​God eftermiddag!

Idag var det ett hemskt tråkigt väder, det har regnat ungefär hela dagen vilket gör att man blir lite småtrött och seg. Iallafall så klev jag upp rätt tidigt, eller ja inte så tidigt, men vid 10:50 ungefär eftersom jag hade en frisörtid klockan 11:30 som jag och mamma fick superbråttom till eftersom vi (snarare jag) var väldigt seg med att gå upp ur sängen. Vi lyckades till slut ta oss ner till frisören och jag fick mina toppar klippta lagom till min skolavslutning på tisdag nästa vecka, och så köpte vi lite mat till ikväll men också ett par ballerinaskor som jag tänkte ha på skolavslutningen så jag inte står på scenen och dansar med mina klackskor. Vi hittade också en jättefin jacka till mig som dock inte hade några bra fickor men det ska vi fixa så jag kan ha mobilen och nycklar i den, osv. Just nu mår jag inte på topp, har lite halsont (förmodligen för att jag skrek och sjöng med i varje låt i Tisdags när jag och Saga kollade på Little Mix) och har också lite hosta, men hoppas definitivt att det går bort innan tisdag. 

I Tisdags tog jag inte så mycket bilder i Stockholm eftersom vi hade det ganska stressigt när vi kom dit med att fixa någon lunch och också hitta till hotellet och göra oss i ordning för kvällen. Lyckades filma lite grann på konserten men det blev inge bra eftersom strålkastarljusen var för ljusa och vi stod för långt bort ifrån scenen (vi stod vid ett ''staket'' nära scenen men ganska långt ifrån). Dock hade vi skitkul, jag köpte två stycken stora affischer på Little Mix och bunny ears där det stod ''Little Mix'' och de blinkar också när man trycker på en knapp, men jag köpte också en tour-tröja där det står Little Mix på och det är en bild på dem på framsidan, har tagit bilder på det men bilderna kommer upp lite senare i Juni hade jag tänkt. Jag och Saga hade en otroligt grym kväll, fastän The Vamps (ett pojkband) var förband till Little Mix och dem var inge bra tyckte vi, så fick vi äntligen till sist se våra idoler fastän vi fick vänta i ungefär nästan en timme på att Little Mix skulle komma upp på scenen. Det var en grym kväll och jag stod och dansade som en idiot i publiken och vart alldeles svettig och min röst lät som en kråka efter konserten, men det var SÅÅ värt det verkligen! 

På Onsdagen så kunde jag heller inte ta så mycket bilder eftersom det var regnigt och stormigt hela dagen i Stockholm och vi spenderade hela dagen på T-Centralen så var lite svårt att ta bilder när man sitter på en plats där det är människor hela tiden. Iallafall vi hade två grymma dagar i Stockholm och jag ångrar verkligen ingenting, och nu hoppas jag att ni får en fin helg. Kram.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

God eftermiddag på er!

Idag är det Lördag och jag och min kompis som också heter Saga sov över från igår till idag, jag somnade ungefär vid 2-tiden (tidigare än henne, haha! Brukar aldrig somna före henne) och hon somnade ungefär 02.30. Har vaknat ungefär 2 gånger under natten, eller ja, vaknade först klockan 04.00 på grund av att det var för ljust i rummet eftersom ingen av oss hade orkat släcka lampan och sedan vid 07.00/08.00 tiden men lyckades sedan somna om. Jag gick upp vid 12-tiden för att äta frukost eftersom jag var sjukt hungrig, men Saga åt ungefär vid 14.00 haha. Idag händer nog inte så mycket, ska nog försöka ta det lugnt den här helgen men också städa lite eftersom det behövs det med. Mina klasskamrater är just nu på Gotland på klassresa men jag valde att inte åka med på grund av mina allergier och att jag har astma så kanske inte klarar av att cykla så långt eftersom de skulle cykla varje dag och det var ganska långa sträckor (tror jag?!).

Jag blir långledig till Onsdag nästa vecka eftersom jag och Saga plus våra mammor ska åka till Stockholm för att se Little Mix och jag är super taggad på det, fast går inte runt och skriker så extremt mycket som Saga gör haha. Jag själv tycker det ska bli jätte kul att få se ett av mina favoritband live även om jag inte är ett lika stort fan av dem som jag var för ungefär ett år sedan, men tycker fortfarande såklart att de är sjukt grymma med deras vocals och sångtexter, och allt där emellan. Ska försöka ta lite bilder till bloggen under de dagarna vi är där och ska också försöka blogga lite såklart.

Sist men inte minst så tänkte jag faktiskt skapa en youtube kanal där jag tänker lägga ut lite vloggar, covers på olika låtar, prata mer öppet om vad jag har för tankar om saker och ting men också slänga in lite Q&A's (om jag ens får några frågor haha). Men det var väl allt jag hade på hjärtat idag, är supertaggad på nästkommande vecka och hoppas därmed också att ni har en fantastisk bra helg!

Likes

Comments

Hejhej finisar! Var ett tag sedan nu jag uppdaterade, hade faktiskt tänkt göra det i måndags men orkade inte lägga upp något.

Anyways, det är kristi himmelfärds helgen denna helg vilket betyder att vi fick sluta idag i skolan och vara lediga till söndag (obviously) och jag tycker själv det är supernice. Speciellt nu när det börjar dra sig mot sommarlov och sånt så kan det vara skönt att få vila av sig med alla inlämningar som bara måste in. Jag själv har inget planerat den här helgen, mer än att sova och vara uppe länge men annars bara försöka ta det lugnt. Förutom det så längtar jag extremt mycket till sommaren! Det har redan börjat blivit sommarväder och det är så roligt att man kan vara glad när solen är här istället för att det ska vara tråkigt och regna hela tiden. Har inte direkt några planer heller för sommaren at the moment, men det visar väl sig sen vad jag gör.

Hoppas ni får en otroligt fin helg!


Likes

Comments

Eftersom bloggen är nyskapad, så tänkte jag berätta lite om mig själv, haha.

Som sagt, mitt namn är Saga och jag är 16 år. Bor i en stad i Dalarna och brinner verkligen för sången, att dansa och en hel del andra saker.

Jag går just nu i 9:onde klass men börjar gymnasiet under hösten och är såklart skakis för det.

Jag tillbringar alldeles för mycket tid vid mobilen och med att lyssna på Britney Spears, Justin Timberlake, (Michael Jackson) och Little Mix. Har även vuxit upp till vissa av dessa artister så är helt enkelt en ganska stor fangirl av dem.

På fritiden älskar jag att umgås med mina fantastiska vänner, lyssna på musik, sova (förlåt, men älskar verkligen det haha!!), kolla på tv serier och såklart att dansa och sjunga.

Men ja, det var väl det jag hade att säga om mig själv. I denna blogg kommer jag lägga ut lite egna åsikter vad jag har om till exempel mobbing och andra relaterande ämnen, men också prata om min vardag och slänga in lite roliga bilder. Hoppas ni vill läsa! Ha en underbar dag, och trevlig helg!

Likes

Comments