig.

Idag bjöd Gotland på fint väder, med en strålande sol. Vi beslutade oss för att gå ner till stranden hela dagen och hänga där. Lyckades bränna mig lite smått idag också. Är ju så van vid att inte göra det. Har nämligen väldigt bra pigment i vanliga fall. Tyvärr försämrar cellgifterna det rejält, och nu har jag börjar bränna mig. Jag måste lära mig...

Vet ni vem jag träffade idag?! JOHAN, en av mina favvosjuksköterskor! Han slutade på sjukhuset i Uppsala, för att börja här på Gotland. Han är så goo alltså. Skrev om honom på bloggen i höstas, för er som minns. Vi skrämde honom hela tiden, hade airboard-race, och pratade en massa skitsnack. En kille som jobbar med rätt jobb, om vi säger så.

Och nej jag är verkligen inte seriös på denna bild!

Här kommer lite bilder från Vickans kamera som är tagna häromkvällen!

Fotocred till Vickan!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments